Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxandra_sb...de ce nu pui si tu niste poze cu tine sa te cunoastem si noi......ca sa stim pe cine asteptam sau pe cine abordam la intalnire

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Dolores, e clar ca tu treci zilele astea printr-o pasa mai proasta.Cu siguranta ca fiecare dintre noi avem si zile mai bune si zile mai proaste dar ma rog si sunt convinsa ca maine vei afla ca bebelutul tau e ok, iar dupa ce vei sti si sexul, indiferent ce ar fi si indiferent care a fost motivul supararii tale zilele astea totul va trece.Sus "moralul" gandeste-te ca te simte si noi suntem singurele care ii putem transmite o stare de liniste sau de agitatie. Deci gandeste pozitiv pe cat de mult posibil si zambeste cat mai mult.
ia de 'ici poate te mai inveselesti putin.

Miraco19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Adinazot, eu ma suspectez de candida in sarcina....Deocamdata ma suspectez singura, ca abia luni imi iese rezultatul de la secretie....insa pana atunci, mi-a zis doctorita sa ma spal cu ceai de pelin (stii tu unde). Il folosesc deja de vreo 3 zile, si sunt foarte incantata! Secretia s-a redus cantitativ si, slava Domnului, nu ma mai deranjeaza olfactiv. oricum, am inteles ca daca ceva nu iese in regula la secretie, o sa trec pe ovule...
Aelita, felicitari! Sa creasca mare printesa si sa rupa gaturile baietilor nostri, cand or intoarce capetele dupa ea pe strada!
Roxana, La Multi Ani fericiti! Ii doresc Oanei sa aiba curajul de a visa....pentru ca toate cele bune sa se indeplineasca in familia voastra!
Dolores, tinem pumnisorii stransi...sigur o sa fie totul bine! Si maine vii fericita, dornica de vorba, sa ne impartasesti din Masuratorile bebelului!

Raluca 20+

Mergi la inceput

multumesc ralumat..si eu sper acelasi lucru. tu nu vii la intalnire??
te pup

dolores 20+
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Dolores, teoretic vin....dar inca mai astept un semn de la prietenii care se laudau ca mergem impreuna la mare. Oricum, diseara voi sti sigur, si atunci...va caut eu. Apropo,pot primi si eu pe PM un numar de mobil, in caz ca ma ratacesc?

Raluca 20+

Mergi la inceput

ti-am trimis nr meu de mobil

quote:
Originally posted by Ralumat

Dolores, teoretic vin....dar inca mai astept un semn de la prietenii care se laudau ca mergem impreuna la mare. Oricum, diseara voi sti sigur, si atunci...va caut eu. Apropo,pot primi si eu pe PM un numar de mobil, in caz ca ma ratacesc?

Raluca 20+

dolores 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor frumoase!
RALUMAT,mi nu mi-a zis nimic de ceai de pelin,daca zici ca-i bun,o sa incerc si eu,.mie mi-a zis sa ma spal cu apa cu bicarbonat de sodiu.Sper sa treaca pina la urma.Stiu ca trebuie tratata daca vrei sa nasti pe cale naturala,ca poate afecta copilul,dar eu as vrea cezariana,oricum mai am timp sa ma gandesc.
Fetelor,voi ce fel de nastere ati prefera,daca e sa alegeti?

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna dimineata fetelor,

cam tarziu stiu, dar nu am reusit sa intru pana acum ca am avut cateva urgente. sa stiti ca pe mine ma iau emotiile pentru examen -de fapt e un test cu admis sau respins. eu am terminat ASE-ul si acum vreau pedagogia invatamantului prescolar si primar (pregatirea actuala pentru educatoare si invatatoare).

roxana_c La multi ani pentru Oana! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
aelita felicitari pentru fetita! Strangem randurile si noi. Hai ca mai creste numarul fetitelor.

dolores asteptam vesti de la tine de la eco.

eu cred ca inchid acum si incerc sa ma linistesc ca pe la 12:30 plec spre test.

va pup si va pove deseara cum a fost.

Raluca 23+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor am uitat sa schimb semnatura. azi avem 24 saptamani fix.

Raluca 24 fix si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aelita felicitari pentru fetita!
Ralumat eu nu as folosi ceaiul de pelin, stiu ca duce la sterilitate, mai bine incearca ceai de nalba, de galbenele, tantum rosa. In fiecare seara cate unu.
Fetelor fetita mea s-a transformat de ieri in baietel. Eu nu mai stiu ce sa cred. Saracutu baietel i-am zis numai "printesa" si alte alea. Mai bine mai astept sa creasca sa fiu sigura 100%. Pana atunci ramane bebe doar. Miro poate pui si la mine bebe doar in loc de fetita cand ai timp.

mayaione 24+

Mergi la inceput