Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
aelita spune:
dandusa,e frumos Crina Maria! Sa va traiasca,sa fiti fericiti !
cleomoni,cum asa ??"ai timp ca esti tanara "?????cata nesimtire,daca avea 60-70,mai intelegeam,dar si asa te-ar fi rugat frumos daca o lasi.dar la 40 nu e tanara ???
pupici si la fetita ta!
fetelor,nu mai plangeti,nu va mai enervati!! eu la inceput plangeam la toate fazele de la tv,si la ce citeam pe forum.dar probleme de-ale mele,parca nu au existat niciodata.faze care alta data ma scoteau din minti si vorbeam pana ma durea in gat,acum parca nici nu mai imi pasa."POA´ SA ARDA CASA"-daca stiti vorba aia .Nicodata nu am fost asa caaalma.Si de acord cu tot ce se face in jur.O sa se invete al meu cu mine asa,zau ca se si mira cum de nu mai comentez eu la nimic.
Concentrati-va multpe burtica,vorbiti cu bebe,zambiti mult,fiti fericite !!!!!!!!!
ce fel de muzica e in mail ? as fi vrut si eu sa am acces ,sa descarc .
dolores,fetiza, ce ti se intampla tie ??? ca se vede tare ca esti tristuta ,...
cleomoni,iaa uite,de cercei nici nu imi trecea prin gand !! tot imi e firca sa nu se fi inselat doctorii,cred..
16+
danita spune:
neatza viitoare mamicutze!
pupici pe botici, va citesc si ma bucur alaturi de voi .
va doresc un weekend placut cu umbritza ptr burtitza;)
D
20+
BeBelusca
alexandra_25 spune:
buna dimineata burticutzelor...!
Dolores iti tin pumnii....azi e o zo importanta pentru tine si asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti bune si sa iti revii....

....
Pe mine de ieri ma chinuie o durere de picioare si de spate.....daca ma pun in pat de abia ma mai pot ridica....asta e din vina mea ca nu am reusit sa scap de kg in plus inainte de sarcina....in luna 9 o sa ma ridice macaraua din pat...
va las acum nu inainte de a pupaci toate
......si revin mai tarziu
alexandra
23+
Dia1609 spune:
buna dimineata la toate
!!!
eu m-am trezit cu noaptea-n cap din cauza carceilor....ma aduc la disperare, nu stiu ce a ma fac cu ei, de 5 zile ma chinuie in fiecare dimineata :(((
si ce e mai culmea, e ca la ultimele analize calciul a iesit bine, chiar la limita de sus... ofofof
merci fetelor care mi-au dat idei cu numele pt. bebelina mea.... zilele astea ne gandim si noi la nume, ca sa nu-i mai spunem bebe, galuscutza, balerina, printzesa sau mai stiu eu cum :))
Dia
20+ cu 
Raluca_u spune:
neata fetelor
sa aveti un weekend frumos si cu cat mai multa racoare si umbra.
imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru aseara, dar avea pupiul meu treaba aseara la calculator. a fost ok la test si astazi o sa aflu si rezultatele. oricum fata de admiterea pe care am dat-o la ase acum cativa ani asta a fost frectie. nici nu ma pregatisem in vreun fel anume. a... ma intreba cineva ce fac mai fac. eu sunt absolventa de ase si acum vreau sa fac pedagogia invatamantului primar si prescolar.
nu imi fac griji prea mari sunt convinsa ca o sa intru.
fetelor abia astept ziua de maine sa ne vedem. Miro promit ca revin cu multe poze cu toate
. acum nu stiu care o sa fie calitatea or ca daca ne punem pe sarbatorit

nu stiu ce o mai iesi...
va
pe toate 
Raluca
24 fix si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
bamboletta spune:
Buna dimineata burticute!!! 
Se pare ca astazi va fi f.cald
asa ca stati la racoare
azi am vrut sa dorm si eu mai mult si cand colo au inceput vecinii
vad ca toata lumea face amenajari,dar na trebuie sa-i intelegem si pe ei....
Donia mersi
,i-am luat un costumas f.frumusel 
Dolores asteptam vesti
si sa sarbatorim 
eu i-am pus la bebelina o cutiuta muzicala sa cante
si la inceput nimic nici un semn dar cand s-a terminat muzica a inceput sa dea din piciorute probabil ca mai vroia si am pus-o din nou sa cante si sa linistit 
am plecat la treaba 

pupici pe burtici 

bamboletta
23+ 
Mirona spune:
buna ziua burtici,
nu va spun buna dimineata ... ca asta a fost de multishor pe cand Kara mea dadea din picioruse sa se trezesca ma-sa sa-i dea ceva de papa. ![]()
Si la noi urla muzica de bebei prin casa si noi doi suntem in camera bebelinei si continuam munca patriotica.
Vai fetelor .. o sa-mi spuneti ca am tampit ... dar sa vedeti ce-am facut iarasi.
Eu imi doream 5 norishori in toata camera - pe tavan. al meu NU. SI NU! - daca vreau 3 ok ... daca nu, nici unul.
Azi avem pe tavan 10 norishori - pentru ca mamei i-a mai dat o idee prin capshor. Peste un anishor sa scriem pe ei numere de la unu la zece sa invete bebelina sa numere mai usor. 
Ce ziceti? Cred ca-mi plezneste capu asta de atatea idei. 
Dolores ... pe aici ma invart pana apari si ne zici ceva. pupici.
pupici la toate
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Dia1609 spune:
Miro, hai sa te intreb pe tine, ca esti plina de idei.... eu cum nu stiu sa desenez, m-am gandit ca pe un perete in camera bebelinei sa-i pun pana la inaltimea de 1 m un tapet cu desene (girafe, maimute, ursuleti, etc) .... dar nu am idee unde as putea gasi asa ceva.... stie cineva daca se gaseste asa ceva in ro? ca in alte tari am vazut, dar la noi....
Dia
20+ cu 
Mirona spune:
DA Dia - mergi in Practiker pe acolo pe langa covoare. Exista tapete cu modele pentru copii si mai exista si brauri cu aceste modele. Si noi tot asa voiam la inceput ... o culoare mai inchisa jos, apoi un brau de vre-o 10 cm si apoi o alta culoare mai deschisa pana la tavan.
Am renuntat din lipsa de oferte. Cand am fost noi la Practiker aveau doar 2 modele
.
Daca nu te grabesti ... poti incerca, poate mai aduc si altele ... si poate iti place vre-unul.
Cred ca cu intalneala o sa facem asa: peste 2 saptamani ne decidem noi doua cand avem timp si ne intalnim. Stam la un suc, o cafea si palavragim. In timp ... daca mai apar fete ... ne extindem.
Spun peste 2 saptamani ... ca am vazut la meteo ca si sapt. viit. ne vor omora caldurile ... si zau ca nu-mi vine sa ies din casa. Daca cumva iesim totusi ... cu grupul de timisorence - seara dupa 7-8 ... vrei sa-ti dau de stire? Pupici.
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
fetelor buna in primul rand.
ce ziceti de semnatura mea??
dupa care va dau si detalii
dolores
21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti