Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
anduril spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79quote:
Originally posted by anduril
Am si eu o intrebare... Sunt doua fete in lista care au spus ca fac nunta pe 12 si 13 august, dar parca in postul Sfintei Marii nu se fac nunti ?!? Se poate obtine dispensa? Cum? Stie cineva?
*Imagination is more important than knowledge*
referitor la nunta in data de 13 august....(cred la mine "bateai", nu???...nu sunt ortodoxa...so...nu am treaba cu postul de Sf Marie...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Corect... De la caldura, maica, moare neuronul...
ginutza2002 spune:
[/quote]
Corect... De la caldura, maica, moare neuronul...
[/quote]
ca bine zici bre!
si la mine la fel!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Naty si eu sunt asa sucita ca si tine, nici eu nu sunt convinsa ca am luat rochita buna. Mi-a ramas gandul la acel unicat de la A.T. au inceput sa o faca dar marimea cea mai mare e 42, si eu port 46. pai cred ca numai manechine se casatoresc?
Mor ca nu am facut-o pe comanda cand am facut si costumul de ginerica.
La salonul Gabriela si eu am fost si am asistat la o cearta dintre 2 miri si vanzatoarea. ca...cica, rochita semnata Eddy K nu a venit la timp, astia trebuiau sa plece din tara si ii ziceau vanzatoarei ca-i da in judecata. Sper sa nu am si eu asa ghinion cu rochita mea, care a zis ca vine intre 25-30 iulie. Dar nu e de la Gabriela.
Tizabela te inteleg, dar nu avem ce face, toate trecem prin asa emotii.
Acum ma uit la emisiunea de pe Antena 1 in reluare.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
camelia1 spune:
fetelor ca a venit vorba de rochii...hai sa va spun si eu...am rochia in lucru la o croitoreasa si de doua saptamani o sun sa ma duc si eu la prima proba si-mi tot spune ca ma suna ea si nu o face...nu stiu ce sa mai fac si ce sa-i mai spun...imi vine sa plang
pentru nunta
noi
The big day
balkina spune:
Multumesc mult fetelor! Sunteti niste dragute!
Dyadya am vazut ca ai facut luna de miere in Creta.Da-mi si mie mai multe detalii (hotel, avion, demipensiune sau all inclusive, pret,etc.), pentru ca fratele meu vrea sa plece acolo in luna de miere si inca n-a gasit nika convenabil.
Mersi anticipat!
Lucrurile marunte sunt cele care ac cu adevarat viata fericita....
Pana facem 1 an...
http://daisyPath.com/ani/070603/0/1/+10/2
Naty spune:
Balkina superbe poze! Mi-a placut mult costumatia ta de la civila, foarte elegant!
Voalul e de la Christian Philippe? Ca parca seamana cu al meu!
Am uitat sa va zic ca ne-am comandat si noi ieri invitatiile, maine ma duc sa dau BT-ul si miercurea viitoare le iau.
Gio sper sa-ti vina rochita la timp si fara probleme!
Deci astia de la Gabriela chiar au si "rateuri".
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ginutza2002 spune:
si eu sunt la fel cu rochia, desi sunt constienta ca imi place si ca e super avantajoasa pentru mine!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ciciep spune:
dya pe voi v-au scos nasii la biserica? Stii cumva, se fac programari si pt chestia asta s-au ne ducem acolo la "nimereala" si vedem daca au timp si de noi? mai exista si ceva "obligatii banesti" pentru asta? noi am vrea sa ajungem sambata sau duminica asta si nu prea stim ce sa facem...
cri. spune:
Naty, eu mi-am luat rochia de la Gabriela si mi-au dat-o acasa. Nu ti-o dau daca nu dai toti banii, dar daca platesti integral o poti lua...cel putin asa a fost la mine. Nu era la fel cu cea de pe umeras expusa...aia era rupta, a mea era ok....si cand a adus-o din spate in cutie am insistat sa o probez si pe asta inainte sa plec cu ea, tocmai ca sa nu ma trezesc acasa cu altceva. Acum sper sa nu am pb cu modificarile, ca am inteles ca la un moment dat nu mai aveau croitoreasa. Sper sa fie ok.
Stiti cumva unde gasesc si eu o poza cu lumanari cu bila de flori...la fel cum sunt buchetele gen bila. Eu asa vreau buchetul si m-am gandit sa fac si lumanarile asortate....si am vazut mai demult pe undeva pe net sau la voi o poza ....dar nu mai stiu unde si nu mai gasesc.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
NicoletaB spune:
scoaterile de la biserica se fac numai duminica dupa slujba
vorbesti cu popa cu cateva zile inainte ca sa stie ce planuri isi face dupa slujba
dureaza 10-15 minute
daca vrea nasul sa dea ceva acolo
nu uitati sa va duceti cu lumanarile de la nunta