Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Fetelor...e de rau. NU MAI AM SERVICI. Sunt disperata...firma la care lucram e in faliment si n-au avut ce sa faca: ne-au trimis in concediu fara plata. Nu stiuc e sa ma fac. De 1 sapt. imi caut intr-una job pe net, dar mi-e si frica sa nu gasesc iar o firma mica care sa se inchida brusc. Offf! Era si un domeniu care imi placea: marketing. Lasa ca ma ajuta D-zeu si imi gasesc repede.

Magda_Raluca, multumesc mult de tot.

Krelia, un singur cuvant despre Biserica Icoanei: EXCEPTIONAL!!! Toata lumea a ramas impresionata, toata lumea a admirat corul (care rebuie sa spunem - canta dumnezeieste, mai ales Tatal Nostru) si preotiisunt jos palaria (au tinut un discurs la sfarsit care i-a inlacrimat pe toti : nasa, mama, tata, bunica, etc.). Ce mai, o sa fie OK si la tine. Partea mai urata e ca la sfarsit ia cerut nasului in altar acolo inca 2 milioane (deci sa te astepti sa fie peste acei 3 mil d ecare stim cu toate).

Va pup si sper sa intru cat mai curand.

Lucrurile marunte sunt cele care ac cu adevarat viata fericita....

Pana facem 1 an...
http://daisyPath.com/ani/070603/0/1/+10/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

offf balkina!
stiu ce inseamna sa iti cauti si sa nu iti gasesti!
imi pare sincer rau!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ooooo, salutare surioara Patrice! Deci ai ajuns si tu pe aici ... Bine ai venit!
Vorbim pe mes de rochita.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Uffff, ce muuult ati mai scris...
Intr-un suflet v-am citit... Parca nu aveam stare sa scriu pana nu va "iscodeam" putin . Eu mai am atata treaba (ca fusei lenesa... si ramasera cam multe de facut) si tot nu m-am abtinut sa nu citesc tot.

Nici noi nu ne-am spovedit inca... Poate reusesc maine...daca nu..parca ma vad si eu vineri noaptea... Da' la ce biserica e deschis pana noaptea?

Mai am de facut aranjamentul pt masina si casuta. Acum (abia) m-am apucat de facut filmuletzul . Poze am selectat aseara.
Mai avem de facut aranjamentele la mese... Maine am program de infrumusetzare...., apoi spovedit si ce mi-o mai ramane....daca nu termin azi cu casutza si cu ornamentele pt masina.

Si cu cate mai am de facut....azi faceam curat..
Au venit si ne-au montat de dimineatza repartitoarele de caldura la calorifere si mi-au lasat cam mizerie si daca m-am apucat sa sterg sub calorifere... "daca-i bal..bal sa fie" si am spalat toata casa si cu detergentzi diferitzi pt parchet si gresie....
Eeeee asta asa ca sa-l impresionez inainte de nunta ca duuupaaaa...

Colegii mei dragalashi, mi-au facut vineri cadou, un robot de bucatarie. Mulinex - 21 de functzii. Ce cadou credetzi voi ca a primit iubi de la colegii lui, ieri?
Cine ghiceste? Hai...3 incercari...
Nimeni (sau toata lumea )??
Daaaaaaaaaa...Tot un robot de bucatarie....Philips... 34 de functzii
Asa ca unul il dam cadou socrilor.

Si... daca ma credetzi..parca am avut o presimtzire...si ma gandeam sa ii zic sa le spuna...ce am primit eu...
Dar parca prea mi-a sunat nush cum.....ca pe urma m-am gandit ca poate nu au de gand sa-i ia nimic... Ba l-am si intrebat si a zis ca nu se asteapta sa-i faca vreun cadou. Dar... se pare ca au reusit sa-l surprinda placut..

Multumesc mult, Dya, pt incurajari.
Eheee.... ce bine te inteleg! (asta ca vb de martie.. )
Parca si eu as mai vrea sa fie puutzin martie... Acum o saptamana eu spuneam cuiva ca mai am o luna pana ma marit... Deh..subconstientul...
Da' pe de alta parte ma bucur..abia astept distractzia...

Aseara mi-am facut niste pahare pt miri si nasi.. mumoaseeee... Numai ca nu am poze... Da' va arat dupa nunta.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Aaa si sa va mai povestesc ceva:

Aseara ma suna mama: "Auzi, daca iti facem turta patrata, nu are nimic, nu?"
Eu: "Aaaaaa. Ba da. Rotunda o vreau. Si sa nu fie inalta, sa fie subtzirica..."
Mama: "Pai daca o sa creasca cozonacul mai mult? Eu ec sa-i fac?"
Eu: "Sa dau comanda? "
Mama: "Nu, nu. Lasa ca ne descurcam cumva."

Saraca, si-a gasit belea cu mine...
Da' eu i-am zis acu' o saptamana ca da nasa comanda, da' ea a insistat ca o face ea, ca tot framanta cozonac.... Si doar o da vecinei sa o coaca la aragazul ei....Asta fiindca cica nu ar fi bine sa o faca chiar mama miresei (eu opricum nu tzin la faze de-astea ..da' mama...e fricoasa ca un iepure..)

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Dupa cum v-ati inghesuit cu programul ala de facut colaje de muzica banuiesc ca va pricepeti la fel de mult ca mine.

In alta ordine de idei azi am vorbit de aranjamente pentru sala. Cum vi se pare: arcada baloane intrare,10 buchete baloane *5 balone inscripttionate cu Just married heliu, 30 heliu pe tavan, 40 baloane J.M. pe jos, 10 boluri cu petale si lumanare, pahare miri gravate si cu fundite, prezidiu aranjat cu falduri organza, flori, in spate perdea lumini si inima alba+aurie+verdeata, toate astea 11 milioane. O fi mult,putin?

x

Mergi la inceput

Mimika, eu nu voi face colaj cu muzica. Eu vb ed un filmulet care va rula niste poze cu noi doi, pe o melodie. Am ales Brian Addams - To realy love a women.
Si l-am last pe ultima clipa tocmai fiindca stiu sa-l fac.
Dar si fiindca am fost lenesa
Am mai facut unul, mi-a placut si mi-a venit ideea sa fac unul pt la nunta. Primul a fost o curiozitate, si e f scurt..nu tine toata melodia..are doar cateva poze...

Pretzul pt decorurile de care ai zis mi se pare ok, dar nu sunt exeperta. Noi vom avea lucruri diferite dar ne costa 18 mil (poarta mirilor cu tulle si flori artif, 2 inimi in spatele mesei mirilor, 4 sfesnice inalte cu tulle, flori artif si lumanari din care unul va avea 3 bratze, 100 baloan cu heliu, 140 huse scaune,tulle pe balustrada la scari si 10 lumanari pe scari asezate in zig-zag, fusta prezidiu).

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Balkina, uitasem. Ati fost superbi! Frumosi si indragostitzi.
Asa o nunta vreau si eu.

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

doamne ajuta sa gasesti serviciu bun cat de curand!!
fruntea sus si..stii tu..orice sut in fund..

m-am linistit cu biserica ..ma oftic insa ca nu mai termina aia cu lucrarile acolo ...iar partea cu banii...deh...se poarta pe fata la "casele" mai mari..de ce nu s-ar purta mai cu perdea, la "casele" mai mic, nu?..asta e...

edit de dimineata..ca mi-am adus aminte - ceva ce ma roade tare - cum e cu spoveditu & impartasitu ??? Ati facut-o? Si daca da - pt ca asa ati vrut voi sau pt ca v-a zis preotu? Sau nici nu a fost cazul de asa ceva??

quote:
Originally posted by balkina

Fetelor...e de rau. NU MAI AM SERVICI. Sunt disperata...firma la care lucram e in faliment si n-au avut ce sa faca: ne-au trimis in concediu fara plata. Nu stiuc e sa ma fac. De 1 sapt. imi caut intr-una job pe net, dar mi-e si frica sa nu gasesc iar o firma mica care sa se inchida brusc. Offf! Era si un domeniu care imi placea: marketing. Lasa ca ma ajuta D-zeu si imi gasesc repede.

Krelia, un singur cuvant despre Biserica Icoanei: EXCEPTIONAL!!! Toata lumea a ramas impresionata, toata lumea a admirat corul (care rebuie sa spunem - canta dumnezeieste, mai ales Tatal Nostru) si preotiisunt jos palaria (au tinut un discurs la sfarsit care i-a inlacrimat pe toti : nasa, mama, tata, bunica, etc.). Ce mai, o sa fie OK si la tine. Partea mai urata e ca la sfarsit ia cerut nasului in altar acolo inca 2 milioane (deci sa te astepti sa fie peste acei 3 mil d ecare stim cu toate).

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Buna dimineata ! Preotul de la biserica unde ne vom cununa noi nici nu a adus vorba de spovedanie pana nu l-am intrebat noi. Si a zis ca "asa ar fi bine", ca sa intram cu inima curata in cununie. Sunt insa si preoti care tin atat de mult la chestia asta incat te "ameninta" ca nu te cununa. Desi n-au nici un drept sa faca asta. Ca sa nu mai spun ca daca dupa cununie nu mai dai banii "de dupa" sau ai dat numai avansul si nimic altceva, nu au ce sa-ti faca... La o adica, preturile de la Patriarhie sunt de referinta, iar acolo cununia costa 400.000 lei vechi...

quote:
Originally posted by krelia

doamne ajuta sa gasesti serviciu bun cat de curand!!
fruntea sus si..stii tu..orice sut in fund..

m-am linistit cu biserica ..ma oftic insa ca nu mai termina aia cu lucrarile acolo ...iar partea cu banii...deh...se poarta pe fata la "casele" mai mari..de ce nu s-ar purta mai cu perdea, la "casele" mai mic, nu?..asta e...

edit de dimineata..ca mi-am adus aminte - ceva ce ma roade tare - cum e cu spoveditu & impartasitu ??? Ati facut-o? Si daca da - pt ca asa ati vrut voi sau pt ca v-a zis preotu? Sau nici nu a fost cazul de asa ceva??

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput