Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ei...ce spuneti fetelor dragutzelor??

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

I told you so!!!

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

ura..............dolores va avea un BAIETEL..............ce mult ma bucur pentru tine.....cred ca esti mai linistita nu?????
Pupicei multi..........sa fie sanatos si frumos ca mama lui.......

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata, fetele!
Dolores, bafta multa la eco si sa-ti spuna dr. ca este bebe sanatos, in primul rand, si apoi sa iti spuna ca bebe este ceea ce-ti doresti tu.Iti tin pumnii.
Bamboletta, felicitari pentru primele cumparaturi facute bebelinei.
Miro, esti plina de idei.bravo tie,noi suntem intr-o pana de inspiratie totala, insa speram sa ne revenim cand ne-om intoarce acasa.
Cleomoni,bravo ca te-ai gandit la cercelusi.Si eu la fel am facut, cand eram in luna a cincea cu iasmina:i-am cumparat cercei, bratara, lantisor cu pandantiv.....Astea au fost primele bijuterii la ea, ca dupa ce s-a nascut, a plouat cu de astea, mai ales ca la sotul meu ,in cultura lor, se cumpara aur la greu.Deja fetita mea e plina de bijuterii,cu fiecare ocazie mai apare cate ceva.....Si mami la fel.cand m-am casatorit, am primit ca dar de nunta de la socri o multime de bijuterii,si in astia 7 ani care au trecut de atunci, au mai urmat si altele.....
Donia,ai vazut bine. Avem doi pitoni,unul este portocaliu cu argintiu, si altul este argintiu cu negru.Sunt superbi amandoi,si i-am luat tot asa, ca i-a casunat fetei sa aiba serpi.Nu am vrut sa o invat sperioasa,la inceput chiar se juca ,spre disperarea mea, ca mie imi plac pitonii, dar de la distanta.Intre timp, i-am mutat in restaurantul pe care il avem in central London,in doua vivarii imense, dupa ce am cheltuit o groaza de bani pentru autorizatii speciale. Acolo avem si niste avcarii mari cat peretele ,pline cu pesti,din nou, gaselnita Iasminei.Acu',sper sa-i treaca fetitei, ca nu de alta, dar n-as vrea sa duc si camile acolo.Acasa avem doar pucelusul de Guineea si trei catei labradori.Gradina zoologica,nu?
Bunnnnnnnnnn,fetelor.....Aici e o caldura crunta,sincer imi e frica sa ies afara.Noroc cu marmura pe care o avem drept pardoseala, ca mai tine un pic racoare, si cu AC,ca altfel mori, pur si simplu.In seara asta sarbatorim aniversarea nuntii noastre, la Burj-Al-Arab,cu parintii si cu Iasmina.Sper sa fie la fel de frumos ca acum o saptamana.
saptamana viitoare ma duc la clinica la care am nascut si fetita, sa imi fac o programare pentru ecografie.Nu stiu de ce, dar de cand cu greseala de la Portland, am un stres teribil cand e vorba sa merg la spital,sa intru in contact cu medicii. E ceva in subconstientul meu.Si p,probabil, ca dupa aceasta eco, voi incerca sa stau cat mai departe de spital,ca nu imi mai face placere sa fiu pacienta. Nu ma mai intereseaza nici un fel de alte masuratori,nimic, nimic.Vreau liniste,si gata. daca acum imi spune ca totul e ok,si mai imi zice si sexul....ca altfel nu se poate,ma declar super multumita, si nu mai am nevoie de nimic. La sarcina cu iasmina eram un pic mai fricoasa,insa acum nu ma mai agit cu nimic. daca bebe e ok, si mami e la fel.
Acum va pupacesc pe toate, sa aveti un weekend cat se poate de placut si sa aveti grija de voi si de ei din burticute.

22+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

va rog sa imi spuneti si mie la cat timp ati simtit voi miscarile lui bebe pentru ca eu desi joi voi implini 21 de sapta. inca mi se pare ca nu simt miscarile lui. inca nu stim nici daca e baietel sau fetita , probabil voi afla pe 2 august cand vom merge la eco.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dolores,milioane de pupici si felicitari pentru baietelul tau!!!!!!!!
sa-ti dea Dzeu un copil sanatos, care sa te asculte, si sa te faca fericita in fiecare secunda a vietii tale.Ma bucur din suflet pt tine.
Sper ca ti-ai mai revenit din starea aia aiurea.
te pup

22+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

merci Miro,chiar acum plecam la praktiker sa iau un pat de cablu ca am mutat biroul in sufragerie... deci la tanc sfatul tau :))
ne intalnim cand vrei, ne vb pe DC sau pe tel, ca ai nr. meu...
eu pot sa vin seara, pt. mine nu e asa dificil, ca circul numai cu masina.... daca vrei te culeg si pe tine si iesim undeva

Dia 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ok. Dia vorbim saptamana viitoare care cum are timp si ne vedem.

Dolores te-am trecut la loc de cinste in linstutza cu bebelul tau cu tot. Felicitari mamica ... cum a rectionat tati? Cand ne dai detaliile? Esti fericita? Hai .... impartaseste cu noi bucuria.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna ziua fetelor,

Voi v-ati masurat burtica? A mea acum vreo saptamana avea vreo 87 cm, oare e mult? Acum cred ca am vreo 89-90cm. Sunt curioasa cat aveti voi, Mie mi se pare ca am burtica prea mare, dar poate si din cauza ca eu sunt mai slabuta si burtica e tuguiata si kg pe care le-am pus nu se vad niciunde. Am citit intr-o carte ca burtica la 9 luni trebuie sa fie intre 100 si 107 cm. Dar nu cred ca asta e o regula. Voi ce parere aveti?
Si inca o problema: cred ca am facut candida, ca am ceva mancarimi usoare acolo jos. La examenul bacteriologic de lama nu a iesit nimic. Am sa fac si pentru candida, pana atunci fac spalaturi cu bicarbonat. Alte remedii cunoasteti?

Va pup,

Zina 25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

DOLORES felicitari pt.sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! cred ca tati este f.fericit de altfel si tu la fel

pupici

bamboletta 23+

Mergi la inceput