Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, scuze la asta nu ma gandisem. Noi din contra, am intampinat ceva probleme pentru ca ne-au cerut certificatul ca sa ne dea reducerea si noi nu eram casatoriti inca (ca am rezervat excursia cam cu doua luni inainte de nunta). Pana la urma ne-au dat reducerea si ne-au cerut doar sa le ducem o copie dupa certificat cand il avem. N-au vrut sa se uite nici pe contractul de restaurant, nici pe ce mai dusesem noi ca sa dovedim nunta. Oricum, ai dreptate, agentia in sine ofera doar reducerea respectiva, restul (vedere la mare, cos cu fructe, sau mai stiu eu ce) sunt oferite din partea hotelului.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Am intrat sa va salut.Numai ce m-am intors si eu din luna de miere din Bulgaria, Sunny Beach.
Nu o sa scriu prea multe ca nu am timp acum(sunt la serviciu), insa promit ca o sa postez cat de curand la povestea nuntii. Am trecut cu bine amandoi de sustinerea disertatiilor, am avut nunta la care am visat, cat despre luna de miere nu mai vorbesc...
Poze nu am inca fiindca sunt realizate pe film si trebuie sa scanez filmele la un laborator foto.
Le felicit pe proaspetele doamne si le urez Casa de piatra si muuuuuuulta fericire!

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza probabil ca oferea hotelul, dar pt. cei 13 euro de persoana nu ne-am riscat si ne-am rezervat camere cu vedere la mare.
Clau bine ati revenit din hani mun.asteptam povestea si pozele. Ma bucur ca totul a iesit cum ati vrut si felicitari pt. dizertatie.

Am 2 probleme :
1. as mai avea niste persoane de invitat, dar nu mai am invitatii. ce sa fac?
2. am cativa invitati care sunt vegetarieni. Cine s-a confruntat cu asa ceva? sa le fac meniuri fara carne? Clau nu prea vrea, ca pe urma poate vor si altii, sau se uita ca ala de ce are asa si nu ca el, etc.
Nu STIU CE SA FAC.

Mi-am cusut pe jartiera un trandafiras rosu ca sa nu ma deoache cineva.
Mai imi trebuie ceva vechisi ceva de imprumut, caci albastru am.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Cri...la alea mici de pe rochita ma refer. De sub ele pleaca de obicei firul care se duce...si nu inteleg de ce ca doar dedesubt nu e gaura. Singura explicatie pe care am gasit-o e ca e materialul de proasta calitate.
Eh...asta e...macar e de efect.

Ninny...eu am luat cocardele de la un magazin micutz...pe la Izvor.
Dar AM DE VANZARE (100 si ceva de bucati) daca le vrei pt. ca din cauza de domnisoare de onoare zapacite am ramas cu peste 100 din 170 luate, in conditiile in care am avut 140 de invitati.

Alina, ti-am raspuns deja...le-am luat de la un magazinas de pe strada Eforie. Sunt finute, din argint pt. ca mirele nu m-a lasat sa iau gablonturi pt. nunta (desi eu n-as fi avut nimic impotriva si chiar ne-am certat pe tema asta)

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Giova, du-te la centrul unde le-ai facut si mai comanda cateva invitatii. Noi ne-am interesat in prealabil ce se intampla daca.., si ne-au spus ca ei pastreaza in calculator toate textele de invitatii pana trece data nuntii. Asa ca nu tb decat sa comande la depozit un nr de x invitatii si sa le dea print. Majoritatea asa procedeaza. Noua ne-au zis ca putem sa revenim si pt 5 invitatii.

Cu problema nr 2 tind sa fiu de acord cu sotul tau. Poate i se nazare vreunuia ca vede in farfuriile vegetarienilor ceva ce pare mai deosebit, mai aratos, mai gustos si poate nu-l taie capul ca ala e meniu vegetarian ci o sa creada ca ai meniuri preferentiale. Adica pt unii mai bune, iar pentru altii obisnuite. Mai degraba intreaba-i pe vegetarieni tai daca sunt vegetarieni 100% sau uneori o mai dau si pe carne. S-ar putea sa ai surprize. Si noi am avut la nunta cativa turci si ne-am pus problema ca astia nu manaca carne de porc. Sarmalele aveau porc, friptura avea porc. Si ne-am interesat in prealabil si am aflat ca oficial nu mananca porc dar de cand sunt prin Romanica s-au cam spurcat !Asa ca au zis sa le luam meniu ca pt restul lumii si vad ei exact ce anume mananca din farfurie.

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hello, miresici!
Gata "io" nu mai sunt miresica....devenii duoamna

Sunt in terecere pe la serv din cauza unor prbl urgente (ne paste un audit care incepe maine...) si nu am rezistat sa nu trec pe la voi.

Am citit f putzine posturi ce s-au scris de vineri, de cand nu ne-am vazut... (doar o pagina-doua in viteza...) dar suficient cat sa-i pot ura Andreei sa-i traisca fetitza (Bianca, da?)

Va multumesc mult, mult de tot pentru urari.
Si-au atins obiectivul: am avut o zi SUUU-PEER-BAAAAAAAAA!
M-am simtzit minunat.... am fost ca un titirez toata noaptea de s-au minunat totzi de mine, s-a dansat si s-a chefuit la greu...
Chiar daca nu mi-a iesit totul perfect (adica filmuletzul la care am muncit vineri pana la ora 23.00 nu mi-a mers cand trebuia dar a mers dimineatza, dupa ce au plecat TOTZI invitatzii si mai erau doar rudele, am avut nemultzumiri legate de faptul ca am fi stat prea mult la poze in Gradina Botanica dupa cununia religioasa si se plictiseau invitatii, buchetul cand l-am aruncat l-am facut praf..de tavan.. )
Spuneam.....deci, cu toate ghinioanele.....M-AM SIMTZIT MINUNAT!

Mi-a placut coafura
- desi nu am mai fost la inca o proba dupa ce prima nu mi-a placut
- si desi m-am dus la aceeasi tipa ,
Mi-a placut enorm machiajul (nota 11 Mihaelei... toata lumea m-a admirat). Iubitul mi-a facut o super surpriza: a venit sa ma ia cu un Chevrolet Impala din '59 de se uita tot Bucurestiul la noi ca la urs... Eu am cascat niste ochi cand l-am vazut ...credeam ca e o greseala, ca a parcat altcineva unde trebuia sa fie masina de care stiam eu...

Dimineatza rochia mea era facuta praf! Daca era inchiriata eram buna de plata! M-au calcat pe ea si s-a rupt tivul intr-un loc, eu am reusit nush cum sa rup niste volane de tulle si mi le-au prins niste prietene cu ace de sigurantza ..in mare viteza ca eu nu aveam rabdare ca sa ma intorc mai repede pe ring ... Florile din par au cam zburat ..am pierdut 4 si una de pe fustitza... Mi s-a varsat sampanie (multa..nu 2 stropi) pe ea chiar ininte de valsul de deschidere... dar noroc ca nu s-a patat...

Sfaturi:
- daca avetzi copii la nunta rugatzi parintzii sa-i tina langa ei cand deschidetzi nunta ... cu dansul mirilor... Pe noi ne-au incurcat ca alergau dupa baloanele cu heliu...si ne-au stricat momentul... dar eram asa fericita ca nu a contat... (ca sa nu mai spun ca nu mi-a adus DJ-ul melodia dorita si ne-a pus vals vienez...) ....
Noroc ca ne-am mai scos dupa ce am taiat tortul cand iar am valsat pe "Nunta de flori" a lui Hrusca si ne-au aplaudat invitatzii fiindca ne-a iesit valsul...mult mai bine...

- sa va luatzi ciorapei de schimb!... ca ai mei, la ziua erau plini de praf, cu firul dus si scamosatzi de jartea (daca nu tinetzi musai sa avetzi ceva albastru la biserica... mai bine o asezati inainte de momentul cu pricina.. )Dar... am gasit eu o pozitzie mai... smechera ca sa nu se vada deteriorarile...cand mi-a scos iubitul jarteaua

- dati o lista DJ-ului cu melodiiile cheie... Eu desi ii spusesem cu cateva zile inainte ca vreau Mission Imposible la scos jarteaua si l-am intrebat si cand am ajuns la local, daca gasit-o si mi-a confirmat ca o are, la momentul cu pricina... abia la a 3-a incercare a pus ce voiam! Ori era ametzit ori incapatzanat! El imi punea "You can leave your hat on"... si nu mai stiu ce alta melodie ...tot de genul asta...

- dati liste prietenilor cu diverse sarcini pe acea zi: eu asa am facut si mi-au fost de un real ajutor: cine sa tina palaria pt dezgatit si pantofii de schimb, cine sa puna mirii si florile pe pe tort si artificiile musai pe colturile mesei si nu infipte in tort, cine sa ia orez, cine sa ia pernutza cu verghete...etc..

Hai, va pup si cand imi fac timp va povestesc mai multe. Deocamdata nu am nici o poza. Abia ieri am vazut cateva la o amica, dar nu le-am luat cu mine...

Aaaaa inca ceva: nota 11 + lui Emil si lui Marius (trimisi de Radu 300) !!!!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Am uitat: Krelia, Dya am vazut ca ti-a explicat perfect cum e cu ziua Z de e ATAT DE scurta.
Te inunda atat fericire ca nu o potzi savura pe deplin..Totul trece cu viteza luminii... Eu inca sunt in al 9' lea cer si sper sa nu revin prea curand pe pamant!
Totzi imi spun ca a fost o nunta superba si s-au simtzit minunat... mereu aflu lucruri noi, pe care nu le-am vazut, de care nu am stiut...
Ce faceau si cum s-au distrat oaspetzii cand nu eram langa ei...
La un moment dat cica aveam un balon care se prinsese de cocul meu (cu coditza aceea carliontzata) si habar nu aveam (am aflat abia a doua zi si am ras cu lacrimi) si toata lumea incerca sa-l prinda da' nu puteau ca eu nu stateam locului...

Am dansat si am ras si cantat toata seara si inca si azi sunt ragusita... de mi s-a schimbat vocea total... Am basici cam la toate degetele si ma dureau picioarele de caprac eram calcata de tren..dar nu-mi pasa! Ma durea parca mai rau daca stateam la masa.. Nu am putut manca desi imi propuneam..nu intra... Si tinetzi cont ca eram obosita franta fiindca eu joi m-am culcat la 04.00 si vineri la 3.30...iar sambata la 06.30 eram dreptzi...

Krelia...cu sigurantza vei simtzi pe pielea ta..cat de scurta e acea zi...
Duminica..am ajuns acasa la ora 08.00 si nu am dormit mai mult de ora 11.00 -11.30. NU AM PUTUT!
M-am culcat abia a doua zi pe la 22.00 si Luni la ora 06.00 iar eram treaza....ma invarteam in pat si nu mai puteam adormi..Ma colpeseau amintirile acelei zile DE VIS!!!

VA PUP SI VA DORESC TUTUROR FERICIREA DE CARE AM AVUT EU PARTE LA NUNTA MEA!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna fetele!

elara, ma bucur ca ai fost multumita! sper sa fiu si eu
si casa de piatra!

quote:
Originally posted by elara

mi-a placut enorm machiajul (nota 11 Mihaelei... toata lumea m-a admirat)...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Elara, Casa de Piatra, si iaca a venit si randul meu sa-ti multumesc ca ti-ai facut timp sa ne povestesti cate ceva despre nunta ta! Ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit, ca esti multumita si fericita si ca ai si vei avea mereu amintiri frumoase despre acea zi!
Si eu am auzit c-au fost agitatii cand am mers in gradina botanica la sesiunea foto(se pare ca toti clienti lui radu au parte de asa ceva) dar nici prin cap sa nu-ti treaca sa regreti. Cand o sa vezi pozele o sa intelegi ce am vrut sa spun. Toate pozele mele de la nunta sunt superbe, dar alea de la sesiunea foto din Gradina Botanica sunt de mare exceptie. Asa ca nu regretam deloc ca ne-am lasat un pic asteptati dar am ramas cu aceste poze superbeeee!!!!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare fetele!
elara multumim ca ne-ai impartasit macar o parte din bucuria si fericirea traita de tine la nunta ta!
si casa de piatra!
alynutza cred ca al meu izbit numai scapa de plecat in grecia!!!mai ales acum dupa ce am vazut pozele tale!!!

la fete!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput