Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hopa, acum am realizat ca mi-a aparut si titulatura. Va place?

Spunea cineva ca are o fetita in burtica si nu stie ce nume sa aleaga. Daca ar fi fost fetita, noi ne gandisem deja la nume: Elena -Raluca sau Elena-Bianca.

Dandusa, felicitari ptr numele ales!

Roxana21+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Miro, noruletul meu dragut si talentat nu ma bate rau dar vreau si eu sa imi trimiti un PM si sa imi explici cum e cantecelele si iti promiot eu ca iau aparatul si pozez toate burticoasele

Mergi la inceput

Miro, si eu m-am chinuit zilele trecute sa intru la cantecele dar nu mi-a iesit, asa ca daca nu te superi, cand ai tu timp, lamureste-ma si pe mine

Mergi la inceput

Fetelor va las ca trebuie sa ma duc la autogara Rahova sa iau marfa ca tocmai ce ajunge tirul din Germania si numai asa noaptea vine.Va pup si sa va mai odihniti si pt mine, pupici un milion pt toate mamicile ci toate burticile!!!!!!!!!!

Dolores ai grija de tine si sper sa iti fie bineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cleo iti multumesc sincer pt tot...si eu sper ca totul sa se termine cu bine...ai grija de tine si de bebitza

quote:
Originally posted by Cleomoni

Dolores ai grija de tine si sper sa iti fie bineeee

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Dolores nu trebuie sa imi multumesti doar vreau sa iti fie mai bine si asa ma simt si eu mai bine.

Acum m-am intors si eu la servici sa aduc coletele cu piese maine iar ma asteapta o zi grea.Va invidiez ca aveti timp asa mult

Dar va pupic totusi

Mergi la inceput

Miro merci mult mult de tot

Mergi la inceput

Merci si eu, Mirona. Acum am reusit.

Noapte buna va doresc.

Mergi la inceput

Fetelor ma uitam pe coperta revistei mami si e asa o dulceata de fetita, si ma gandeam si eu la a mea oare o sa fie frumusica, delicata? Abia astept sa-i cumpar cercei, vedeti ce-mi trece prin cap in loc sa ma duc acasa sa dorm?

Pupici si sa nu ma asteptati dimineata sa ma trezesc ca vreau sa dorm, asta in cazul in care nu imi bat vecinii in cap cu au obiceiul.

Somn usor!!!!!!!!!!la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, eu am lucrat din greu zilele astea, am reusit sa va citesc, dar cu scrisul mai greu. Raportez ca Miscotel e activ la datorie, ma gandesc cum va fi cand o sa mai creasca, presupun ca se va uita lumea de pe strada la mine cum mi se misca burta singura...
Acum ca am putin timp inainte de a cadea in somn, astern si eu cateva ganduri pe cearceaf...

aelita, ma bucur de bucuria ta, felicitari pentru fetita!

Roxana, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sa aiba parte de o viata frumoasa si fericita! Emotionanta povestea nasterii!

dandusa, am citit de supararile tale si de durerile de burtica. Oameni nesimtitori o sa tot intalnesti, depinde de tine sa reusesti sa te detasezi... desi uneori e greu sa nu pui la inima. Dar poate gasesti pe altcineva care sa se ocupe de treburile astea stresante, sa poata creste burtica in liniste.
Si felicitari pentru fetita! Crinuta e un nume tare dragut, dragalasa o sa fie si ea, sunt convinsa.

Ruxandra, ma bucur ca ai povestit cum l-ai scos pe Matei la plimbare iarna, si eu as vrea sa scot bebele, ca doar n-o sa astept atatea luni pana vine aici primavara. Roxana mea, fetita mai mare, s-a nascut in mai, asa ca nu am experienta cu bebelusi plimbati iarna.
Iti tin pumnii pentru ecografia morfologica, daca e low risk si la tine sunt sigura ca nu sunt probleme. Mi-a spus o asistenta ieri ca in 95% (!!!) din cazuri rezultatele astea sunt fals pozitive!

Helenutza, eu acum am... aproape 18 saptamani, cred, si inca mai am uneori greturi, dar nu se compara cu ce a fost in primele luni, nici ca intensitate, nici ca frecventa. Am mai si vomitat, ceea ce la prima sarcina nu mi s-a intamplat, atunci si greturile au trecut prin saptamana 13-14. Asa ca spera si tu la vremuri mai bune, mai rare sunt cazurile in care mamicile sufera de greturi toata sarcina.

bamboletta, felicitari si tie pentru fetita! Ce i-ati cumparat?

Florentina G, prima mea fetita era tare miscareata in uter, mi se misca burta cu totul, parca n-avea de loc odihna, chiar si cand era sarcina mare si teoretic nu mai avea loc sa se miste, ea era toata numai o zbatere. Si cu toate astea a fost un bebelus tare bun, a dormit noptile, a papat bine, n-am avut parte de chin cu ea. Asa ca nu iti fa griji daca bebele tau e activ, asta nu inseamna neaparat ca o sa ai probleme cu el/ea.

Cristina vacanta placuta in continuare. E draguta Iasmina cu camilele! Dar spune-mi ca am vazut bine... aveti serpi???

Dolores... sunt alaturi de tine. Nu stiu ce suparari ai, si daca nu vrei sa povestesti e in regula. Dar sper sa treaca mai repede si sa ai liniste in suflet. Nu stiu daca te ajuta, dar eu la prima sarcina puneam multe la suflet, asa cum radeam mult si cu pasiune, la fel si plangeam. Acum au mai trecut anii si am invatat sa le iau pe toate mai usor, vad ca in sarcina asta mai degraba rad, iar daca plang o fac din cauza emotiilor. Sper sa iti fie si tie mai bine curand.

Vad ca imi e tot mai greu sa nimeresc tastele, asa ca va pup pe toate si plec la culcare... in timp ce voi sunteti pe cale de a va trezi.
O zi faina va doresc!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput