mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna burticilor
citesc, citesc si iar citesc de la 10,30 cu mici pauze, ca nu mai pot sta pe scaun si in fata monitorului, deci sa raspund la cine si ce mi tin minte:
felicitari pentru toate burticutele care au venit cu rezultate bune de la eco.
gripo concediu placut, odihnitor si racoros pe Valea Oltului!
Danip frumoasa nasica ai fost, dar burtica e si mai frumoasa!
ingereasa tare mult mi-a placut povestioara ta. e minunata, uite de la mine o .
katia imi pare tare rau pentru problemele tale cu stomacelul. Sper totusi sa reusesti sa iei ceva pastilute din cele recomandate de medic ca sa te "pui pe picioare"; oricum multa sanatate iti doresc.....
cucuoancea m-a impresionat foarte mult povestea alaptatului. si eu sunnt pro alaptat si cat de mult daca se poate, asta poate si pentru ca eu am supt 1 an si 2 luni
mamilili nasoala de tot faza de la casa. Din pacate faze din astea ne fac sa nu uitam cata nesimtire exista printre noi si din pacate sunt mai multi oameni fara bun simt, decat cu....
pufymic sa poarte sanatosi voinicii tai hainutele cumparate! Tare dulce e Alesio al tau, pai cum sa stea el cu sandelute si ciorapei pe caldura asta
eloise am tras cu ochii la pozicile tale. esti o dulce, ca de altfel si monique. Pai voi aveti niste siluete de invidiat!
camisol sincere condoleante! Imi pare tare rau pentrru ca trebuie sa treci acum prin momente asa de grele, din pacate asta e viata, trebuie sa le ducem si pe cele bune, dar si pe cele rele.
alipiticot sa-ti traiasca minunatia de Raisa! e dulce foc...

fetelor voi cum mai suportati caldurile astea? eu fac dus din ora in ora, simt ca ma topesc....abia astept sa sa se raceasca putin. In we a fost bine ca l-am petrecut pe malul Crisului Repede si am facut si baita, dar intr-un parau mai mic de langa, caci crisul mi s-a parut un pic prea rece, dar acum nu mai potttt

va pupic pe toate

30+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lakioana, superba burtica ta. Zi-mi si mie secretul tau: cum de ai reusit sa nu faci nici o vergetura ca eu sunt plina de jur imprejurul burtii, am inclusiv la spate

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

lexi eu m-am dat de la inceput cu o crema speciala de burti (vergeturi), mi-a trimis-o nasa din america, acum mi-a mai trimis 2 tuburi, si n-am facut nici macar o vergetura.
Acu daca le ai deja (am si eu pe fund...mai din tinereti) nu stiu ce se poate face.
Eu n-am reusit sa scap de cele care le am de dinainte.

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Anangel_lexi, multumesc pentru apreciere
Sincer, in afara faptului ca de cate ori imi amintesc...adica de cam trei-patru ori pe saptamana imi masez burtoiul cu crema Nivea lapte de corp....nu fac chiar nimic. M-ai facut sa ma simt bine...pentru ca eu eram chiar suparata ca in partea dreapta a burtii mi s-au spart niste vinisoare pe o portiune de cam 1 cm. Dar intr-adevar...poate ca Nivea nu a lasat sa apara vergeturile.

Va pup inca o data pe toate...si vreau sa va spun ca foarte greoaie ma simt si eu.De fiecare data cand ma intorc in pat noaptea trebuie sa ma tin de ceva ca sa ma intorc intr-o alta pozitie...si cum nu am de ce ma tin....bine de tot... de sotzior...saracul, si il trezesc fara sa vreau si pe el.Imi pare rau pt. el, dar ce sa fac? Sa intepenesc?

In alta ordine de idei...oare voi patiti ce patesc eu... Merg pe strada la plimbare si dintr-o data ma apuca contractii (nedureroase), dar atat de puternice incat aproape ca nu mai pot sa merg...atat de tare se intareste burta. Am contractii foarte dese. Sper sa mai astepte bebica MACAR PANA LA 37 SAPT.

In rest va pup pe toate

Lakioana34 sapt. si bebica Rebecca Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,
Multumesc pentru aprecierile in ceea ce priveste postura mea de nasa.
Ieri mi-a aparut un hemoroid, helppppppppp . Niciodata nu m-am confruntat cu asa ceva, insa aveam in casa Doxiproct unguent si mi-am dat, am facut bine, inni, tu parca ai sfatuit-o si pe pufymic, ce zici?
Mai rau este ca la serviciu sunt nevoita sa stau toata ziua pe scaun..
Si nu mai fiti suparate de kg in plus, voi si bebicii sa fiti sanatoasi.
Pupici

Dani27+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lyana si lakioana, pai si eu m-am uns cu toate minunile, inclusiv cu ulei de masline, dar degeaba... Ca sa nu mai spun ce dureri de piele am avut (si inca mai am). Simt efectiv cum se rupe pielea pe mine.
Cat despre contractii nedureroase am si eu, zilnic. Uneori ma apuca chiar si cand stau in pat. Dar atata timp cat nu dor, eu una nu-mi fac griji.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare burtici!

Ramomar si Lakioana bun re-venit!

Imi pare rau de fetele cu indigestie....eu zic ca e din cauza caldurii!Mancati mancaruri usoare, hidratati-va si va fi ok! sa va treaca repede!

Am vazut noile burtici din albumul comun: ffff frumoase!Si maaaaaaaaari!

Noi suntem ok, ne topim de cald....ca toata lumea de altfel....si ma bucur ca azi am intrat si noi in 32 de sapt!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

alessia80 nu vreau sa te dezamagesc dar in sapt. 32 intri in luna a 8-a!!! si eu calculez insa pana la sapt. 36-37 ca dupa aia nu-mi mai fac griji, poate sa vina bebe daca o vrea.

Si pe mine ma obsedeaza ideea de a face vergeturi, am vazut fete f. tinere la spital (21-23 ani) care aveau pe tot corpul... cred ca doar pe fata nu aveau in rest peste tot. De frica ma dau zilnic cu crema si sper sa nu fac.

Fetelor, mai stie cineva ceva de Nokia? Ea avusese ceva probleme parca... daca-mi amintesc eu bine...

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare burtici!!!
Tare greu mai recuperez cu cititul dupa we.
Va multumesc pentru sfaturi legat de pastilele pe care tre sa le inghit . O sa incerc sa imi fac plinul la fier si din alimentatie....sa vedem ce reusesc.
Inni, eu mi-am dorit de cand ma stiu sa fac copii....multi....o echipa de fotbal. Cred ca si acum daca ai intreba pe fostii mei colegi de liceu ce-si amintesc despre mine probabil marea lor majoritate ar spune ca vroiam sa fac o echipa de fotbal. Abia asteptam sa vad doua liniute pe testul de sarcina (culmea a fost ca m-am bucurat enorm chiar daca au venit intr-un moment cu totul nepotrivit....sincer si fara sa fie lipsa de modestie, nu stiu cate femei in situatia mea de acum 7 luni ar fi pastrat copilul), abia asteptam sa-mi vad burtica crescand, abia asteptam sa-mi vina sa vomit, abia asteptam sa mi se dea sa iau vitamine, abia asteptam sa ma protejez de durerile de spate. Si uite ca cine a zis "Ai mare grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca" a avut mare dreptate! Mi s-au indeplinit dorintele si acum nu mai sunt asa de bucuroasa. Si eu simt, ca si tine ca sunt urata (desi toata lumea de la servici imi zice ca arat foarte bine iar doctorita de la institutul de hematologie unde am fost saptamana trecuta zice, dupa ce se uita vreo 2 minute la mine "Doamne ce frumusica sunteti!!"), disgratioasa, neputincioasa, enervanta. Am o colectie de pantofi cu toc prafuiti in cutii, fuste (eu vara purtam numai fuste) cat cuprinde, bluzite cu decolteu (da acum nu mai incape burta in ele), o colectie de dresuri (asta e slabiciunea mea - cred ca am peste 20 de perechi care mai de care) si eu umblu in trei haine lalai si in doua perechi de saboti luati din obor din colectia de anul trecut cu calcaiele intarite (nu pot sa mi le fac singura si nici la pedichiura nu ma pot duce ca nu rezist) si manichiura varza. Nu mi-am imaginat vreodata ca gravida fiind voi dori sa nasc cat mai repede ca sa revin la silueta si obiceiurile pe care le aveam, silueta de care niciodata nu am fost preocupata pana acum (sa nu va imaginati ca eram 90-60-90 eu as spune mai degraba ca aratam ok pentru o doamna in devenire :)).
Imi cer scuze da' ai atins o coarda sensibila Inni si m-am descarcat! Stiu ca voi o sa intelegeti asta si stiu ca pe undeva mintea mea exagereaza dar oricat m-as stradui nu pot sa simt altfel desi imi iubesc copilul inca nenascut mai mult decat peropria persoana, mai mult decat orice pe lumea asta si sunt convinsa ca daca m-as intoarce in timp as face aceeasi alegere. Acum nu mai concep sa aud ticaitul ceasului fara sa simt o lovitura in burtica, nu mai stiu cum e sa mananc fara sa simt acea senzatie de greata, nu-mi imaginez sa stau pe scaun fara sa ma doara spatele, nu pot sa merg fara sa ma ia o usoara ameteala, nu sunt capabila sa ridic de jos un pix fara sa-mi desfac picioarele :) si am uitat cum e sa ma culc pe dreapta si sa ma trezesc pe burta fara sa duc toata noaptea evidenta miscarilor propriului corp.
Na ca ma inec in borcanul cu melancolie....sa nu care cumva sa va plictisiti citind ratacirile mele.............

31+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...nu vreau sa par prostuta...Stiu sa lucrez destul de bine la computer, stiu chiar lucruri pe care chiar sotul meu, care este destul de avansat in ale computeristicii,nu le stie...dar parca m-am tampit de tot. Nu mai stiu cum sa scot in evidenta un nume...de exemplu la inceputul mesajului, cand raspunzi cuiva anume si ii selectezi numele cu albastru sa zicem... Ajutati-ma va rog sa nu raman proasta...
Nu radeti de mine...stiu ca e foarte simplu, dar nu mai stiu cum

Mergi la inceput