mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Seara buna fetele,
Vad ca ati venit cu vesti bune de la eco, ce ma bucur.......
Eu sunt in asteptarea rezultatelor la analize, streptococ B si sange, ufff..... sper sa fie bine.
In continuare sunt obsedata de burtica mica, sper ca bebe sa fie in parametrii, dar vedem cand ne ducem la dr. pe 31 iulie. Apropos de burtica, ma bate sotul la cap sa-mi cumpar chiloti rosii , cica ma deoache lumea.
Nu pot sa-mi dau cu parerea referitor la Garmastan sau Bepanthen ca nu ma pricep.
V-am spus eu ca am cununat si botezat in aceeasi zi, acum ma uit la dvd-urile cu filmarea nuntii. O sa pun si poze, promit.
Va pup si scuze ca nu am raspuns nimanui!

Dani26+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gripo si Nicolstoy, concediu placut!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Premiera ca scriu la ora asta, dar sotul e la forbal cu baietii si eu am ramas cu laptopul lui de la serviciu si cu fetele mele pe forum, adica cu voi.
De la 1 august intru in concediu de odihna si pe urma in prenatal si e musai sa-mi bage sotul net, ca altfel....

Dani26+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Da' unde au disparut pasarile noastre de noapte? Cred ca o sa devin eu una, ca la ora asta eu mananc ciocolata .

Dani26+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANIP,mie mi se pare ca ai o burtica potrivita pt 26 sapt,si tare draguta.Nu-ti fa griji.

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

danipCe ai cu burtica? Si eu eram obsedata ca am burtica mica ca asa imi ziceau babele de la serv si iete ca nu e asa ca bebe e in parametrii chiar mai maricica un pic. Creste stai linistita.

Am uitat sa va zic ca am intrebat de cordon si cica e " elastic " cum o fi aai nu stiu dar l-am intrebat domne e infasurat sau nu ca bebelina mea e agitata mereu. Si a zis ca nu

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup pe toate
Abia acum am reusit sa intru si sa citesc,au terminat insfarsit alpinistii de pus streasina (sau cum s-o chema)au facut o mizerie de nedescris,a trebuit sa fac curat,dar oricum maine vine fata sa faca asa ca nu m-am omorat prea tare.Am stat mai mult dupa ei si nu prea m-am odihnit,asa ca dupa ce scriu imediat la nana.
Noi azi am intrat in 30,am mai trecut un hop sa zicem.
Felicitari mamicilor venite de la eco ptr bebei sanatosi si grasuti.

Mamilili eu sunt deacord.

Io30 fix cuMatteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Danip, nici eu n-am avut burtica mai mare decit tine de loc. Tot ce-i posibil ca bebe sa fie in parametrii. In luna a 5-a si chiar si a 6-a abia se vedea ca sunt insarcinata, depindea foarte mult de ce inbracam si toti ma innebuneau ca e prea mica, sa ma duc la doctor, ca ele cind au fost gravide uite asa o burta aveau in luna cutare...ma calcau pe nervi. Nu-ti fa griji daca nu e necesar, adica pina la eco. Succes!

Concediu placut gripo si felicitari tutor celor care aveti vesti bune la eco. Noi suntem bine si dam din piciorute din nou. A fost o leneveala trecatoare. Cred ca si-a si schimbat putin pozitia si acum o simt prin alte parti si mai usor acum. Ins chimb ma misc ca o balena esuata

Cricri 31 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili
Inca ceva: (tot parere personala) nu cred ca-i asa o mare problema cand se mai scrie si cate ceva off-topic. Suntem o comunitate si cred ca putem comunica pe teme diverse, nu numai despre sarcina. Mai mult, cine scrie off-topic o face aici pentru ca deja ne cunoastem intre noi, daca ar posta la alt subiect nu stiu de cata atentie sau compasiune ar avea parte.

Si eu sunt de aceeasi parere in legatura cu off-topicul. La urma urmei subiectul se intituleaza "Mamici de septembrie-octombrie 2006" si nu doar"Sarcini de sept-oct 2006", deci aici au dreptul sa scrie toate mamicile din categorie, despre ce le preocupa, le amuza sau le framanta la momentul respectiv, despre mici incidente de peste zi, ganduri si sentimente de-ale lor, etc... Desigur ca preocuparea noastra numarul 1 e acum sarcina si apropiata venire a bebelusilor. Dar pe langa asta, ne putem permite sa mai vorbim si despre subiecte diverse.
Gripo drum bun si ai grija de voi! Dragutza mamica din poza!
Danip chiar e foarte ok dimensiunea burticii pt varsta sarcinii.

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Si-acum sa facem un test.....

Dani26+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput