Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Miro, superba muzica pt. bebe... de 2 ore tot fac download... imi place de mor albumul "musica para bebes para dormir"... bebelina mea a facut balet in timp ce-l ascultam.... cred ca nu s-a prins ca e pt. somn :))
Dia 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor ma bucur mult ca va place muzica.

eu inca nu am apucat s-o ascult pe toata, incerc in fiecare zi cate un album nou. Bebelina mea nu prea da semne la nici una. Sa atiti ca eu am observat ca depinde foarte mult si de ceea ce imi place mie.
De exemplu e la romana o cutiuta muzicala ... unde e un cantecel de leagan care ma atinge ... atat e de frumos ... ca atunci se zbenguie si bebelina ... deci foate mult conteaza si noua ce ne place.

Zilnic pun la mailuri pe comun ... daca le am si pot sa vi le dau si voua ... de ce nu?

Miro24+ cu
am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CLEOMONI,BAMBOLETTA,va pup dulce.

Sa nu uit sa va spun ce am mai aflat azi de la nenea dr.Deci am intrebat de vaccin si mi-a zis ca are dreptate dr. de familie,prin urmare le vom face.Sint amindoua antitetanus si se fac in doua serii,in luna a 7 1/2 si luna a 8 1/2.Apoi am mai intrebat si de circei care pe mine au inceput sa ma supere tare in fiecare seara.Mi-a zis ca sint din cauza unei lipse de Ca. ,eu chiar mi-aduc aminte clar ca in primul trimestru cind mi-am facut analizele ...,au iesit toate bune si Ca. la limita.Pe perioada sarcinii am mincat multe fructe si legume dar lactate ....nu prea si probabil acum am ceva lipsa de Ca.,pe care o voi afla in luna a 7- a la analize...,daca este!
Acum am sa va las fetelor,plec sa pregatesc cina pentru sotul meu scump si drag si bagajelul pentru miine .Sa fiti cuminti,sa aveti grija de voi,o sa-mi lipsiti,dar recuperez eu....

dandusa 25 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura....,mai originala...!

dandusa 25 + si
printesa mea Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Uitasem virgula...

dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dandusa - sa-ti traiasca Crinuta si sa te bucuri de ea.
Drum bun, ma bucur ca nu uiti perinutza si petrecere faina maine.

Poate ajungi si la intalneala ... nu le ierta pe fete ... si trage-le in poze.

Miro24+ cu
am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Mayaione si eu am stiut ca e un Patrik pana pe 27 iunie cand am mers la dr meu si marti la 4D mi-a confirmat si doctorita ca e fetita asa ca acelasi sentiment l-am avut si eu cand am aflat ca e fetita nu stiam daca e sigur fetita sau nu, dar pana la urma ma rog la Dumnezeu sa fie ce o fi sanatos(a) sa fie, pupici

Felicitari Bamboleta, ma bucur ca ai fetita asa cunm ti-ai dorit, facem parte din acelasi club, al fetitelor.

Roxana toate intamplarile nu putem sa le uitam mai ales cand e vorba de o nastere, dar e bine cand totul se termina cu bine si Óana e sanatoasa acum.Pupic dulce si sa nu te mai superi

Cristina merci draga mea esti tare draguta, sa ai parte de un concediu placut si distractie la mazim maine cu parintii!

Dandusa si eu am acelas sentiment ca nu-mi mai revin din bucurie de cand am vazut printesa mica si cu fetisoara ei draguta, felicitari1!! si ma bucur pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asa vreau si eu sa cred aka, ca toate starile mele, cel putin cele din ultima perioada sunt din cauza sarcinii. o sa simti si tu bebelina mai des si mai puternic....abia astept sa ne vedem duminica..suntem 5 pana la urma...
te pup

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Doloressssss de doua ore citesc incontinu ce ati scris toate aici si de fiecare data cand dau cu nasul de un tine care esti tristuta ma faci sa oftez draga mea. Si eu am fost suparata zilele trecute ca m-am enervat pe prietenul meu care a tipat la mine de fata cu un client care il enervase si el s-a razbunat pe mine, iti imaginezi ca m-a apucat plansul si imi venea sa sparg totul in fata mea, dar m-am urcat in masina si am plecat.M-am dus la sora-mea si am stat cu ea si cu catelul si am dormit cu ea, nu-ti spun cate mesaje mi-a trimis prietenul si cat de rau i-a parut pt ce-a facut asa ca, daca ai patit ceva rau si vrei sa te descarci sa o faci ca noi te ajutam macar asa cu cate o vorba buna....te rog nu tine in tine raul da-l afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, am venit si eu de la servici, v-am citit ,mi-am luat si notite sa nu uit ce am de zis(scris), deci incep:

Dolores, lasa supararea si fii bucuroasa, ai un bebe in burtica, ce altceva mai conteaza? Astept sa ne spui ce este.

Aelita si Bamboletta, felicitari ptr fetite!

Alexandra, nu mai fi suparata, las ca vei afla tu ce este, sanatos(a) sa fie, in primul rand, asta conteaza. Te inteleg ca si eu pana sa aflu n-aveam liniste.
Felicitari ptr noul post, iar in legatura cu miscarile lui bebe, stam pe aceeasi craca, si eu am la strat adipos pe burta......en gros, cine vrea sa spuna ca-i dau. Sunt zile cand il simt bine pe bebe, sunt alte zile cand nu prea il simt, am avut si eu la inceputul saptamanii senzatia ca parca nu mai misca cum misca, dar mi-a trecut, cu Dumnezeu inainte, va fi bine.

Cristina du, si mie mi-a spus la ultimul eco ca am un fibrom de 50/60 mm, si mi-a spus ca din cauza asta nu voi putea naste normal, dar cum eu oricum voi naste prin cezariana, nu m-a interesat prea mult si nici n-am intrebat mai in detaliu.

Raluca, felicitari ptr curajul de a incepe o a 2-a facultate, eu n-am terminat-o nici pe prima, acum imi pare rau, dar sa ma apuc acum din nou de ea nu mai am curaj, nici rabdare, si parca nu-mi mai merge nici mintea cum mergea acum 10-15 ani, asa ca am lasat-o balta. Inca o data felicitari si multa bafta in continuare.

Dandusa, cand vin in Constanta, ma voi duce la aia care te-a suparat pe tine, si sa vezi ce-i fac.
Hai, lasa supararea, bucura-te de printesa ta si cel mai bine evita zonele unde stii ca te vei enerva(tot ce tine de birocratie, acte, etc) Uite un , sa-ti treaca.

Mirona, m-am uitat si eu la norisorii tai(in sfarsit, i-am gasit), sunt frumosi, ai talent, mie nu mi-ar iesi oricat m-as stradui.

Cred ca am spus ce aveam de spus, ptr restul fetelor cate un

Roxana21+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput