mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara fetelor!

Recunosc ca nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris azi ci doar prima pag. de la subiectul cu nr.53. Am fost plecata cu Dragos la bai la Cojocna. Sunt niste lacuri sarate aici in apropiere de Cluj si a fost foarte frumos. Am inotat ceea ce mi-a placut cel mai mult. Am avut insa o problema daca inotam, pe burta ma tragea burta la fund iar daca inotam pe spate burta statea contractata asa ca am facut bicicleta dar nu ma plang a fost mirific.

Vauva Eu am folosit Garmastan pentru ragade si mi-am cumparat si acum tot garmastan . Bepanthen am cumparat pentru eritem fesier la Dragos dar nu am vazut efecte spectaculoase . Pentru eritem fesier am folosit cu succes pasta petrini si mai spre sfarsit cutaden.Pentru fundic nu va luati o gramada de creme din discutiile si cu alte mamici am constatat ca pasta petrinii e cea mai buna.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Alipiticot sunt de aceeasi parere cu tine doar cine nu vrea cu adevarat sa alapteze nu alapteaza. In spital prima zi dupa nastere normal ca nu aveam lapte si am inceput sa ma streses. Cu cat plangeam mai mult si cu cat ma stresam mai tare cu atat aveam mai putin lapte, ce sa mai zic ca aveam o colega de salon care se mulgea si mulgea cate 2 sticlute de 150 ml pe zi cand eu nu reuseam sa strang nici 10 ml. Cel mai mare necaz al meu era ca dupa ce ca am tate mari nici nu folosesc la nimic. Dar dupa ce am ajuns acasa m-am mai linistit si am alaptat pana la un an si o luna.Este o placere care nu o pot exprima prin cuvinte.

PS Colega de salon alapteaza si acum.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Dupa 6 luni i-am dat si ceiut si apa din sticluta iar Dragos a suportat cel mai bine tetinele din silicon ortodontice.Am auzit si copilasi carora acestea nu le-au placut , doar cele clasice si din cauciuc.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

putzuruca,daca alaptezi exclusiv nu trebuie apa sau ceai deloc iar cand incepi diversificarea,pe la 6 luni poti sa i dai din cana.iar asa pt colici sau alyceva nu e nevoie decat de cateva lingurite.bine ,ca eu nu am avut nevoie sa ma storc si sa las in biberon lapte ca am fost mereu cu ea din 2 in 2 ore,in cazul acesta ai nevoie.fata mea nu a supt niciodata din biberon,si nici nu avrut,a trecut direct la cana,sigura data cand am avut o umbra de regret a fost cand am stat internata cu ea la un an si trei zile nu a mancat nimic nu a baut nimic,i-au pus perfuzii ca nu se alimenta si toata lumea i-mi zicea de ce nu-i dau biberon cand doarme....cum saraca sa-l primeasaca la un an cand nu l-a vrut niciodata?

Si eu am o candida urata,nu stiu de la ce a aparut,am incercat ceva tratamente,dar am lasat-o balta,eu oricum nasc prin cezariana si dupa voi putea trata corect.din pacate e f deranjanta.Poti incerca mai multe tratamente si daca nasti natural e bine sa o tratezi sau macar sa o ameliorezi.
Eu am folosit Garmastan pt sani si a fost ff bun.aveam sange la un san ca eu in spital inca nu aveam lapte dar o tineam la san ca stiam ca asa vine si ea saraca tragea pe gol...dar au trecut repede dupa ce a venit laptele.pt iritatii eu am dat mereu cu crema de galbenele,dar nu am ajuns nicidata la eritem fesier,pt el aveam in casa Bepanthen,dar nu prea l-am folosit ca nu am avut nevoie.

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Amarantina, icterul prelungit apare daca mama are grupa 0 iar tatal orice alta grupa decat 0. Principiul e acelasi ca la transfuzii de sange: grupa 0 primeste doar de la 0 si le respinge pe celelalte, pe cand grupele A II, B III, AB IV primesc atat de la aceeasi grupa cat si de la grupa 0, fara probleme. Nu trebuie sa te ingrijoreze acesta incompatibilitate de grup sangvin, lui bebe ii trece icterul in cateva zile , uneori tb pus la ultraviolete, nu-i nimic grav. Asa mi-a zis doctorita mea (eu am grupa 0I iar sotul AII). Si-a mai zis: "doar n-o sa ne alegem sotul dupa grupa sangvina".

Vauva, am vrut de ieri sa-ti raspund dar din pacate am uitat. Poti folosi fara griji Bepanthen pentru sani si fundulet.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Eloise, nu stiu de ce scria "mentineti acest ritm pana la 5 ani". Asa e textu' (vorba lui Banica). Si eu cred, din auzite, ca dupa 5-6 luni bebe doarme bine noaptea si te poti odihni si tu.

Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hi hi fetelor am venit si noi de la control.Dupa ce l-am asteptat pe dr cam 3/4 de ora ca avea o nastere si fugise pina la spital.
Bebelina a mai crescut are 2.130 kg si era cam agitata ca ii batea inimioare cu 160 dar cred ca ma hlizisem cu fetele pe hol cit am asteptat si mai papasem si ceva cioco inainte

In rest mare lucru nu ne-a zis, decit ca sintem bine si asta e cel mai important.bebe e asezat tot cu caputul in jos si saracu dr se chinuia sa-mi arate fetisoaraiar io cam chioara ca nu vedeam nimic. Dar nu s-a lasat pina nu am vazut-o.

Nici nu am apucat sa ma uit la grafic sa vad daca e bine ca greutate.

Gata m-am uitat zice ca la 33 sapt tb sa aiba 1.900 deci sintem bine

Mi-a dat sa repet analizele de la 28 sapt sa le fac la 36 si mergem la control pe 14 august.

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Parere personala: fetele care scriu mesaje lungi nu trebuie sa-si ceara atatea scuze. Fiecare dintre noi are momente in care scrie mai mult, nu cred ca-i asta o problema. La urma urmei, cine nu vrea sa citeasca un text lung o poate face "pe diagonala" cum se zice, si daca vede ceva interesant poate relua lectura cu atentie. Inca ceva: (tot parere personala) nu cred ca-i asa o mare problema cand se mai scrie si cate ceva off-topic. Suntem o comunitate si cred ca putem comunica pe teme diverse, nu numai despre sarcina. Mai mult, cine scrie off-topic o face aici pentru ca deja ne cunoastem intre noi, daca ar posta la alt subiect nu stiu de cata atentie sau compasiune ar avea parte.

Acesta a fost un mesaj pacifist (lung si off-topic).

Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Monique new, felicitari pentru bebelina grasuta! Inca un pic si-o ai in brate.

Roxanae, mi-am amintit c-ai scris azi. Ma bucur ca esti bine. Menajeaza-te in continuare si stai in pat cat mai mult.

Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Am intrat sa va urez muuuulta sanatate voua si burticilor voastre, si ne mai vedem de-abia peste 2 saptamani, ca plec pe Valea Oltului in concediu. Va pup dulce.

Sper ca am reusit, dar am incercat sa mai pun o poza cu burtica mea, la 31 de saptamani. E in al 2-lea album, mai mult de atat nu m-am priceput.

Va pup si ne citim peste 2 saptamani.

31+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

ps am pus-o tot in albumul asta

Mergi la inceput