Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

intrebare: de unde esti si unde ti-ai facut ecografia?
la cate saptamani? cum e posibil asa ceva??
sper ca nu esti supi din cauza asta....importnat este ca e sanatos

quote:
Originally posted by mayaione

Aelita felicitari pentru fetita!
Ralumat eu nu as folosi ceaiul de pelin, stiu ca duce la sterilitate, mai bine incearca ceai de nalba, de galbenele, tantum rosa. In fiecare seara cate unu.
Fetelor fetita mea s-a transformat de ieri in baietel. Eu nu mai stiu ce sa cred. Saracutu baietel i-am zis numai "printesa" si alte alea. Mai bine mai astept sa creasca sa fiu sigura 100%. Pana atunci ramane bebe doar. Miro poate pui si la mine bebe doar in loc de fetita cand ai timp.

mayaione 24+

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am doua echo la Iosup care mi-a zis ca e fetita si sunt pacienta lui Tutunaru care mi-a zis ca e baietel. Suparata nu sunt, mi-e indiferent ce-o fi, doar ca e putin aiurea ca nu stiu sigur, nu mai stiu cum sa-i vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

AELITA,felicitari pt fetita,sa te bucuri de ea.
MAYAONE,SI MIE MI-A SPUS CA 90 LA SUTA E FETITA,DAR EU INCA NU stiu cum sa ma exprim,tot aSA ,bb si gata...deocamdata.BB al meu e foarte sod,sta in niste pozitii total neaccesibile la eco,nicicum nu ne lasa sa vedem ce este.

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

roxana_C se pare ca am felicitat-o pe mamica.....dar trebuia si pe pui nu?.....la multi ani Oanei....sa creasca mare si frumoasa.........
Doloresimi pare rau.....cred ca pana la urma esti asa din cauza ca nu te simti bine....iti trimit cativa pupicei sa-ti treaca.......si iti tinem pumnii maine.....sa ne aduci numai vesti bune...
mayaione cum e posibil asa ceva?.......medicii astia cateodata sunt insuportabili.....poate de aia e mai bine sa nu stim inainte ce e......asa te duci si iti zic ca ba e fetita.....ba e baiat...ca mai poti crede....

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

adinazot vad ca avem aceasi varsta la sarcina.....tie iti misca tare...ca bebe meu e atat de linistit....din cand in cand mai simt si eu asa o zvacnire si gata........se poate sa fie din cauza ca sunt plinuta....?

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Azi nu m-am dus la nici un magazin si am sa stau acasa sa m arelaxez ca simt nevoia ....La 15.15 sintem programati la dr si deabia astept sa ne vedem puiul cel zbenguit.Bubulina mea de azi dimineata de cind m-am trezit da din picioruse ,mititica....cred ca vrea sa vorbeasca cu mine.Am vorbit...cite-n luna si-n stele ,i-am povestit cum l-a cunoscut mami pe tati,i-am pus muzica ,am mingiat-o non-stop si ea nu mai putea.La un moment dat mi-a dat un sut ce n-am mai simtit pina acum ....,cel mai tare de pina acum.Mincau-ar mama de fotbalista mica.

MIRONA,
mersi ca-ti faci griji pentru mine.Din pacate am "avut "o contabila care imi era amica de demult si acest dosar era facut cu data de 1 iulie si deci trebuia depus pina pe 20 iulie.Ea s-a facut ca ploua sau ca ninge...si am zis ca am s-o ajut eu ca n-o fi foc.M-a facut sa inteleg de citeva ori ca cunostintele ei de contabilitate sint reduse drept pentru care am decis sa-mi gasesc pe altcineva...,si asa am facut.Pina sa-mi preia noua contabila tot, am zis sa rezolv eu ce era de rezolvat si sa i le dau in primire in ordine...Culmea ,culmilor este ca vechea contabila desi nu m-a ajutat decit cu niste chestii minore...mi-a cerut o groaza de bani pe luna iunie.Eu m-am enervat si am zis ca nu-i dau nimic,doar din cauza nepasarii ei a trebuit sa trec prin ce am trecut.Sotul meu zice sa-i dau cit vrea si sa scap de ea....!Si bubulina mea va face cu minutza!
AELITA,
felicitari pentru printesa.Sa fie sanatoasa ,sa creasca mare si voioasa.
ROXANA,
La multi ani!Sa-ti traiasca fetita ,sa creasca mare si frumoasa.
RUXANDRA,
multumesc ca ne povestesti din experienta ta,dar eu asa cred ca este bine si ce-am sa fac nu stiu...,vom vedea atunci...ce va zice si tanti dr si ...cit de rece va fi....,poate ca intr-o zi cu soare ,am sa-mi scot printesa dar aici la C-ta stii doar ca vremea este mult mai rece ca in Buc si vintul...bate ca nebunu'.Mersi pentru grija,am luat chiar doua no-spa si am si stat si intinsa ,numai ca ce am simtit acum a fost asa...diferit de orice alta durere pe care am simtit-o pina acum...si s-o fereasca D-zeu pe idioata aia de la ghiseu...,sa nu mi-o scoata in cale!!!Sotul meu saracu' ,vroia sa mergem chiar a doua zi sa ne plingem...,dar cui...?In tara asta ...,nu lor nu le este frica de nimeni pt ca nimeni nu le face nimic.
DOLORES,
bafta multa la eco,sa dea D-zeu sa fie totul bine si incearca pe cit poti ...,sa te ajuti moral.Nu sta suparici sau daca te simti depimata ...vorbeste cu cine ti-e tie drag,joaca-te cu Karina cea scumpica si fa ceva ca bb sa nu simta ca mami trece printr-o perioada mai grea.Stii cit de rau imi pare ca a trebuit sa ma enervez asa de tare si ca nu am putut sa ma stapinesc nicicum?Regret enorm ,dar nu m-am putut abtine siacum imi vine sa pling la gindul ca mi-am facut bb-le sa sufere din cauza unei idioate.Te pup si daca ai nevoie de ceva,de orice....,sint aici cu cea mai mare placere!
ALEXANDRA,
ce sa fie din cauza ca esti plinuta?Zvicnirea?Nu am inteles bine,dar ai sa-ti dai seama cu siguranta cind este bb...,pe mine nicidata nu ma atentiona doar o data si gata.Daca este zvicnire poate ca este asa...,dar daca era bb dadea o data sau de doua ori si pe urma incepea show-ul...,cind de trei ori consecutiv ,cind de doua ori sau mai mult,dei...vei sti cu siguranta.Doar sa stai linistita,relaxata si sa urmaresti cu atentie ,sa-i vorbesti,sa mingii burtica si ai sa vezi c-o sa-ti raspunda.

dandusa 25 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, stai linistita, ca difera de la femeie la femeie felul in care-l simtim pe bebe... si intradevar, daca e stratul adipos mai mare, il vei simti mai putin pe bebe, numai cand loviturile sunt mai puternice

Dia 20+ cu

quote:
Originally posted by alexandra_25

adinazot vad ca avem aceasi varsta la sarcina.....tie iti misca tare...ca bebe meu e atat de linistit....din cand in cand mai simt si eu asa o zvacnire si gata........se poate sa fie din cauza ca sunt plinuta....?

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna burtici!!!!!!!!!!!!!!

Sunt fericitaaaaaaaa!!!!!! am fost la ecograf si am FETITA!!!!
Deci treceti-ma si pe mine acolo la culoarea roz , va ajungem din urma si noi fetitele
in rest totul e bine asa ne-a zis d-na ,bebelina are 691 de grame,colul meu e ok,placenta are gr.1

Am plecat sa sarbatorim si sa luam ceva frumos la bebelina

v-am pupat

bamboletta 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_du spune:

buna mamici,

cu toate ca nu am mai postat nimic de mult timp am citit cu drag toate mesajele voastre...si vroiam sa va intreb si eu cate ceva..

mayaione spuneai ca ai doua echo la dr.Iosup...vroiam sa te intreb cum ai procedat ca sa ajungi la el? ti-ai facut programare ? si cam cat m-ar costa o echo la el ( sper ca nu e prea indiscreta intrebarea, dar mi-ar fi jena sa-l intreb pe el).....mentionez ca mie dr.Iosup mi-a fost recomandat de medicul care imi supravegheaza sarcina ( cu toate ca as vrea sa-l schimb )...vrea sa fie sigur ca totul e ok..pana acum am facut doua morfologii fetale si bb e bine...dar nu mi s-a mai spus nimic de nodulul fibromatos pe care-l am ( dc imi afecteaza in vreun fel bebeul)....

alexandra25 in caz ca nu ti s-a raspuns la intrebare imi permit sa o fac eu avand in vedere ca si eu sunt 23+ ...bebelina mea misca aproape toata ziulica si chiar foarte tare..cateodata am impresia ca joaca fotbal si cu mainile si cu picioarele in acelasi timp...dar am inteles ca e perfect normal si daca nu misca foarte des sau tare ( nu toti bebeii sunt la fel, poate e mai somnorici al tau )

va tzuc

criss23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

buna fetelor,

oana de roxana_c sa-ti traiasca fetita sa cresca mare , frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

aelita felicitari pt. fetita, s-au mai ingrosat putin randurile la fetite, bravo

alexandrea 25 felicitari pt. noul post

dolores bafta maine la eco, sa fie totul bine si sa-ti revi mai repede din starea asta proasta.

moni 20+

Mergi la inceput