Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

quote:
Originally posted by Giova

2. am cativa invitati care sunt vegetarieni. Cine s-a confruntat cu asa ceva? sa le fac meniuri fara carne? Clau nu prea vrea, ca pe urma poate vor si altii, sau se uita ca ala de ce are asa si nu ca el, etc.
Nu STIU CE SA FAC.

Mi-am cusut pe jartiera un trandafiras rosu ca sa nu ma deoache cineva.
Mai imi trebuie ceva vechisi ceva de imprumut, caci albastru am.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Eu sunt vegetariana si am facut si la nunta mea, ca am o gramada de prieteni vegetarieni, meniuri separate. Parerea mea, de om mort de foame la nunti, este sa le dai si lor de mancare. Mai ales ca si stii ca nu mananca una-alta. Ca, te cam saturi sa manaci toata noaptea cartofii de pe langa friptura si felia de cascaval cu maslina aferenta. Iar ceilalti, cand au bunatatile lor, nu vad de ce ar vrea musai ciuperci in loc de fripturica. Eu, la cei care nu stiam sigur daca manaca sau nu carne, i-am intrebat ce tip de meniu prefera.
Si la inceputul nuntii, i-am spus sefului de sala care sunt vegetarienii si s-a ocupat de ei un sg. chelner. Au fost foarte incantati ca au avut si ei ce manca.
Asa ca sfatul meu este sa le faci, nu-i greu deloc si nu risti sa plece de la nunta ta niste oameni flamanzi!

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

scuze ca am mai postat si eu legat de vegetarieni,dupa ce luasei o hotarare, dar am raspuns fara sa mai citesc si celelalte postari! e, sunt indragostita!!!

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

alishaa, CASA DE PIATRA! Asteptam cu interes si poze de la minunata ta nunta!!
CASA DE PIATRA si celorlalte proaspete miresici Alynutza, emilyjeuly, elara!
Elara, asteptam si pozele tale!

Nunta noastra

Luna de miere

quote:
Originally posted by alishaa

Buna la toata lumea - am sosit si eu din minunata luna de miere!!!
Am avut o nunta minunata (ca doar a fost a mea). Au fost si momente urate care m-au suparat pe moment, dar am stiut sa trec peste!!!
Pacat ca a fost scurt si mi se pare ca a fost doar un vis placut - nu imi vine sa cred ca s-a intamplat in realitate. Din biserica nu imi aduc aminte prea mult, pt ca aveam emotii si mi se parea ca nimic nu e aievea!!! As fii vrut sa pipai pe toata lumea, sa vad daca sunt acolo sau e doar iluzia mea!!! La restaurant mi-au dat lacrimile de fericire - nu imi venea sa cred ca este mai bine decat mi-as fii inchipuit vreodata si pe tot parcursul serii atat cei ce s-au ocupat de aranjamentele la restaurant, atat orchestra cat si inivtatii ne-au facut tot felul de surprize frumoase!!!! DAr a durat asa putin!!! As fii vrut sa tine o saptamana!!! Eu am mai avut o nunta pe 22 iulie (si la Buzau - de unde e onor consortul) si tare bine m-am simtit imbracata iar in rochita de mireasa, dar zau ca mai vreau!!!!
Va pupic pe toate - doresc multa fericire celor care s-au casatorit si spor la pregatiri tuturor!!! Nu dozati nici un efort si nici bani ca nu o sa va mai intalniti cu minunea asta de zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna seara miresici!
Fetelor azi am sarbatorit....1 luna de la nunta....chiar nici nu stiu cand a trecut timpul.
Va pup pe toate

http://community.webshots.com/user/adirys21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by adirys21

Buna seara miresici!
Fetelor azi am sarbatorit....1 luna de la nunta....chiar nici nu stiu cand a trecut timpul.
Va pup pe toate

...si noi tot 1 luna de la nunta...cand o fi trecut atata timp???

Naty...promit sa revin cu explicatii...pana maine caut si o poza din care eventual sa iti dai seama mai bine cum a fost prins voalul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding picture!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Starea civila

Wedding Day

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by adirys21

Buna seara miresici!
Va pup pe toate

[navy][font=Comic Sans MS]...si noi tot 1 luna de la nunta...cand o fi trecut atata timp???

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding picture!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Starea civila

Wedding Day

Just Married

...si noi tot o luna am sarbatorit...a trecut atat de repede...aseara am sarbatorit de fapt 2 lucrui f importante; 1 luan de casatorie si NOUA NOASTRA MASINUTZA, un Renault Clio Symbol pe care ne-au chemat ieri sa o luam, de parca ar fi stiut ca avem ce sarbatori!!!!Daca ati sti cat de fericiti suntem....si cat ce concurenta exista intre noi pt cheile masinii pt ca amandoi avem carnet, dar eu am "egsperienta" mai multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ooana, indraznesc sa te abordez asa, ti-am trimis PM luni, dar nu mi-ai raspuns, oare nu l-ai primit?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...felicitari ooana si adirys ca sarbatoriti o luna de la nunta ! off eu mai am 17 zile pana la nunta ..ieri am mai sunat cu iubi pe nsite rude de-a le lui pt invitatie si sa mai trimit azi cateva prin posta...
ieri am luat si material pt marturii cam 1,5m tul pt 70 de marturii ce ziceti imi ajunge ...ca eu am senzatia ca nu prea...si niste fundita bleu si roz eu zic ca e bine nu?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

viitoare duamne si foste miresici, ajutati o nebuna stresata si disperata! spuneti-mi si mie unde pot gasi tunuri de confetti!!!...ca nu gasesc pe nicaieri...!!

ps: elara- mi-a placut faza cu valsul!-stim noi de ce!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by moko

viitoare duamne si foste miresici, ajutati o nebuna stresata si disperata! spuneti-mi si mie unde pot gasi tunuri de confetti!!!...ca nu gasesc pe nicaieri...!!

ps: elara- mi-a placut faza cu valsul!-stim noi de ce!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Eu am luat din Titan...dar nu mai stiu exact de unde...parca la parter, mai prin spate asa, e un magazinas micut cu tot felul de chestii de genul asta....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput