mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Yupiiiiiiiiiiii

Dani26+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu bineniteles nu dorm la ora asta si nici nu ma culc prea curand, stau la calculator iar bebe ma boxeaza intr-o veselie iar masa e atat de fericita ... De maine intru in 30 de saptamani si sunt superrrrr fericita
De "amabilitatea" oamenilor nici nu stiu ce sa mai zic... Parca de cand sunt gravida ma confrunt mai des cu berbedei si cu vaci nesimtite k altfel nu pot sa le spun Si ma tot intreaba barbatul meu cand vin de undeva, "de ce am stat asa mult? chiar nu ma lasat nimeni sa trec in fata?" De unde ?! In tara asta de needucati?! Odata am parcat masina, e adevarat undeva unde nu-i voie dar mai erau si alte masini. Am iesti din masina si la vre-o 50 m. de masina imi spune un nene polititst "Doamna va rog sa parcati in alta parte !!!" Ce nesimtit, dupa ce ca era bordura plina de masini!!! Si nici nu ia pasat k st insarcinata
Felicitari celor care au venit de la doctor cu vesti bune Si drum bun si concediu frumos celor care pleaca la odihna

29 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Monique_new felicitari pentru vesti bune despre bebelina.

Sunt fericita ca imi trece raceala.

Pufy voi v-ati gandit la nume pentru bebe? Sau inca nu ?

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Off fetelor ce ritm infernal aveti!

Nu mai stiu care ce a intrebat dar va raspund:

La mine a fost cezariana cu rahianestezie....a fost f bine, am cerut o singura data calmant dupa ce a trecut efectul anestezicului, a doua zi eram deja in picioare si cu gandul sa merg in salon sa fiu cu Alesio!

Alaptatul: eu sunt clar PRO! E greu la inceput, dar merita!!!!Chiar merita!Si eu am avut dureri infernale, ragade de-mi curgea sangele....era Alesio cu mai mult sange in gura decat cu lapte....apoi am folosit protectia de silocon si a fost ceva mai bine...apoi dupa ce s-au vindecat sanii a fost ok!
Am alaptat pana la 1 an si 2 luni!...si atunci am intrerupt fiindca am simtit eu ca e cazul!

Garmastan sau Bepanthen? Eu am folosit Garmastan. E bun si poti pune bb la san fara sa fie nevoie sa speli sanii inainte de alaptat! A fost tare bun si pentru funduletul iritat al lui Alesio....si Cutadenul a mers f bine pentru fundicul lui.
Bepanthen nu am folosit dar stiu ca e f bun si el(am in casa Panthenol , spray pt arsuri si rani si e fff bun!....ambele contin aceeasi subst activa....Inni asa e?eu asa stiu)

Ignatica am ales numele lui bb dar Ovi nu vrea sa-l spunem pana la nastere...si inca nu suntem chiar 100% hotarati ca asta va si ramane...

Ma bucur sa vad ca avem numai vesti bune de la eco!Tot asa s-o tineti fetelor!

Concediu placut celor care "evadeaza"!

Ma duc si eu la culcare!Noapte buna sa aveti!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

La multi ani de Sf. Ilie sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

Azi am luat si eu rezultatele analizelor (coagulograma si sumar de urina) si e totul in regula. Saptamana viitoare ajung si la ecografie la Iosup.

Eloise am ajuns la Iasi duminica dupa-amiaza si am plecat luni la pranz. Din nefericire nu am fost prea pregatita pentru ploaie si frig si am stat mai mult in hotel cu mama.

Crisnemes am ajuns si eu azi la doctora mea sa iau rezultatele analizelor si am profitat de ocazie sa o intreb de vaccinul antitetanos. Mi-a spus ca pe vremuri se facea din cauza conditiilor in care se nastea, dar acum nu prea se mai recomanda. Depinde de medic in primul rand, iar in al doilea rand e un vaccin care poate avea sau nu reactii secundare in functie de persoana.

Try sarcina usoara in continuare si sper sa te razgandesti si sa ne vizitezi!

Ignatica si eu mananc fructe, dar la mine era doza de fier cam mare. Mi-a spus doctora ca pot sa iau fiola si pastila pe zile, intercalate.

Pufymic astept sa vad ce se rezolva (daca s-o rezolva ceva).Eu sunt satula de nesimtirea de care dau dovada semenii nostrii din Romania.

MamiLili multumesc pentru gandurile tale. Multumesc si pentru recomandarae hotelului in iasi (Astoria). A fost intr-adevar foarte bine.

Putzuruca multumim pentru informatii.

Roxanae eu am facut si rahianestezie (1999) si anestezie generala (2003) dar nu pentru cezariana. Mie mi-a fost foarte rau dupa rahianestezie: tensiune foarte mica in timpul operatiei si dupa, frisoane ingrozitoare si o stare generala foarte proasta . Dupa anestezia generala mi-am revenit foarte repede, nu am avut ameteli sau alte efecte secundare. Daca nasc prin cezariana eu una optez pentru anestezie generala, dar asta datorita faptului ca le-am incercat pe amandoua pana acum. Banuiesc ca depinde de la persoana la persoana.

Fetelor, sa va intreb si eu ceva de cezariana: e adevarat ca si in cazul cezarienei se declanseaza nasterea pentru inceperea contractiilor? Nasa mea mi-a spus asta aseara, dar mie mi se pare ciudat: la ce iti trebuie contractii daca se face cezariana?

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineatea. Ca de obicei dau desteptarea
Azi noapte nu am avut somnic deloc. Abia pe la 2 cred ca am adormit, credeam ca ne vom trezi mai tirziu dar de unde. Tot asa matinale.

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Mimi da nasterea trebuie declansata pentru a putea face cezariana . Eu asa stiu daca stie altcineva altceva sa ma contrazica.
Pentru ca bb trebuie sa fie pregatit , el trebuie sa dea startul pentru nastere .
Daca mie mi-a facut vaccinul antitetanos l-am facut si cu asta basta.Adevarul e ca si in ziua de azi cond din spitale lasa de dorit! De reactii adeverse nu am stiut nimic dar o sa ma interesea.

Monique felicitari pentru vestile de la echo si bebelina grasuta.

In 2003 am facut o operatie laparoscopica cu anestezie generala - eu una m-am simtit tare rau.Abia tarziu pe la 10 seara pot spune ca mi-am revenit complet si a doua zi am fost fresh.Dar nu voi uita ziua aceea .

Intreba cineva in cap. anterior(cred ca INNI) daca misca bb in timpul travaliului - misca dar foarte putin . Oricum trebuie sa-l simti.
In general bb-ei fac icter in primele zile si atunci e sub control. E posibil sa faca icter si dupa ce ajungi acasa - (cred ca sunt cazuri rare)in cazul acesta mergi obligatoriu cu el la spital la pediatrie.

Tasia - tu spouneai ca predai ore de pian? Daca da - imi spui si mie de la ce varsta e bine sa fie introdus un copil in ale muzicii. Am impresia ca Dragos are o inclinatie spre muzica si daca se poate nu as vrea sa-i ratez aceasta sansa.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

adinazot eu stau de la 5 sapt. acasa in pat, insa pina acum 3 luni mai ieseam pina in fata blocului, la un picnic sau la o pizza in week-end. Dar 3 luni nu am vazut fete staine decit pe dr. Senzatia aia o aveam si eu iar cum ma ridicam din pat mi se intarea burtica pietroi si dupa ce ma asezam citeva minute tot asa era. Acum nu mai am contractii decat f. rar, asta de prin sapt. 26 si ti-am zis ca am redus mult si medicatia.
Ma bucur ca bebe e bine si colul e inchis. Fa tratament si o sa fie bine.

Mirabela sapt. 30
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata fetelor!
Felicitari celor care au venit cu rezultate bune de la echo.
Mini_me, in legatura cu 'nasterea care trebuie declansata si in cazul cezarienei' eu stiu asa: nu cred ca 'trebuie' declansata de catre medici prin administrare de ocitocina, cel putin eu inca nu am auzit de asa ceva inainte de cezariana. Stiu ca unii medici prefera sa astepte declansarea nasterii la modul firesc chiar daca pacienta opteaza sau are unele indicatii pt cezariana, pentru ca se presupune ca cele ce urmeaza (lohiile, instalarea lactatiei) vor veni mai repede si mai firesc, urmarile fiind mai asemanatoare celor de dupa o nastere naturala.

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Salut burtici! Nu v-am mai scris de mult, ca nu am internet acasa. Vad insa ca toata luma e OK, exceptand discomfortul trimestrului III de sarcina.
Acum eu si fetita mea suntem la bunici la Iasi unde avem internet. Cred ca e ultima vizita aici inainte de nasterea lui bebe (pe la 1 oct), ca abia ma mai misc de durere de spate si mai sunt si nesuferitele de contractii...
Vreau sa va intreb doua lucruri:
1. La ultima echo de acum 2 sapt. de la dr. Iosup, colul meu a aparut inchis pe interior dar masoara doar 2,5 cm. Ce inseamna asta? E scurt, f. scurt sau merge si asa?
2. De la cate saptamani poti cere concediu prenatal? Stie cineva ce spune legea in privinta asta? Am inteles ca de la 7 luni si jumatate, dar totusi mi-e cam neclar, ca acum calculele merg pe saptamani, nu pe luni. Voi stiti ceva?
Va multumesc din suflet!
Florina, mami de Lali 5 ani si 28+

Mergi la inceput