Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
tipsy spune:
cri am pus aici o poza cu o lumanare gen bila, asta daca am inteles exact la ce te gandesti...
quote:
Originally posted by cri.
Stiti cumva unde gasesc si eu o poza cu lumanari cu bila de flori...la fel cum sunt buchetele gen bila. Eu asa vreau buchetul si m-am gandit sa fac si lumanarile asortate....si am vazut mai demult pe undeva pe net sau la voi o poza ....dar nu mai stiu unde si nu mai gasesc.
ginutza2002 spune:
Naty ca bine zici tu!am uitat de domeniu!
o sa dau aici neste detalii despre o parte din ceea ce fac eu in acest moment!
Vanzarea produselor de papetarie-birotica, produse profesionale de curatenie, detergenti profesionali, tipizate, service aparatura birotica. Firma are in cadrul ei intre 10 - 20 angajati.
Responsabilitati: -Preluare comenzi, verificare stocuri, facturare, urmarire livrari; -Urmarire clienti restanti, programari plati, emitere chitante fiscale, urmarire frecventa comenzi, gestionare reclamatii, promovare produse noi; -Ofertare fax, stabilire intalniri cu potentiali clienti pt.dept.vanzari, baze de date de clienti potentiali; -Emitere OP, BO, CEC, proforme; -Introducere la zi in softul de contabilitate a facturilor de marfa; -Inregistrare corecta a miscarilor din casa de bani (avansuri, deconturi pe dispozitii de plata/incasare); -Raportari saptamanale si lunare din softul de contabilitate sau Excel; -Asigurare protocol, gestionare bugete interne; -Calificare CV-uri pentru proiectele derulate (alegerea candidatilor care indeplinesc criteriile stabilite; -Realizarea rapoartelor catre directorii firmei (rapoartele de activitate ale consultantilor Marketing Plus, rapoartele de activitate catre clienti, fisele de consum carburant, telefon, situatia deplasarilor, etc.) -Implicarea in proiectele de consultanta in vanzare, resurse umane, management; -Alte activitati pentru atingerea obiectivelor firmei.
in cadrul acestei firme sunt Asistent Mananger!
cam asta momentan, ca de facut fac mai multe!
multam mult fetelor!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ramonzca79 spune:
fetele care vorbiti de salonul gabriela....va referiti la cumparat sau la inchiriat rochii???eu am inchiriat...am dat 50% in oradea si urmeaza ca in sapt nuntii sa ridic rochia din bucuresti...mai intai sa merg pt ajustari pt ca-i mare de mine....ati inchiriat vreuna?ati avut probleme cu rochia??mie mi-e teama ca nu va ajunge de la oradea sau cine stie ce...
so..ce stiti despre asta??
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Naty spune:
ramonzca eu vorbeam de rochii cumparate. Ideea e ca mi s-au parut neseriosi, cum adica comanzi o rochie si iti aduc alta, facuta din alt material? Dar poate a fost doar o intamplare, vezi bine ca Cri nu a a avut nici o problema.
ginutza si vrei neaparat sa lucrezi in acelasi domeniu? Eu intru in contact cu oameni de la diverse firme, dar de birotica nu prea ... oricum ma interesez.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ginutza2002 spune:
Naty nu ma intereseaza neaparat in acelasi domeniu!
Ceva in care sa pot aplic macar ceea ce fac!Ca dc e de facut si altceva nu e prb ca invat!
Nu ma plafonez numai la ceea ce stiu sa fac! cum fac alti! inca imi place sa descopar noi lucruri si sa le aprofundez si sa le aplic!
ciciep spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
Balkina, esti tare, tare frumoasa!
Cu scosul la biserica, noi am reusit duminica trecuta! Cununia am facut-o la Radu Voda. Am plecat cu noapte-n cap, sa ajungem iniante de slujba, dar ne-a spus sa venim la ora 13.00, cand se termina slujba. Am trecut peste drum, la bisericuta cea mica, unde ne-am si spovedit inainte de nunta (chiar, ce nebuni, vineri, la ora 12 noapte ne spovedeam si noi aveam nunta sambata!). Acolo ne-a spus sa venim la ora 12.00. Iti citeste in fatza usii bisericii, pentru ca NU AI VOIE SA INTRI IN BISERICA dupa cununie, decat dupa ce esti scos de nasi. Cred ca de asta iti si spune sa vii dupa o saptamana, ca sa poti dupa sa participi la slujbele de duminica. Dar, cum noi nu prea practicam chestia asta ...
Mie mi-a placut foarte mult! A fost emotionant, stateam sub patrafir amandoi si se ruga pt casnicia noastra.
Nu am facut nici o programare. Si au taiat nasii si cate o bucata din fiecare lumanare, cam cinci cm., ca sunt sfintite deja si sa le avem si ca amintire.
Poze nunta
Apropos de chestia asta cum ca nu ai voie sa intri in biserica pana nu te scot nasii: am fost si noi sa-l intrebam chiar pe preotul care ne-a cununat (Nicarie cred ca-l chema) daca asa este...si el ne-a spus ca NU E ASA, CA AVEM VOIE SA INTRAM, ca doar nu ne-am "necuratit" in urma cununiei, iar "scosul" la biserica este doar o rugaciune de intarire si nu de curatire...eu ma gandesc ca ei or stii cel mai bine, fiindca ei sunt si profesori la seminar, deci asta e varianta oficiala...oricum noi am intrat la Meteora in biserici si la Salonic ca doar nu era sa fac tot drumul pana acolo si sa le vad pe dinafara...oricum am observat ca cei de la Radu Voda sunt un pic mai "altfel" decat preotii obisnuiti pe care i-am intalnit eu...intr-un sens bun.
Giova spune:
Neatza!!!
Deci m-am lamurit cu scosul la biserica. Problkema e ca la noi, nu am auzit de asa ceva, dar il voi intreba pe preot.
Am luat azi paharele pt. miri si nasi. sunt misto de tot, pun poze mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ancasilv spune:
Hallo!!!
Sint super incintata...sint gata pantofii de cununie!!!Tb sa ma duc azi sa ii ridic!In sfirsit, am o pereche de pantofi aurii!!!Acum trebuie sa ma gindesc la pantofii de mireasa, modelul il cam stiu, dar tb sa gasesc la atelier o piele culoarea care imi trebuie mie. Offf, mi s-a mai luat o piatra de pe inima! Pupici si spor la pregatiri!
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
ginutza2002 spune:
Felicitari ancasilv!
ma bucur pt tine!
pana oi gasi si eu mai dureaza!!!
si aseara am cautat si nu am gasit!
nature spune:
Hello again!
Felicitari tuturor celor care au avut nunta lately! Dyadya, Balkina- acum am vazut pozele voastre si sunt super!
Naty, cum e de fapt rochita ta? Ma bucur ca ai rezolvat asa repede!Bebelinei ce rochita ii faci?
Eu mai am un pic de timp, nunta e pe 30 sept, am cumparat dantela pt rochita si d-na care imi va face rochita are o tafta superba, 100% din fibre naturale, sper sa iasa OK.Am mai cumparat si o diadema mica-mica, acum astept sa se intoarca din concediu croiatoreasa si sa stabilim exact rochia, apoi sa incep sa caut pantofii.Ati vazut ceva crem ( bej-unturiu) mai deosebit?
WE trecut am fost a o nunta si n-aveam nici un chef sa ma duc la prinsul buchetului ( ce mai, io sunt deja " data"), dar " am primit ordin": du-te si intoarce-te cu buchetu'! Asa ca m-am conformat si bineinteles ca bietele d-re nu au avut nici o sansa sa mai prinda buchetul.Deci nu mai am nici o sansa! Sigur ma marit!