Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Ciciep pot sa-ti raspund eu despre "Scosu' la biserica". Deci te duci la orice biserica vrei si intrebi cand au ultima nunta (daca e perioada de nunti, daca nu si mai bine) si faci un fel de programare. trebuie sa te duci cu lumanarile de la nunta (vor trebui aprinse cand iti citeste binecuvantarea). Dureaza maxim 10 min. iar obligatii banesti nu ai, decat daca vrei (la noi a dat nasul 100.000 lei ca asa a vrut el). Poti sa pastrezi o parte din lumanare, dar noi le-am lasat pe toate acolo.
Sper ca te-am ajutat cat de cat.

Lucrurile marunte sunt cele care ac cu adevarat viata fericita....

Pana facem 1 an...
http://daisyPath.com/ani/070603/0/1/+10/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

pe noi ne-au scos nasii la biserica la pitesti( ei acolo stau). si desi vb sa venim inainte de inceperea slujbei de duminica, deja se adunasera persoane in biserica. prin urmare a iesit preotul afara si ne-a citit vreo 10-15 min. apoi am intrat in biserica si cu lumanarile, le-am aprins si le-am dat la preot,la altar(ca un fel de leturghie-parca asa ii zice).si atat, ca nu am mai ramas la slujba de biserica. depinde de biserica, cred si de preot.

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Deci, pe rand: ciciep, nu ne-au scos inca nashii la biserica pentru ca nu am avut timp. Stiu ca i-au spus preotii de atunci ca tb sa facem asta intr-o duminca dupa slujba, de preferat in duminica urmatoare nuntii, dar asta era pt noi imposibil. Mai multe detalii nu stiu nici eu, dar uite ca ne lamuri balkina!
Balkina, intra pe sub-forumul Vacante, calatorii, grupuri de rezidenti si acolo la subiectul Grecia-Creta vezi ca m-am apucat sa-mi scriu memoriile! Dar tb sa ai timp si rabdare sa parcurgi ce-am scris.

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dar e obligatoriul scosul la biserica? Nasii nostri sunt din Gherla, noi staam in Tm, deci e cam imposibil, dupa o sapt. sa ne vedem din nou. Trebuie sa vb. cu preotul sa vedem.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Ok, m-am lamurit! Multumesc mult fetelor! By the way, si la noi au trecut deja 4 saptamani si de-abia acum reusim...ce repede au trecut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

HELP! Fetele frumoase si destepte care stiti sa imi ziceti cu ce programel pot sa fac un colaj de muzikii.Vreau sa deschidem dansul cu valsul miresei, sa trecem lent in altele, vals lent, vienez, tango..si ce mi-o mai veni...Ca inca nu stiu. Dar VREAU. lol... Ca tot vorbeati de leoaice zbuciumate.Pupici

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

neatza fetili!

cum va descurcati, fratilor, cu caldura asta, ca eu nu mai pot!
intr-o alta ordine de idei, care stie pe undeva unde se fac angajari si e firma serioasa? va rog sa imi spuneti si mie ca vreau sa ma mut de la firma unde lucrez si asta cat mai repede!
in rest toate bune si frumoase!
am inceput sa trimit si in tzara invitatziile si ma chinui cu ele cand le pun in plic, ca nu intra!! sunt mai inalte, cred ca asa e corect spus!
acu sa vedem dc chinuiala mea are vreun rezultat! si or sa vina la nunta!

pup la fete si o zi cat mai racoroasa!!!!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ginutza ce profesie ai? Ca sa ne interesam de job!

cri nu am stiut ca asa se procedeaza la Gabriela. Oricum, nu zic ca fac asa de obicei, dar ca se poate intampla ...

Au inceput si la mine visele ... aseara am visat ca imi luasem invitatiile si scrisesera ora 14 pentru restaurant in loc de 18!

Miresici, HELP! Spuneti-mi si mie cum se pune voalul spaniol? Ca eu din asta am si nu stiu cum se pune si cum se prinde!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Balkina, esti tare, tare frumoasa!

Cu scosul la biserica, noi am reusit duminica trecuta! Cununia am facut-o la Radu Voda. Am plecat cu noapte-n cap, sa ajungem iniante de slujba, dar ne-a spus sa venim la ora 13.00, cand se termina slujba. Am trecut peste drum, la bisericuta cea mica, unde ne-am si spovedit inainte de nunta (chiar, ce nebuni, vineri, la ora 12 noapte ne spovedeam si noi aveam nunta sambata!). Acolo ne-a spus sa venim la ora 12.00. Iti citeste in fatza usii bisericii, pentru ca NU AI VOIE SA INTRI IN BISERICA dupa cununie, decat dupa ce esti scos de nasi. Cred ca de asta iti si spune sa vii dupa o saptamana, ca sa poti dupa sa participi la slujbele de duminica. Dar, cum noi nu prea practicam chestia asta ...
Mie mi-a placut foarte mult! A fost emotionant, stateam sub patrafir amandoi si se ruga pt casnicia noastra.
Nu am facut nici o programare. Si au taiat nasii si cate o bucata din fiecare lumanare, cam cinci cm., ca sunt sfintite deja si sa le avem si ca amintire.

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetele!
io ma declar invinsa de caldura......am iesit putin pe afara..."brrrr"...noroc cu AC din birou

ce vb? ah, scosu' la biserica....pe noi ne mai prinde in Ro abia pe 10 septembrie...asa ca....poate pe 11 septembrie sa ne "scoata"

ah, si pt balkina - misto poze..ia zii - cum e la icoanei - multumita..plictisit...pareri pro si contra?

Naty - io habar n-am..io am voal normal si o sa mi-l pun la jum. coculu..nici sub coc...si nici in vf capului..

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput