Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
cri. spune:
De Photocake stiti ceva? Pepehash l-a luat de acolo, dar inca nu s-a intors din luna de miere. Alte cofetarii?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
cri. spune:
Copiaza linkul de pe yahoo unde ai pozele si pune-l aici in mesajul tau.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Giova spune:
Neatza!!!
Ieri am cumparat:
- ciorapi si pantofi pt. mire
- ciorapi si lenjerie intime pt. mine.
- si cam atat.
Rochia inca nu a venit .
Krelia si noua ne-a zis preotul, ca vinerea sa mergem sa ne spovedim.Ma bucur ca nu trebuie sa-i zic prea multe, caci stie de bb, el l-a botezat, asa ca... .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dyadya spune:
Mai, sa nu ma intelegeti gresit, apropo de Alice. N-au spus ca nu fac torturi cu martipan, ba chiar au un tort numit Tort martipan. Pe mine m-a deranjat ca mi-au spus ca ala din poza nu-i cu martipan, in conditiile in care ei aveau revista cu reteta si scria clar martipan. E adevarat ca era ceva mai sofisticat la ornare, dar spune-mi ca nu ai tehnologia necesara, nu-mi zice ca aia-i frisca!
Si Cri. tu pana la urma alegi conform standardelor tale. Dar nu pierde din vedere ca tortul tb sa fie in primul rand bun. La 4-5 dimineata lumea oricum nu prea poate sa manance dulce. Daca nici nu-i stralucit la gust, o sa-l vezi abandonat prin farfurii si o sa-ti para rau. Asa ca ia tu la rand cofetariile asupra carora te-ai oprit si fa degustari. Noi am ales tortul domino pentru ca parea cel mai racoritor dintre toate cele degustate. Si chestia asta a fost remarcata si de invitati: faptul ca era un tort usor de digerat la ora aia.
Creta
Poze nunta
elyanne spune:
quote:
Originally posted by nature
Nu stiu cum sa fac sa pun link-ul bun pt poze, ma poate ajuta cineva? pozele sunt puse pe yahoo...
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
si tortu': http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/detail?.dir=dd83&.dnm=a30b.jpg&.src=ph
S-a mai nascut o stea
Mara76 spune:
Am mancat si eu tort cu martipan de la Alice, exact ca cel de mai sus arata (fara ratuste )... dar nu m-a dat pe spate. Cel cu martipan de la Ana mi s-a parut muult mai bun.
anduril spune:
Daca vreti sa stiti ceva, cel mai bun tort cu martipan il fac cei de la Clubul Diplomatilor... Eu acolo il fac, insa va fi cadou de la fratele meu, asa ca sa nu-mi cereti detalii. Stiu numai ca este foarte, foarte bun.
*Imagination is more important than knowledge*
cri. spune:
Fetele, mersi frumos de informatiile despre tort. Ma mai duc azi pe la Alice, Photocake si Tosca.....si dup'aia ma decid...sper
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elara spune:
Hello,
Zuza nebuna si azi e pe net...
Sa dau raportul: am facut o casutza de dar...frumoooasaaaaaaa
Artista trebuia sa ma fac... Numai ca m-am apucat de lucru pe la ora 21.00 si am terminat la 04.00..sunt nauca de somn...
Asa ca lateralele au ramas simple...da' nu-i bai ca oricum e frumooasa foc!!!
Abia astept sa va arat poze.
Si am sa incerc sa nu o "molestam" grav... ca poate se ivesc doriotoare sa o imprumute. Culorile de pe ea sunt alb cu grena.
Magdala, multumesc frumos, de sfaturi, urari si flori . Esti o dulce, ca intotdeauna.
Am ajuns azi, abia la 11.00 la biserica (la cea la care ne cununam) si nu mai era parintele. Ne-a indrumat o tanti sa venim la 16.30 inainte de slujba, da' nu garanteaza ca ne va si impartasi ca fiind tarziu deja am mancat... Eu stiu de la nasi ca ne spovedim ca sa ne poata impartasi in timpul slujbei de cununie de maine...
Cica trebuia sa venim de dimineatza...
Numai ca dimineatza iubi ducea ce era de dus la restaurant iar eu aranjam rudele la masa...
Daca nu vrea sa ne spovedeasca si/sau (ca eu nu tin mortis pt azi)impartaseasca, cica sa venim maine la 8 fara un sfert. Pai ce? Noua ne ajunge un sfert de ora? Ca la 08.00 cel tarziu ar trebui sa plecam, ca la 8.30 sa putem fi gata imbracatzi sa iesim pe usa ca la 9.10 cel tarziu sa fim la starea civila... Cursa contra cronometru nu alta... No way... Magdala, daca nu vrea azi preotul asta...ma duc unde mi-ai explicat tu sau o las balta!
Tortul...
Si noi am ales tot Agapitos si tot domino
Maamaaa ce-am mai degustat si noi...de vreo 3 ori...
Numai de bune ce sunt.. tot degustam...
Sper sa nu am probleme si eu cu suportul... Ufff stiu cum e cu cei 3 mil... mai ca-mi tremura mana cand i-am dat... (mana lu' iubi ca el i-a dat da' mie imi tremura virtual)...
Bine le-ai facut, Dya!... Poate transmit mesajul mai departe si isi baga mintzile in cap...
Dar ce-i drept ma consolez ca oamenii "mananca tortul..nu suportul"
Hai ca va povestesc dupa daca a fost ok sau nu... Cu suportul.., ca nu-mi fac prbl de tort...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Rexanne spune:
ELARA, ca io tot tre' sa ma car acasa din cauza de dezinsectie, vreau sa iti urez tie si tuturor miresicilor din vichendu asta
CASA DE BETON ARMAT!!!!! Sa fiti fericite, iubite, vesele si sanatoase!!! Sa aveti o nunta asa cum v-o doriti!!!
Va pup dulce de tot pe toate!!!