Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Elara, biserica cu "program prelungit" este vis a vis de intrarea de la Manastirea Radu Voda, cocotata pe deal, de se vede de pe cheiul Dambovitei, pe la Pasajul Marasesti. (of, cata claritate!). Noi am trecut pe acolo la ora 18.00, cand inca nu se terminase slujba(nu ma intreba ce slujba ca habar n-am). Si am stat, si-am stat, s-a terminat si am navalit pe parintele, ia-m explicat situatiunea, dar, vezi tu, mai erau si altii in asteptare: o tanti batrana-batrana si trei pustani, de pe la seminar. Si dupa ce i-a spovedit pe ei, am trecut si noi la rand. A fost un lucru foarte frumos, pt ca, din cauza oboselii si a stresului, cam uitasem de noi, si parintele, foarte dragut, calm si cald, ne-a facut sa simtim iarasi unicitatea si frumusetea momentului cununiei.
Pupici multi! Si , ca sa-ti antrenezi bratzele pt. unele reale, nu virtuale.

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by tipsy

cri am pus aici o poza cu o lumanare gen bila, asta daca am inteles exact la ce te gandesti...

Tipsy !!! Mersi mult, mult de tot! In sfarsit pot sa vad cum arata....imi era teama ca fiind o bila de flori pe lumanare sa nu arate ca monumentu' din Piata Revolutiei...dar cu iedera asa in jos e super.

Naty, normal ca se poate intampla sa fie si neseriosi.....eu inca am emotii cu modificarile, ca desi au zis ca se pot face fara probleme...nu se stie niciodata.

Fetele, sunt in cautare de tort. Ce pareri pro si contra aveti despre Agapitos, Nefeli si Alice? La Agapitos mi-a placut un suport in forma de inima, la Nefeli nu am gasit vreun suport nemaipomenit...la Alice n-am ajuns inca. Aaaa....la Nefeli imi arata tipa o poza super cu un tort facut in Grecia si zice "sa va arat unul la fel facut de noi, ca a aparut in revista in Romania"....era total deferit. Ala din Grecia era finut si decorat super, iar asta facut de ei era cu niste trandafiri tipatori si frunze verde turbat....ce sa mai...n-avea nici o legatura.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nefeli..."sax" ..adik..prajiturile sunt toate o apa si-un pamant..fainoase si cu aceeasi crema....torturi n-am luat..am luat insa prajituri dn care cica fac ei torturi si sunt gretoase rau....

quote:
Originally posted by cri.

Fetele, sunt in cautare de tort. Ce pareri pro si contra aveti despre Agapitos, Nefeli si Alice? La Agapitos mi-a placut un suport in forma de inima, la Nefeli nu am gasit vreun suport nemaipomenit...la Alice n-am ajuns inca. Aaaa....la Nefeli imi arata tipa o poza super cu un tort facut in Grecia si zice "sa va arat unul la fel facut de noi, ca a aparut in revista in Romania"....era total deferit. Ala din Grecia era finut si decorat super, iar asta facut de ei era cu niste trandafiri tipatori si frunze verde turbat....ce sa mai...n-avea nici o legatura.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata!
Cri., noi am avut tortul de la Agapitos(tort domino-Kateryna a dat tonul). Prajiturile de la ei sunt absolut dementiale-asta-i parerea noastra care am decartat acolo cateva milioane in doua saptamani numai ca sa degustam, desi ne hotarasem de la prima vizita ce fel de tort o sa facem.
Ei nu au martipan, au o crema de-a lor specifica, un fel de frisca pe baza de iaurt, arata foarte misto si nu iti face probleme cum face frisca. La capitolul ornare nu exceleaza, sa zicem ca merg mai mult pe ideea de simplu si elegant. Noua ne-a convenit asa.
Acum cu suporturile este o adevarata poveste. Pe ala tb sa-l platesti cu 3 saptamani inainte de nunta si costa 3 milioane(ti-i recuperezi cand il aduci inapoi)Iti face rezervare pt un anumit suport pe care il alegi tu din ce modele au ei disponibile pt ziua nuntii tale.
La noi toate bune si frumoase pana cand au venit chelnerii cu tortul dimineata si am observat cu stupoare ca era alt suport decat cel rezervat-mult mai nashpa. Al doilea soc a fost ca erau patru chelneri care tintau cu toate mainile de suport pt ca statea sa se dezmembreze. Al treilea soc a fost sa aflu ca suportul avea 6 farfurii dar a sasea era deja rupta cand l-au adus la restaurant, asa ca au scos-o chelnerii de tot si partea de sus a sipralei a lipsit.
M-am umplut de spume, in toate pozele de la tort aparem noi, tortul si armata de chelneri care-l tinea. Ma rog, m-am consolat cu faptul ca toata lumea a fost super incantata de tort, s-a mancat pe nerasuflate si inca mai aud laude la adresa lui.
A doua zi dupa nunta m-am dus la cofetarie cu suportul intr-o mana si cu farfuria in cealalata si le-am facut un scandal monstru ca mi-au stricat pozele , ca m-am enervat in seara nuntii din cauza lor, ca tortul a fost super bun dar prezentarea de kkt, ca m-au pus sa dau 3 mil cu 3 sapt inainte de nunta cand mie imi ardea buza dupa bani, in conditiile in care la alte cofetarii iti cere doar un buletin, ca eu am dat banii pt un alt suport, mult mai aratos si mai sigur si mi-au trimis nenorocirea asta, etc, etc, etc. Se facusera alea verzi albastre, ca nu-i vina lor, ca laboratorul...eu n-am vb cu laboratorul, am vb cu voi! Ma rog, tot circul asta a fost ca sa ma racoresc un pic, ca de dat timpul inapoi nu mai aveam cum!
Ca o concluzie, le raman clienta fidela, si-i recomand tuturor, cu mentiunea de fi foarte atenti la faza cu suportul. Acu, sincer, invitatii mananca tortul nu suportul, asa ca-i mai important sa fie bun decat sa aiba un suport deosebit.
Si ca sa inchei cu 3 vb despre Alice: cand am fost la ei, ne-au aratat o lista intreaga de torturi cu ce contin ele, dar nu aveau decat vreo 3 prajituril la fel, asa ca tb sa alegi tortul pe baza descrierii. No way! Si ce m-a convins iremediabil ca nu-i cazul sa ma complic a fost ca m-am dus cu o poza cu un tort imbracat in martipan si mi-a spus aia ca de fapt e frisca. Si ca ele au facut tortul ala de multe ori, uite avem si revista(o revista straina cu torturi de nunta) Cand ma uit acolo, ce sa vezi, scria martipan negru pe alb!!Iar aia cu revista in mana imi spunea, nu, draga, asta din poza nu e martipan, e frisca!Halal!
Si, Krelia, ca sa-ti raspund si tie, noi nu ne-am spovedit/impartasit inainte de nunta pt ca se pare am ratat momentul. In duminica dinaintea nuntii nashul si ginerica au fost la biserica sa vb cu preotul ultimele detalii si atunci le-a spus ca asta trebuia s-o facem nu stiu cand, dar nu-i problema c-o facem dupa nunta! Nu tipete, nu amenintari, nu reprosuri!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Deci Nefeli "sax", Agapitos sunt cu sorcova apropo de suport...si Alice: uite martipanu'..nu e martipanu' Beeeey....io unde imi fac tortu'?!?!?!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Top si io cu parerili: sunt clienta cofetariei Alice de nu mai stiu cati ani, cert e ca de cand i-am descoprit pe ei eu nu am mai cumparat vreodata vreo prajitura din alta parte.Stau prin Floreasca si nu mi-e usor sa ajung la ei, cu tot traficul din Bucuresti, dar tot merita efortul. Au multe variante de torturi si le orneaza cu martipan, pot face orice culoare si orice forma vreti, imp e sa le spuneti exact ce vreti.

De ex, la botezul Ilincutei mele am comandat la ei doua torturi cu fluturasi, si au iesit super. Cand a implinit un an le-am dus drept model o ratusca din cauciuc, cu care se joaca fi-mea in baita ( noi o alintam Tusca- Ratusca, asa ca am vrut tort cu ratuste). Incerc sa pun poze sa vedeti ce misto a iesit!!!

Drept pt care nu stau pe ganduri, la ei o sa comand si tortul.

Mergi la inceput

Sper sa mearga acum, in semnatura la albumul Ilinca- 1 an, sper sa gasiti tortul si sa va placa

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

quote:
Originally posted by nature

Sper sa mearga acum, in semnatura la albumul Ilinca- 1 an, sper sa gasiti tortul si sa va placa

Neata!!
Nu merge link-ul, imi cere username si parola.

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Si eu iau de obicei torturi si prajituri de la Alice...dar uite si Dya spune ca sunt bune la Agapitos si totusi i-au facut o faza aiurea cu suportul....

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Nu stiu cum sa fac sa pun link-ul bun pt poze, ma poate ajuta cineva? pozele sunt puse pe yahoo...

Mergi la inceput