Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
dyadya spune:
Elara daca tot esti prin preajma, profit de ocazie pentru a-ti ura CASA DE PIATRA! O nunta asa cum ai dorit, sa iasa totul bine, sa va distrati, sa ramaneti cu amintiri frumoase, sa zambesti maine toata ziua, sa nu te supere nimeni si nimic!
Aceleasi urari si pentru celelalte miresici din acest weekend:
i0ana, iulianama, NanaMotoc,
Si, Elara, vad ca putem face clubul tortului Domino pe DC!
Creta
Poze nunta
cri. spune:
Elara, CASA DE PIATRA!!! Si neaparat sa imi spui si mie cum a fost cu suportul, te rog mult, mult....ca azi ma duc sa iau praji d'asta Domino si poate luni ma duc sa dau avans....daca la tine o sa iasa bine. Pupici si o nunta perfecta!!!!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elara spune:
Multumesc foarte frumos, dragelor. (hi-hi1 am entire list )
Sunteti niste scumpe....
Ufff parca tot nu-mi vine crede ca a sosit si randul meu sa primesc urari... asa cum impartzeam si eu in fiecare vineri...
Doamne, unde-i ziua aceea cand stateam la cafeu, in Trafic????
Cri, sigur ca iti spun. Si daca gusti Domino, sunt, zic eu, sanse de 80% sa intri in clubul Domino . Gata, Dya, e infiintzat!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Gata, am plecat...
Ne mai vedem, dupa..eveniment...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Naty spune:
Hello!
Fetelor am fost azi la biserica Icoanei ca sa anulez rezervarea de acolo. Am stat vreo ora jumate la slujba ca am ajuns prea devreme.
Vreau sa va spun ca au niste voci minunate preotii si corul e superb.
Insa e o galagie de la aia care lucreaza pe strada! In fine, cred ca sambata si duminica nu lucreaza.
Pentru miresicile din acest weekend - PETRECERE FRUMOASA, sa aveti niste nunti de vis!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
krelia spune:
elara, CASA DE PIATRA!
i0ana, CASA DE PIATRA!
iulianama, CASA DE PIATRA!
NanaMotoc, CASA DE PIATRA!
Manuelita, CASA DE PIATRA!
oanagody76, CASA DE PIATRA!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
adirys21 spune:
Buna fetele!Ce faceti?Iaca m-am maritat si eu...pe 1 iulie am avut nunta...nu stiu de ce pe listutza sunt mireasa pe data de 26 august...da nu mai conteaza.Important e ca m-am maritat...si ca a fost super...ne-am simti foarte bine amandoi....exact ca la nunta noastra :)..chiar daca vremea a fost cam aiurea.As vrea sa va arat pozici de la nunta dar nu prea stiu cum...daca ma ajutati....
Va pup si va doresc o noapte buna...
Casa de piatra la miresicile de maine!!!
Giova spune:
Casa de piatra si multa fericire:
elara
ioana
iulianama
NanaMotoc
Manuelita
oanagody76
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
krelia spune:
Sa fie intr-un ceas bun, adirys si Casa de Piatra!
erai trecuta pe 26 pentru ca tu, singurica ai spus ca atunci ai nunta
uite: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018&whichpage=4 - al 13lea post
poze - daca ai cont pe yahoo, le poti uploada in photos.yahoo.com sau iti pot face cont pe community.webshots.com, creezi album si uploadezi acolo
pup si noapte buna!
quote:
Originally posted by adirys21
Buna fetele!Ce faceti?Iaca m-am maritat si eu...pe 1 iulie am avut nunta...nu stiu de ce pe listutza sunt mireasa pe data de 26 august...da nu mai conteaza.Important e ca m-am maritat...si ca a fost super...ne-am simti foarte bine amandoi....exact ca la nunta noastra :)..chiar daca vremea a fost cam aiurea.As vrea sa va arat pozici de la nunta dar nu prea stiu cum...daca ma ajutati....
Va pup si va doresc o noapte buna...
Casa de piatra la miresicile de maine!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006