Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumesc adina.....florentina....dia...cristina....pentru lamuriri.......
La ultimul eco am fost pe data de 17.....asa ca cam peste o luna....sper pana atunci sa vina si doctorita mea din concediu......

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, Iosup spune la toata lumea ca-i fetitza? Poate am vreo surpriza sapt viitoare sa-i vad putza macar sa ma obisnuiesc cu ideea...asta e, ce-o fi, sanatos sa fie, dar ma obisnuisem ca-i fetitza...

Pupicei, Ingeras 18+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralumat credeam ca faci si intravaginal, la candida eu asa fac si d-asta am zis. Eu cu f multi ani in urma am folosit ceai de pelin intravaginal, apoi mi-a zis dr sa nu mai fac ca poate duce la sterilitate si de atunci nu am mai folosit niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutare ,fetelor!
In primul rand, vreau sa ii urez "La Multi Ani!" Oanei,fetita Roxanei.Sa fie sanatoasa,sa o asculte pe mami a ei,si sa-i faca pe parinti mandri in fiecare clipa.
Felicitari Bambolettei si Aelitei pentru printesele din burtici.
Mayaione,nu fi suparata,se mai intampla,din pacate ,si greseli din astea, cu toate ca nu ar trebui.Sa-ti fie puiul sanatos, ca asta e cel mai important,inrest,de-i fetita sau baietel,sunt convinsa ca ai sa-i iubesti la fel.
Cleomoni,felicitari si tie pentru fetita!
Acum:
Dandusa,mai da-i in ******** lor pe aia de te-au facut sa plangi in halul ala.Nu se merita,fii si tu nesimtita cu ei, ca asa poate o sa fiti la unison.Stiu cata indolenta exista in Romania, iar daca uneori ma apuca dorul de venit acasa, imi amintesc numai de chestiile astea, si-mi trece imediat.Oricum, tu vezi-ti de ale tale,simte-te bine,si nu te mai ambala din cauza proastelor si idioatelor care se cred super destepte.Te pup ,ca sa-ti treaca mai repede si sa uiti neplacerea asta.
Dolores,nu mai fi ,mama,suparata,ca e pacat. Trasmiti lui bebe starea ta,si nu e bine.Ai sa vezi ca trec toate relele,insa nu trebuie sa le pui la suflet.Pupici multi si tie,si sa-ti dea Dzeu un bebe care sa nu te lase nici o secunda sa mai fii suparici.
Fetele din CAnada!
Crema de care zicea DAndusa e foarte buna. Palmer's este o companie din USA,care are multe, multe chestii bune. Eu prima crema antivergeturi de la ei am luat-o din USA,dupa aia mi-am luat si un gel de tonifiere a sanilor,foarte, foarte bun.Dupa aia,am gasit acelasi lucru si in Londra.
In rest, in speranta ca nu am omis pe nimeni, iar daca am facut-o, imi cer iertare, va spun ca imi doresc din tot sufletul ca vacanta mea sa dureze la infinit, pentru ca este super.Am fost si la camile,care nu au fost obraznice cu noi, Iasmina a fost in delir pe camile,iar dupa aia mi-a cerut sa ii cumpar si acasa una, un pui de camila, sa se joace cu ea.Sper sa ii treaca pana cne intoarcem acasa, ca altfel nu stiu cum o scot la capat cu ea.Kaveh ma rasfata cu tot felul de cadouri,aproape in fiecare zi....Aseara mi-au venit si parintii si am petrecut pana tarziu,totul e perfect. Maine seara mergem iar la Burj,cu parintii, si o sa sarbatorim aniversarea nuntii noastre.Sper sa fie macar la fel de bine ca atunci cand am sarbatorit ziua mea .
Acum va pupacesc pe toate,pe rand, pe burtici, si va urez numai bine.As vrea sa va trimit la toate cate o raza de soare de aici, insa stiu ca nu duceti lipsa de asa ceva in Romania.
Numai bine si multi pupici

22+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da adina..chiar si persoanele pline de viata mai trec prin momente dificile....ce sa facem..viata nu e asa roz mereu..te pup

quote:
Originally posted by adinazot

DOLORES draga,nu fii trista,tu ,care esti plina de viata!!!

Adina 23+

poze
Adina diverse

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc cristina pentru incurajari..doresc la toate fetele sa aiba parte in primul rand de liniste sufleteasca... si tie o vacanta placuta in continuare si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetele
sunt in pauza de pranz ... dar nu am mai plecat spre casa ... desi stau la 15 minute de firma ... mi-era teama de canicula de afara. Am papat aici .. si acum mai trec si pe la voi.

Ma bucur ca au mai aparut si fete din umbra (Florentina G si cristina_du). Fiti bine venite fetelor ... si ne bucuram ca sunteti OK.

bamboleta felicitari pentru fetitza. Te-am trecut in lista. Deocamdata stagnam cu numarul fetitzelor pentru ca maya tocmai a anuntat ca nu se stie exact ce e bb al ei. Zau ca nu inteleg faza. Mai ales acum cand spune si ingerasa ca Iosup spune la toate ca e fetitza. zau ca i-as da cu ceva in cap. Dintr-o asemenea chestie poti cadea intr-o depresie nasoala. Ce idiot. O fi el un bun dr. ... dar la faza cu pshihicul sta prost.
Dolores mama sa stii ca nu-mi place cum esti. Ai o mica depresie ceva ... ca nu este deloc in apele tale. Si poate ca ar fi mai bine sa discuti cu noi ... poate te putem ajuta ... moral ma gandesc. Maine sper ca vei fi mai bine ... fara emotii plizzz si poate ca la intalneala vei fi din nou a cea Dolores pe care o indragim cu toatele. SA FACETI POZE ... eu pregatesc albumul.
Dia1609 primit PM, am salvat numarul .. dar se pare ca nimic la orizont.
Helenutza23 nu vreau sa te dezamagesc ... dar nici o femeie nu seamana cu cealalta. Unele au greturi chiar toata sarcina, altele deloc, unele scapa de greturi mai repede ... altele doar cand misca bebele. Deci nu se poate spune cu exactitate. Sarcina usoara in continuare si iti doresc sa scapi cat mai repede.
Raluca_u cred ca ai scapat deja de test ... te asteptam deseara sa ne spui cum fu.
roxana c. iar mi-ai stors o lacrima. -ici Oanei.
Cristina sper sa scape Iasmina de obsesia cu camila ... iar voua va doresc o prea frumoasa aniversare. Multi ani fericiti impreuna.

v-am pupat si ne revedem pe seara.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Salutare burticute harnicute!
Incep prin a o felicita pe roxana_c si a-i ura sa aiba parte de in BB sanatos si cuminte!
aelita si bamboletta,felicitari pentru fetite! Tare ma bucur ca mai ingrosam si noi randurile. Poate ii ajungem pe baieti din urma :)
Helenutza23, eu am scapat de greturi prin sapt. 17 . Coincidenta sau nu, atunci a miscat si bebelina.
DOLORES, nu mai fi trista. Gandeste-te ca BB nu trebuie sa simta tristetea ta.Cat despre ecografie, trebuie sa fie bine!!! Stii, cred ca toate avem momente cand ne simtim coplesite de griji. Eu una in ultimul timp nu ma recunosc. Cateodata nici nu ma ia somnul de cate probleme imi fac. Nu stiu daca sunt toate reale, dar nu ma pot abtine. Sper sa fie e la sarcina si sa nu raman asa "stresata" si dupa. Pupici si ai grija de tine !

Alexia_t + de 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Miro, am uitat sa-ti zic, superbi norisorii tai!! Pe tavan n-am cum, dar pe un perete tot fac si eu cativa

Alexia_T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores, receptionat.

Cu pozele, am incercat odata dar nu mi-a iesit si n-am apucat sa-mi "terorizez" sotul ca tot era ocupat..
Pe de alta parte, am asa o retinere, cu a le pune pe un site unde poate intra oricine.. as is eu mai fricoasa.
Dar mai rumegam ideea..

La intalnire: las ca va "scanez" eu si va gasesc. Eu is dolofana bine, si cu parul scurt.

Tinem pumnii pt eco de maine. Sa fie bine!

Ralumat, cred c-o sa incerc si eu ceaiul de pelin. Ca de la un timp am si eu niste scurgeri..
Poate ne faci o surpriza si apari duminica!

Alexandra, conteaza daca esti mai plinutza.
(Eu nu am inceput sa-l simt clar pe bebe decat de vreo 10 zile- 2 saptamani. Si la mine e strat, nu gluma. Aseara am simtit si pe exteriorul burtii zvacnitura; tineam mana exact la locul potrivit. )
Sau ca bebe tau e mai potolit. Asa ca relax!

Dandusa, bafta azi la eco.

Cu schimbatul sexului bebeului se mai intampla... eu cred ca nu-s foarte sigure la varsta asta a sarcinii.

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput