Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 24
dyadya spune:
quote:
Originally posted by cri.
Fetele....I'm in the "Domino" club Am fost ieri la Agapitos si am dat avansul pt tort "Domino". Dya tu la care ai fost? Cel de la Unirii? Ca le-am zis doamnelor de acolo: am auzit ca au fost probleme cu un suport rupt...etc. si stiau despre ce e vorba, au zis ca nu au avut ce face...ca asa le-au adus suportul cei din'nainte...bla bla....drept pt care le-am zis ca io vin cu o zi, doua inainte sa il vad ca e intreg....poate atunci se mai poate face ceva...sa nu ma trezesc la nunta sa nu mai pot face nimic. Pupici!!
Ei, bine ai venit in club! Inteleg ca te-a convins degustarea? O sa vezi ca va fi foarte apreciat tortul. Eu l-am comandat la cofetaria de pe Dorobaniti vizavi de Perla, chiar pe colt. Variantele-s doua: ori mi s-a dus buhul si la ce scandal am facut s-or fi temut si de niscai reclamatii, ori nu am fost singura care am patit-o, caz in care ai facut foarte bine ca le-ai atras atentia si ca i-ai anuntat ca vii sa vezi cu ochii tai suportul. Mi-e greu sa cred ca toate sunt asa instabile, drept urmare poate ca la tine vor fi ....cu bagare de seama, daca tot i-ai pus in tema ca stii despre ce-i vorba!
Creta
Poze nunta
balkina spune:
La Multi Ani Dyadya! Frumoasa aniversare acum dupa nunta!
Casa de Piatra cu intarziere si miresicilor din weekwndul care tocmai a trecut! Am fost plecata la mitingul aviatic si d-aia n-am putut intra pana acum...dar AM REVENIT! Si o sa incerc sa pun si videoclipul nuntii noastre in semnatura.
Va pup dulce,
Lucrurile marunte sunt cele care ac cu adevarat viata fericita....
Pana facem 1 an...
http://daisyPath.com/ani/070603/0/1/+10/2
Alynutza spune:
Hello fetele!
Cum am promis, am completat albumul de nunta cu cateva poze primite de la fotografi si am mai pus poze si in cel cu luna de miere.
Gio, dar cum de pe voi va pune sa platiti in plus pentru vedere la mare daca mergeti in honeymoon? Eu stiam ca asta e din partea casei. Cel putin asa era cam in toate pliantele pe care le-am consultat noi inainte de a pleca.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
dyadya spune:
Multumesc Balkina! Unde crezi ca mi-am petrecut ziua de nastere? Exact! Pe Kogalniceanu, la mitingul aviatic! Am vazut eu inimi pe cer de ziua mea? Am vazut! Super frumos a fost!
Creta
Poze nunta
cri. spune:
Dya si eu sper sa nu am probleme, dar cum am zis, ma duc sa-l verific inainte....si cu intarziere LA MULTI ANI!!
Rallu!! Mi-am luat rochita ca a ta de la White Lady....numai ca a mea e portocaliu (piersic)...sunt asa incantata de ea
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Rallu spune:
quote:
Rallu!! Mi-am luat rochita ca a ta de la White Lady....numai ca a mea e portocaliu (piersic)...sunt asa incantata de ea
Super...e de efect rochita. Toata lumea se va uita dupa tine.
Eu mi-am luat atunci 2 rochite (cealalta e portocalie).
Totusi..ca sa fiu sincera...hai sa-ti zic si ce probleme am avut cu ea, poate tu le eviti.
Din cauza materialului cam de proasta calitate (parerea mea), partea facuta din tulle (corsetul) se desira (se duc ochiurile).
Pleaca de la fiecare floricica prinsa pe ea si apare ca o mica zona mai rara.
Eu am zis initial ca a avut vreun defect pe sub o floare dar mi s-a intamplat deja de 3 ori la 3 flori diferite.
Bafta mea e ca am cumparat de la nenea ala si flori din astea asa ca o pot repara de fiecare data foarte usor dar nu pot sa spun ca-mi face mare placere.
Acu' ma gandesc cu groaza ca pt. rochita cealalta nu am cumparat flori (pe aia inca n-am purtat-o inca).
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
alinacn spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Super...e de efect rochita. Toata lumea se va uita dupa tine.
Eu mi-am luat atunci 2 rochite (cealalta e portocalie).
Totusi..ca sa fiu sincera...hai sa-ti zic si ce probleme am avut cu ea, poate tu le eviti.
Din cauza materialului cam de proasta calitate (parerea mea), partea facuta din tulle (corsetul) se desira (se duc ochiurile).
Pleaca de la fiecare floricica prinsa pe ea si apare ca o mica zona mai rara.
Eu am zis initial ca a avut vreun defect pe sub o floare dar mi s-a intamplat deja de 3 ori la 3 flori diferite.
Bafta mea e ca am cumparat de la nenea ala si flori din astea asa ca o pot repara de fiecare data foarte usor dar nu pot sa spun ca-mi face mare placere.
Acu' ma gandesc cu groaza ca pt. rochita cealalta nu am cumparat flori (pe aia inca n-am purtat-o inca).
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu te rog spune-mi si mie te rog unde ai vazut bijuteriile pt nunta(colierul, inelul, cerceii)?pe unde am fost m-am uitat dupa ele si nu am gasit nimic care sa-mi placa.am vazut fel de fel, cu perle, dar nu vreau cu perle.sunt din aur alb sau argint?sunt foarte finutze, iar pt rochia mea merg super bine.imi doresc tare mult asa ceva sau daca nu sunt de la noi, macar ceva similar.
fetelor ajutati-ma si pe mine
casa de piatra miresicilor de week-end-l trecut.
Giova spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Hello fetele!
Cum am promis, am completat albumul de nunta cu cateva poze primite de la fotografi si am mai pus poze si in cel cu luna de miere.
Gio, dar cum de pe voi va pune sa platiti in plus pentru vedere la mare daca mergeti in honeymoon? Eu stiam ca asta e din partea casei. Cel putin asa era cam in toate pliantele pe care le-am consultat noi inainte de a pleca.
Nunta noastra de vis
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Regula agentiei zice ca ofera, parca 5% reducere pt. luna de miere. dar esti obligat sa ai certificatul de casatorie din anul asta. pe cand al nostru e de anuil trecut.
Nici nu am mai intrebat, daca tot am citit regulamentul si am vazut ca nu ne incadram....Poate vom vb. cu tipa cand mergem sa achitam restul, ca acum am dat doar 30% din bilet.
Am sunat la astia cu rochia. Cica a plecat din Italia, si maine vine coletul si ma vor suna cat de tarziu.M-am ratoit putin la aia, ca nu se poate asa ceva, bla-bla-bla. acum sa vedem, mai merg in Alba sambata sau trebuie sa astept rochia.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
cri. spune:
Tu la ce floricele te referi? Cele din jurul taliei, sau alea mici de pe rochie?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ninny spune:
sal fetele
Rallu vroiam sa te intreb de unde ai luat cocardele ptr invitati ,sau le-ai facut tu?
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006