Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Nuuu, mie mi-a spus initial ca-i fetita (si era foarte sigur pe el), iar la urmatoarea eco mi-a spus ca e baiat asa ca poti sa te astepti la orice chiar si de la el....
Leyla20

quote:
Originally posted by ingeras26a

Fetelor, Iosup spune la toata lumea ca-i fetitza? Poate am vreo surpriza sapt viitoare sa-i vad putza macar sa ma obisnuiesc cu ideea...asta e, ce-o fi, sanatos sa fie, dar ma obisnuisem ca-i fetitza...

Pupicei, Ingeras 18+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ce-o fi o fi, la urma urmei poate asa vrea bebe sa fie surpriza la nastere. Oricum il iubesc la fel de mult, in special ca i-am vazut fetisoara si mi s-a parut superb de acum, ca doar e al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor - am inceput acum sa trimit pe mailul comun - GMAIL un director cu cantece de leagan. Nu mai stiu cine statea prost la acest capitol. Directorul se numeste engleza - Disney Babies- Lullaby.

Enjoy dragele mele.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumim miro............deja am copiat-o pe toata....si ascult mereu melodiile sa o bucur/il bucur pe bebelin....inca odata iti multumesc

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Salutare gravidute.

Nu v-am mai scris, pentru ca am avut cateva zile super stresante si urate, Doamne ajuta s-a terminat totul cu bine,si acum pot sa ma intorc linistita la cararea mea paranoica.

Nu mai sunt asa de convinsa ca ce am simitit eu toata ziua de luni a fost bebe, de atunci..pauza. Adevarul e ca nici macar nu am putut sa ma concentrez pe "misca-nu misca", dar...in fine.Mai am de asteptat pana in 3 august, cand am urmatorul eco.

Roxana_c La multi ani pentru printesica ta Oana, sa-ti traiasca!! Ai avut atatea emotii in timpul sarcinii, uite ca ti-a crescut fata mare!!

Aelita felicitari pentru fetita!Se bucura viitoarele mamici de fustite ca le ingrosi randurile!

Dolores iti tin pumnii pentru maine la eco. Bebele tau e bine sanatos, o sa vezi tu cum o sa-ti faca cu mana si o sa te intrebi de ce ti-ai facut atatea griji in ultima saptamana. Dar voi puteti oricand sa mergeti la un eco particular, ii dati banii si gata, va linistiti, de ce iti astepti atunci programarea daca stai ca pe ghimpi? Oricum acum e rasuflata intrebarea,pana maine chiar nu mai e mult.Sa scrii repede noutatile, o sa intru special sa citesc vesti, ca eu sambata si duminica ma lenevesc, desi am calcu si netul sub nas.

Dandusa nu e bine, zau. Nu te lasa stresata si daramata de magarite pline de importanta care zac in spatele unei ferestre de ghiseu, eu cred ca la angajare le testeaza, daca nu au obrazul gros tare nu le iau sub nici o forma! Te cred ca ai explodat de furie, si eu as fi facut la fel. Bebe insa nu e deloc interesat de actele pe care trebuia tu sa le depui si nici de tanti cea nesimtita,asa ca data viitoare propun sa iti trimiti sotul cu hartogaraie pe la tantile birocratiei romanesti. Te cred ca nu vrei sa il asaltezi cu toate sarcinile tale din cadrul firmei, dar incearca sa le alegi pe cele care au potential de ridicat tensiunea si evita-le. Si eu sunt in situatia ta, si eu il am numai pe sotul meu aici si si eu incerc sa nu il las singur cu toate cele,asa ca te inteleg.

bamboletta felicitari si tie pentru fetituca!! Sa creasca mare si mancacioasa la mama in burtica!

alexandra 25 felicitari pentru noul post! Si nu-ti fa griji, uite ca mai suntem si burtici mai mici pe aici, cu siguranta o sa stii de multisor daca e el sau ea pana o sa aflam noi!

Eu tot cearceafuri scriu. Nu pot altfel, asa ca va multumesc pentru rabdare si intelegere.

a..sa nu uit..Miro faini norisorii tai!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am venit de la nenea dr si sintem tare fericiti ca ni s-a confirmat ca este fetita.Am plecat cu cea mai buna stare de acolo si mai ales ca de azi dimineata bb da intr-una din picioruse.Pe loc ne-am razgindit in privinta numelui si am decis sa-i punem CRINA-MARIA.Sotul meu este foarte fericit si eu nu va mai spun.
BAMBOLETTA,
te felicit pentru printesa,sa creasca mare si frumoasa.Hai sa bem impreuna,ca si noi nu ne mai revenim din vis.Stiam de data trecuta ca este fata ...,dar am asteptat confirmarea de acum ca sa ma bucur mai tare .
Am poza cu pasarica lui Crinuta mea si profilul ei.Am sa le postez mai tirziu ca acum trebuie sa sarbatorim.
Toata lumea este fericita ,in familie si printre cunostinele noastre sint numai bb-ei baietei si toti asteptau o fetita.Acum sa sara cu cadourile .
DOLORES,
te pup dulce pe burtica..Ai mare grija de tine.Dr mi-a spus ca totul este bine,placenta ,colul,bb ...si mi-a zis ca mai mult m-a durut burtica de la suparare.Ai grija de bebita si deabia astept sa afli ce ai.
ROXANA,
impresionanta povestea ta.
ALEXANDRA,
am inteles si sincer nu stiu daca chiar asa este...,dar de acum o sa vezi ce meciuri se vor tine pe la tine prin burtica...
CRISTINA,
sa stii ca chiar mi-a trecut,ia pupa-ma mai des ca sa am asa ....putere sa le dobor pe idioatele astea...,te pup.

Revin cit pot de repede!!

dandusa 25 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Dandusa felicitari pentru printesa!Crinuta ta va fi foarte curtata....cu atatia baietei in preajma.
Burticile, cine ma ajuta si pe mine...........vreau si eu sa ascult cantecelele puse de Miro dar nu stiu cum

Miraco19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumesc mult fetelor !!!!sa fiti si voi fericite cu puii vostri !

alexandra,sigur o sa afli si tu !!eu am luat-o de la roaga la strigaturi cu ea,sa fie cuminte,si a fost,manca-o-as,cea mai cuminte fetita din lume!
mirona merci pt listuta!la eco mi-a scris acolo doua date:DPN 1ian si inca o data, FEP 31 dec .Asta inseamna ca dupa ecograf data ar fi 31?
helenutza,mie mi-au trecut pe la 10sapt,asa ca poate ai noorc si tu si iti trec !!
dolores ??? ce se intampla cu tine? de ce treci printr-o perioada proasta ??in legatura cu sarcina??? totul o sa fie bine,aisa vezi !!!
ralumat,sa vezi ce incuscreli ies pe aici !
mayaione,fetita ta s-a transformat in baietel ??haha i-ai zis printesa si alte alea .
dandusa,ce frumos vorbesti tu cu fetita ta!
bamboletaaaaaaaaauraaaaaa inca o fetita! sa iti traiasca!pune-ti caruciorul roz acolo ( scrii fetita intre paranteze drepte )
roxana,sati traiasca Oana !si bineinteles si Ana-Maria,si cel din burtica !!

va pup pe toate,si aveti grija de voi !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dandusa, ma bucur mult pentru tine, ca ai asa frumoase vesti.SA-ti traiasca printesica,Crina e un nume bestial de frumos, ca sa nu mai zic de Maria.Apropo, si pe mine pe cheama si Maria.Iaca asa, de-acum, de Florii,sa te gandesti si la mine cand serbezi fata,ca si eu o sa fac la fel,ca doar si Iasmina e nume de floare.Si, sa-ti mai zic ceva:la anu',in vara cred, vin in Romania, si vin si la Eforie,ca au ai mei casa acolo, asa ca nu scapi de pupici.Nu de alta, dar la cat sunt eu de pupacioasa,s-ar putea sa eradichez prostia de pe la ghiseele de acolo,ca am sa-ti dau atata putere sa le infrunti pe idioatele alea,ca nu o sa mai ramana nici urma de ele.Si cu durerea de burtica, ai grija, nu te mai stresa,ca-ti faci tie rau,si crede-ma, e degeaba si nu se merita.
Uite aici o mie de , si nica o data felicitari pentru vestile pe care le-ai primit.Sa vezi mai tarziu,cand creste cea mica, ce-o sa-ti mai vina cu pretentii de cadouri,care de care mai "inedite".Iasmina mea deja are parfumurile ei,rujurile ei, gentile ei, mereu asorate cu rochitele,pantofiori si sandalute.......
Noi de gandim deja ca daca si bebe asta e fetita si o fi tot asa de pretentioasa ca Iasminici,trebuie sa ne gandim la investitii suplimentare, sa avem de unde finanta doleantele care or veni mai tarziu.Pana una,alta, pe mine ma terorizeaza cu puii de camila,ca nu vrea, frate, sa priceapa, ca nu am cum sa tin ditamai camiloiul in Londra,decat daca imi deschid gradina zoologica.Deja serpi avem,la restaurant,caini, la fel, purcel de guineea, pesti.....Dzeu stie ce-o sa-mi mai ceara mai tarziu.

22+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA!ma bucur mult pt tine,imi place fericirea si exuberanta ta.FELICITARI!

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput