mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

lullabay eu chiar am patit-o cu anestezistul... m-am internat cu contractii mari prin sapt. 23 si dr. mea mi-a zis sa cumpar gynipral fiole pt. perfuzie si fiind vineri seara nu era nici un anestezist pina luni... pana la urma mi-au facut injectii... asa ca nu ma las in baza asta.

inni eu ma refeream ca nu as suporta o nastere naturala fara epidurala si nici nu as fi vrut sa ajung la cezariana decat daca e musai necesar, pt. ca eu si la operatia de apendicita m-am refacut tare greu. Dar asta este, cum o fi numai sa fie bine pt. bebe si pt. mine.
Bine punctata chestia cu Columbeanu si aparatele de AC.
Iti inteleg perfect starea de deprimare ca si eu trec prin asta, mai ales ca am inceput sa mananc mai mult si destul de tarziu, plus ca bag hormoni la greu in mine care ingrasa destul. Eu ma pacalesc singura ca am multe prietene care au pus si 25 kg si acuma arata mai bine ca inainte de sarcina. Dar sunt fericita, dimineata cand ma trezesc pun mana pe burtica si bebe imediat imi raspunde, face doua tumbe si-mi umple sufletul de fericire. In ultimul timp am devenit nerabdatoare, vreau sa vina cit mai repede ziua in care o sa-l vad si sa-l pup pe obrajori. Poate de asta nici nu vreau cezariana pt. ca mi-ar intarzia momentul mult asteptatei intalniri.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

acai24 cum adica era mica salteaua, adica nu corespundeau masurile de pe ambalaj cu masurile saltelei? o sa imi iau ruleta la mine cand ma duc sa cumpar.
Masa de infasat cum e, cea de la Cora?
Am vazut si ieri in carrfour dar era una singura.
Pompa de san avent nu mai gasesc nici in carfour nici in cora, unde sunt mai ieftine, iar la farmacii sunt aproape dublu la pret.
Incep sa intru in panica!
Si in obor nu se mai gasesc cadita, saltea etc? Vazusem cadita cu stativ cu tot, nu mai e?

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Lexi cred ca mai degraba e o indigestie la tine. O sa vezi ce bine o sa fie cand stai acasa, o sa te odihnestimai mult si o sa se relaxeze tot corpul.

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Hello, fetelor!
N-am mai scris demult si de citit n-am reusit sa va citesc in intregime, parca nu mai pot sa ma concentrez la nimic, nici timp n-am prea avut, dar nici prea in forma n-am fost, am avut zile bune si mai putin bune, de vreo 2 zile ma chinuie o durere de stomac de nu mai stiu ce sa mai mananc, am si o ameteala si o senzatie de voma cumplita
Am admirat si eu pozele si intr-adevar Monique arati tare bine!
Putzuruca, succes azi la consultatie, ai sa vezi ca bb e bine; nici la mine nu e asa de zglobiu poate si din cauza ca acum e mai mare si nu mai are asa mult loc
Acum plec sa stau un pic in pat ca mi se face iar rau, parca ma prabusesc..

Martha 34 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna burtici!
Cred ca pe toate ne-a luat starea asta de deznadejde!
Eu simt ca am ajuns la capatul rabdarii si mai am atata de mult...
Mai am o saptamana si intru in luna a 9a. Daca spun asa ma simt mult mai bine. Si nu renunt la ideea mea ca 1 luna are 4 sapt fix! Oricum bb e safe daca se naste la 36, 37 saptamani...asa ca astept sa spun ca am intrat in luna 9!
E pt prima data in viata mea cand am rabdare!!!e fffff greu!
M-am saturat sa ma ingrijorez in fiecare zi, sa vad daca misca, cat misca, sa am grija sa nu racesc, sa am grija ce mananc...OFFFFFFFFFFF!

Si daca toate astea n-ar fi de ajuns mai sunt si 100 de grade ca am dat drumul la AC si mi-e ca iar voi raci

HAi ca v-am indispus destul...dar imi vine sa pe cineva

Scuze

ALESSIA80 31 fix
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna fetelor,

Azi ma simt mult mai optimista. Am fost la control si bebelina mea este in grafic, de fapt cu o saptamana mai mare si s-a asezat cu capul in jos. Ce alte vesti mai bune as fi putut primi? Sunt super fericita. Maine merg sa fac analizele de ultimul trimestru si ma voi programa si la eco de ultimul trimestru. Hi...hi...voi face o eco la Iosup joia viitoare si mai fac si la spital peste vreo luna, deci imi voi vedea bebelina de doua ori.

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Se mai face eco morfo in trimestrul III????
Trebuie sa dau iar o groaza de bani pe asa ceva?

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Ce mai feceti burtoaselor?

Intru si eu asa...cand si cand...

Vreau sa va spun ca am adaugat si eu poze mai noi cu burtica in albumul comun.
In rest ce sa va spun...suntem aproape bine...in afara celor cateva intepaturi ca de cutit care apar dedesuptul burtii mai ales cand stau mai mult in picioare sau pe scaun.

Sper sa aveti in continuare o sarcina frumoasa si plina de momente minunate...VOM FI IN CURAND MAMICI!!!!

Lakioana34 sapt. si bebica Rebecca Riana iubirea lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hai mai fetelor ca nu conteaza cum aratam si cit mai e de asteptat. Citeam acum de niste nasteri si m-a luat groaza( de dureri si ce mai povesteau fetele ). Asa ca ceea ce conteaza este finalul, sa fie bebe sanatos si noi , si sa nastem cit mai usor posibil.

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lyana, dr mea m-a trimis sa-mi fac programare la eco de trim 3, este tot o eco morfologica, cu toate masuratorile dar are alt pret decat cea de la 20 de saptamani. Se numeste ecografie de control trim3 si costa vreo 300 de mii. Asta e la spitalul unde nasc eu, in alte parti nu stiu cum e.

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput