Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dandusica felicitari pentru .....si crina este un nume super.....ma bucur pentru voi....sa aveti parte numai de bucurii de la ea......
miraco....miro a facut un mail special cu melodiile....stai ca iti trimit un PM cu parola si detalii....
Dolores chiar nu vrei sa iti descarci sufletul....poate daca ne spui de ce esti suparata te ajutam si noi cumva....mie chiar nu mi-e bine sa te stiu asa...uite acum ar trebui sa te incurajez eu asa cum o faceai tu.......sper sa iti revii.....

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc fetelor dragi mie pentru grija purtata....doar maine probabil ma voi simti mai bine dupa o saptamana de toata jena....si zic maine ca abia astept sa vad puiutzul din burtica...sa stiu ce e..si nu in ultimul rand sa-mi spuna, doamne ajuta, ca totul e bine..ca altfel mor...cred ca nu stiu ce fac....

ma bucur pentru cele care au aflat ce au in burtika si ma buccur ca sunt bine bebelushii....

sunt intr-o stare care ma chinuie de la inceputul saptamanii...si nici nu-mi doresc sa vorbesc la nervi..pentru ca atunci cand esti suparata vorbeste gura de una singura de cele mai multe ori...sensibilitatea crescuta in ultima perioada si-a pus stapanire pe mine...dar astept ziua de maine si sper ca va iesi iar soarele printre norii astia grosi de o saptamana.

va pup si apropo` am mai pus niste poze

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am inceput sa scriu ceva si nu stiu pe ce am apasat ...,ca s-a dus!!!
Deci...,reluam de la capat:am revenit mai repede decit ma asteptam ,deoarece sotul a trebuit sa plece si se intoarce pe la 20.00.Pe seara nu am sa mai intru pentru ca el va veni acasa si vreau sa-i acord mai mult timp si lui mai ales ca se tot roaga de mine sa-i fac manichiura si pedichiura de citeva zile...A tot asteptat...,dar pina cind...?Azi trebuie sa-l pregatesc si sa-l mai rasfat si eu putin ca in fiecare seara sint ocupata cu voi...Miine plecam dimineata la Buc ,pentru ca avem o alta nunta ,la alti prieteni dragi si trebuie sa fim alaturi de ei...si ne vom intoarce Duminica dimineata .Prin urmare eu nu am sa va scriu pina Duminica seara probabil...,sa nu va faceti griji...,am sa-mi iau pernuta cu mine,MIRO!!!
Acum mai avem ceva timp pina vine tati ...,sa ne facem de cap,fetelor!!!

CHINICO,
esti draguta ,dar tati saracu'm-ar ajuta numai, ca el este prins in Eforie cu terasa si toata ziulica sta acolo(nu-ti spun ce m-a certat...).Problema am fost eu...,ca nu trebuia sa fac treaba contabilei...,n-am sa mai fac aceiasi gresala...,oricum am schimbat contabila ...,asa ca am sa-i pun actele in brate si ...doar de-aia o platesc.Nu mai sint draguta cu nimeni.Stii ce mi se pare curios?Starea mea,inainte ma certam cu toata lumea si aveam asa o tarie de caracter de nu ma puteai muta din loc...,daca aveam dreptate...ma certam pina miine,dar acum ...sint asa de blinda ca nu ma recunosc,chiar prostuta...as zice ,incep sa pling si gata.Te pup si-ti multumesc ca-mi esti alaturi.
CRISTINA,
am sa te urmaresc indeaproape pe la toate discutiile cu mamici si daca crezi ca scapi...te inseli.Stiu sigur ca Iasmina nu te lasa pina nu-ti onorezi promisiunile....,deci mi-ai promis ca la anul(daca vii),ne vedem,da?M-ai facut sa rid in hohote ,esti tare haioasa.Deabia astept sa-i iau si eu clamute,rochite,rujuri si o sa-i ia mami tot ce vrea(aproape),sa-i faca mami codite si sa-i ia mami gentute...si sandalute...,o sa-l inebunim pe tati,dar cine mai este ca el de fericit?!?AAAAA...,stiu KAVEH ,da si el este acum si mai fericitSper sa scapi cu camila ,parca mi-o si imaginez pe Iasmina....,saraca de tine ,cum o sa o scoti la capat?
ALEXANDRA,ADINA,AELITA,MIRACO,va multumesc pentru gindurile bune .

dandusa 25 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

dandusa, la ce ora pleci duminica din bucuresti?
ma gandeam ca poate treci macar 5 min sa ne salutzi la intalnirea care va avea loc tot duminica...

dolores 20+
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,mi-ai citit gindurile....,eu ma gindeam sa-l conving pe Claudiu sa plecam mai tirziu din Buc tocmai ca sa trec o fuga sa va vad si deci...,sa va fac o surpriza ,dar el vrea sa plecam direct de la nunta.In week-end la terasa este foarte aglomerat si daca lipseste Simbata ...,el vrea sa ajunga macar Duminica ...,dar mai discut cu el...,sa vedem cum il conving.Stiu ca are dreptate si il inteleg ,nu-ti mai spun de mama si de alti prieteni ,care vor sa ne vada...cum or sa reactioneze ,dar ce sa facem...vara asta sintem pe fuga.Eu mergeam pe blat si m-am gindit de cum v-am auzit ca vreti sa va intlniti si ce m-am bucurat ca a-ti stabilit dimineata...,stiu si terasa... dar sa vedem.Nu va promit ,am sa fac tot posibilul.

In alta ordine de idei stiti ce am descoperit?Crinuta mea seamana cu tasu'la picioare.Am comparat masuratorile si are femurul mai mare cu 4mm decit ce ne da calculatorul.Restul se potrivesc de minune...,ce frumos ...,sa aibe picioarele lui tasu' ca mi-ar place enorm.Claudiu are corpul foarte bine proportionat,labele de la picioare,unghiile,pulpa piciorului si de fund ce sa mai zic....Mor de dragul lui.Si eu sint normala la corp si sint proportionata frumos dar mai mult imi plac picioarele si fundul lui tati.In schib nasul sa fie al meu ca ,daca are nasul lui tasu'...este cam nasol,mie imi place asa cum este dar Crinuta trebuie sa ia ce-i mai frumos de la noi.

Crinuta

dandusa 25 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

alexndra 25 multumesc frumos!A mers treba de minune.

Miraco19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor,

Aseara nu as fi vrut sa fug dar mi-a ajuns ca prea eram muncita si nemancata, sper ca nu v-am suparat prea tare

Dandusa te inteleg perfect si mie mi s-a intamplat la fel la Camera comertului, stiu prin ce-ai trecut eu aveam niste nervi de vorbeam singura.Si acum cateva zile m-am dus sa depun niste declaratii pe la ITM, CAS, SOMAJ etc nu deajuns ca le platesti trebuie sa le mai si duci pe fiecare la alta institutie, si cum stateam eu la o coada care era pana afara in soare si caldura o femeie pa la 40 ani se baga in fata mea pe motiv ca am timp ca sunt tanara, nu i-am spus nimic decat in gand am injurat-o ca dc imi dadeam drumu` la vorbulite nu o mai scotea nimeni din gura mea, inainte le mai lasam pe cele in varsta dar acum nu mai pot nici eu ca vorba aia am burta la gura.

Miro ai vazut cum seamana cu mami bebelica, nu mai pot de dragul ei.Azi am fost sa imi traga filmul pe dvd ca nu era nimic inregistrat si vorba aia am facut nitica gura si gata, chiar mai devreme am venit de la clinica si acum mai scriu si incerc sa vad dc merge filmuletul cu bebica.

Dolores si eu mi le fac pe toate singura mai ales ca al meu prieten nu e de mult timp in ro si nici nu e obisnuit cu viata de la noi asa ca nu cunoaste strazi, institutiile pe unde sunt.Mi-a spus de la inceput ca deschidem firma dar el nu vrea sa auda de acte.Singura ma duc ca o albinuta defapt nu sunt singura ci cu bebe[g

La multi ani pt oana, roxana c, sa aiba noroc in tot ceea ce face, iar tie o sarcina usoara si o nastere usoara iti doresc!

Felicitari Aelita, sa te bucuri de ea, si eu am fetita si sunt tare mandra pt ca asta simt.Pupici si pe bebica

Ruzandra si eu am spus ca vin si eu vreau sa fiu pe listuta.

Mergi la inceput

cleomoni....sigur ca esti si tu pe listutza..te asteptam cu mare drag......duminica la 11 da?

dolores 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna burtici

noi am fost prin oras am mai cumparat cateva ceva pt bebelina mea draga nu-mi mai incap in piele de fericire

Aelita felicitari si tie pt bebelina ta,sa ai sarcina usoara si bebe sanatos,chiar mersi pt faza cu carutul roz nu stiam cum sa fac sa apara acolo la semnatura dar m-am prins acum

Roxana_c LA MULTI ANI!!!! pt.OAna

Monis,Chinico- mersi

Dolores asteptam vesti de la eco sa vedem in ce tabara esti roz sau albastra,fii tare o sa treaca si perioada mai proasta

Alexandra in curand o sa vii si tu fericita si o sa ne zici daca e fetita sau baiat

Mirona nu-i nimic revenim noi fetitele in forta sa ajungem baietii, asa este nu e prea placut sa afli ca va fi baiat dupa ce te-ai obisnuit ca v-a fi fetita

Dandusa felicitari si bebe sanatos, la fel si eu stiam ca va fi fetita da nu era sigur acum mi-a confirmat sigur ca e fetita

pupici

bamboletta 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Salutare. De azi sunt in concediu deci am mai mult timp sa vorbesc cu voi. Ultimele doua seri ajungeam acasa, mancam un pic, citeam ce ati mai scris si inainte de ora 21.00 ma duceam la culcare . Am fost la medicul de familie si mi-am luat rezultatele la analize. Mi-a spus ca sunt un pic anemica, dar ca e normal in aceasta perioada. M-a masurat si cantarit. Mi s-a parut foarte atenta spre deosebire de alti medici. Eu sunt necajita ca nu il simt pe bebe asa des cum ziceti voi. Doar putin si foarte rar. Sau este prea devreme?
Dolores sa nu mai fi suparata. Eu saptamana asta mi-am adus aminte de intamplari mai putin fericite din trecut si ma apuca plansul. Dar cred ca este de la sarcina. Noroc ca am pe langa mine oameni care ma fac sa rad, cand eu plang.

Abia astept sa vad burticile duminica.

Va pup pe toate

Monica 18+

Mergi la inceput