Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
dolores spune:
multumesc mult dandusa mea draga..si eu sper sa fie toul bine..e singurul lucru pe care mi-l doresc...de o saptamana parca nu mai sunt eu.....am o stare de-mi vine sa ma urc pe pereti...o s atreaca...nu mai detaliez ca e tare neplacut si deprimant pentru burtici....imi pare sincre rau de ce ti s-a intamplat..asa ceva e de neiertat..sunt niste idioate...nesimtite..si eu ma confrunt cu tot felul de tampite de-mi vine sa le dau una sa le zbor....asta e la noi, lipsa de educatie..in schimb avem pretenti care mai de care..mi-e sila, mi-e scarba.
in momentul asta nu vreau sa vorbesc decat cu bebele meu....sunt momente in viata in care indiferent cat de tare esti ca om tot nu te poti stapani sa nu izbucnesti de nervi..dar din pacate asta nu e posibil si asta pentru ca suntem oameni..poate daca eram niste robotei programati..era altceva. iti multumesc pentru umarul virtual dandusa..te pup
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
roxana c. spune:
Multumesc ,fetelor, ptr urari.
Acum 9 ani pe vremea asta nu-mi revenisem inca din anestezie, Oana s-a nascut la 11:20.
Stiti ca v-am mai povestit, primul bebe imi murise cu 1 an inainte, iar sarcina cu Oana a fost cu risc, inca mai aveam imputita aia de listerioza. M-am inteles cu sotul ca indiferent daca-i bine sau nu, sa nu ma minta si ptr asta sa avem un semn: urma sa vina la mine, in reanimare cu o prietena de familie, medic, si am convenit amandoi ca daca-i bine bebe sa vina cu flori, daca nu este bine, sa vina fara.
Nu va spun ce emotii am avut cand i-am vazut, dar la reanimare sunt geamurile mate in partea de jos si nu vedeam bine daca are flori in mana sau nu, de-abia cand a intrat am vazut florile.
Si pe masa de operatie, pana sa ma ia din sala de operatie, mi-am revenit putin, nu puteam sa ma misc, nu puteam sa deschid ochii doar foarte putin, vedeam doar lumina care venea de la becurile de deasupra mesei si auzeam tot.Am vrut sa intreb de bebe, daca-i bine, asta era tot ce ma interesa, si cum sarcina nu fusese prea diferita de cealalta, eram convinsa ca-i baiat. Nu stiu ce mi-a iesit din gura, oricum ceva mi-a iesit, ca o asistenta imi spune: aveti o fetita de 3,300 kg. Atunci am crezut ca vorbeste cu alta mamica, chit ca nu mai avea cum sa fie alta acolo
Cand mi-am revenit in reanimare, am intrebat-o pe asistenta care era acolo: e fata sau n-am auzit eu bine? Mi-a spus ca-i fata, 3,300 si 48 cm, si atunci sa vad reactia ei am intrebat-o de scorul Apgar, ma gandeam ca daca nu-i bine se va incurca si nu va sti ce sa-mi spuna, dar mi-a spus foarte senina ca-i 9. Linistita pe deplin am fost doar cand a venit Marius(sotul) cu florile, care insemna ca-i bine.
Si ptr cine nu stie, in reanimare nu ai voie cu flori, cei care vin cu flori le pun pe hol, sa nu incurce in reanimare in caz de urgenta.
M-am intins cu povesti, dar imi aduc aminte si acum totul ca atunci.
M-am pus pe bocit, asa ca va las si intru pe seara, cand vin de la servici.
Roxana21+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores spune:
multumesc monis..probabil o sa-mi revin maine dupa ce vin de la eco
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Ralumat spune:
Mai Maya, pai eu cu ceaiul ala de pelin doar ma spal....si numai pe partea externa, nu intravaginal. Deci....ce treaba ar avea asta cu sterilitatea?
Raluca 20+
Florentina G spune:
Salutare burticutelor frumoase si bebeilor mititei!
Noi nu am mai apucat sa scriem de multisor aici, e drept ca nici nu s-a intamplat ceva deosebit, sarcina mea merge foarte bine, bebe e foarte activ si asta iimi cam da motiv de ingrijorare pentru ca se spune ca la fel va fi si cand va iesi afara.
Pe Maya am simtit-o pe la 19 saptamani si atunci foarte usor, trebuia sa stau intinsa in pat si sa-i pandesc miscarile. Ma pot lauda ca la fel de linistita a fost si dupa ce s-a nascut, a dormit toate noptile, nu am piedut nici una cu ea si nu-mi amintesc sa fi avut prea multe crize de plans fara motiv carora sa nu le pot face fatza! Asa ca nu disperati daca nu-l simtiti pe bebe! Daca la eco se confirma ca totul e normal nu are rost sa va faceti griji degeaba! Pe Maya am simtit-o mai bine abia din luna a sasea!
Analizele au iesit binisor, am o usoara lipsa de Fier si Calciu si o infectie urinara pe care o tratez cu ampicilina. Problema asta m-a chinuit si sarcina trecuta, am tot facut tratament cu antibiotice ... bine ca nu afecteaza cu nimic copilul!
Va pup mult pe toate!
Tina 18+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
alexandra_25 spune:
dandusica ma intrebam ca oare de ce eu nu simt miscarile bebelui asa de tare ca si voi si asa de dese,simt doar asa cate o zvacnire cateodata....si ma gandeam ca oare nu din cauza ca sunt mai plinutza?....si asa cum explica dia.....poate datorita stratului adipos care e mai mare....
Multumesc fetelor care mi-au raspuns.......
Poate e mai lenes.......ca doar de cateva zile am facut eco si era totul ok......
bamboletta felicitari pentru fetita......v-am spus eu dimineata ca raman singura de pe listuta.......
va pupic
alexandra 23+
adinazot spune:
Draga ALEXANDRA,mie imi misca destul de tare,si des,sunt zile si zile,unele mai cu activitate mai intensa,in altele mai putin.Sa stii ca eu am o prietena,tot asa mai plinuta,ea avea grasime pe burtica si inainte de a ramine insarcinata,si nu a simtit mai deloc copilul miscind,miscarile se atenueaza mult datorita grasimii,si a nascut un super baiat,super sanatos si frumos.Nu suntem toate la fel.Eu zic sa stai linistita.
Felicitari pt post.
Cand mai mergi la eco?
Adina 23+
poze
Adina diverse
adinazot spune:
ALEXANDRA,nu ramai singura pe listuta,nici eu nu stiu cu certitudine ce am in burtica,dr spune ca se pare,doar se pare ca e fetita,dar nu e sigur.Deci...mai asteptam.
Adina 23+
poze
Adina diverse
adinazot spune:
DOLORES draga,nu fii trista,tu ,care esti plina de viata!!!
Adina 23+
poze
Adina diverse