mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 24
Lyana spune:
danip ai grija ce iei pt hemoroid
eu am facut de 2 ori
cele de la farmacie sunt contraindicate, iti va spune si farmacista.
eu am facut bai cu ceai de galbenele cu taratze, mi-a trecut intr-o saptamana.
daca il lasi asa se mareste si te doare rau. NU MAI STA
27+
Teodora
Ignatica spune:
danip bine ai venit in clubul burticilor cu hemoroizi ( am glumit, imi pare rau ca ti-a aparut si tie). Eu am folosit Proctolog, la indicatia medicului, dar nu m-a ajutat cine stie ce. Incearca sa nu te constipi, sa te speli dupa fiecare scaun ( e de preferat decat sa te stergi cu hartie), poti sa te ungi cu crema de galbenele ( e relaxanta, chiar ajuta).
Poate te mai sfatuieste si Pufy. Eu cu ai mei 2 locatari m-am imprietenit si convietuim asa, ca nu e chip sa se retraga. 
Inni tu ai deschis cutia Pandorei si acum toata lumea se plange...rusinica. Uite ce faci daca nu ai somn...
Fetelor care va plangeti, voi vreti sa va trimit sa cititi subiectele de la Aspirante optimiste, FIV, ca nu mai pomenesc aici de un subiect dureros deschis de Ale...
Hai capul sus, burtica inainte, noi toate stiam ca o sa ne deformam un pic de la sarcina, dar o sa fim niste mamici perfecte.
Putzuruca ai vazut ce bebe cuminte ai? S-a si intors, felicitari pentru eco cu vesti bune.
Ignatica
34+
cpetrut spune:
lakioana, nu ride nimeni de tine, nu-ti fa probleme: scrie intii numele, apoi da click de doua ori pe el sau trage cu mouseul peste el si se va selecta. Apoi alege culoarea de sus, dreapta si se va colora...succes
De hemoroizi sufar si eu din liceu si am incercat diverse creme, dar nu stiu care sunt sau nu ok in sarcina. Ceea ce stiu e ca nu mi-au ajutat niciodata prea mult. Singura care ma ajuta si in 2-3 zile sunt bine e crema de galbenele. Dar nici la astea nu sunt toate la fe de bune: cutiile mai mari si cu o crema foarte galbena sunt cele mai proaste. Eu am o cutiuta, produsa de Fares, Orastie, care face baza cremei foarte bine si chiar ajuta. O pastrez cu sfintenie pentru aceasta problema.
Si eu de vreo saptamina sunt tot mai elefantina, ma misc in reluare si aplecatul e o intreaga odisee. Adorm greu si il folosesc pe sotul drept perna de sprijinit spatele. Nu se impotriveste prea tare desi cred ca moare citeodata de cald.Si noi abia asteptam s-o vedem pe fetitza noastra si tot alegem diverse parti fizionomice - nasucul ar fi bine sa semene cu mama, guritza cu taticu...Aseara a pus si taticul mina pe burtica sa vada cum sughita bebitza si a fost fascinat - chiar sughite? dar nu-i face rau? Da' de ce sughite? Era tare dulce.
Noi mai avem putin pina la eco si sunt foarte curioasa si eu daca s-a intors, daca e in parametri...
la toata lumea!
Cricri 31 
katia spune:
Ignatica, cred ca ai dreptate....tre sa-i dam o bataita lui Inni ca tocmai ea cea plina de viata mereu s-a apucat sa posteze asa ceva ![]()
![]()
![]()
Am citit si eu la subiectele de la aspirante, tocmai de aia scriam ca desi nu e o fericire sarcina asta (fizic vorbind) nu pot sa-mi imaginez acum viata mea fara aceste "chinuri"!
31+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Lyana spune:
a folosit cineva produse de la chicco? am auzit ca sunt f bune cosmeticele de bb.
27+
Teodora
inni spune:
Nu dati, nu dati 

Ce v-am scris azi-noapte ma chinuie de vreo 2 saptamani, am sperat ca-mi trece, dar vad ca pana nu m-am spovedit la voi nu m-am simtit bine.![]()
![]()
..asa ca mie mi-a mai trecut ![]()
![]()
![]()
De cand m-am trezit am facut treaba si mi-a trecut timpul altfel, dar daca am timp de relash, ma apuc din nou sa ma gandesc 

si iar pic in cazanul cu tristete.
Eeee..o sa treaca si astea.
Da' eu tot ma simt grasa, urata ....insa mai eficienta decat ieri ![]()
![]()
ca am mai facut si eu cate ceva prin casa.
Am sa-i raspund doar lui danip ca ma cheama cuptoru cu microunde...mi-a incalzit supica...
danip...cel mai bun dintre ung pt. hemoroizi este doxiproctul.In sarcina nu sunt indicate nici unul, dar in cantitati mici sunt permise. Pt. ca nu cred ca o sa ai ceva succes imediat cu galbenelele, eu zic sa nu te chinui si sa pui cate putin, cate putin doxiproct. Stai linistita ca nu se va intampla nimic rau.Nici tie nici lui bb.In paralel fa si spalataturi cu ceaiuri. Ajuta, nu strica.Ai grija la constipatie. Si cam atat.Pufy s-a dat cu 2 unguente (parca)..alternativ + spalaturi si cu toate astea tot dupa 4-5 zile a simtit ameliorare.Asa ca te sfatuiesc sa faci la fel si sa nu te bazezi doar pe ceaiuri. Hemoroizii nu se lasa invinsi imediat.
Va pupic dulce.
Ma duc sa pap.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
microbu spune:
Bine v-am regasit, burtici dragutze! 
V-am spus ca ne-am intors martea trecuta de la mare, astept cu nerabdare sa plecam
la munte joia asta, la Moeciu. O sa pun azi poze de la mare. Am citit TOT ce ati scris, ati scris ca de obicei ffff mult
dar ma bucur ca sunteti bine si ati venit cu vesti minunate de la eco.
Imi pare rau ca Try a ajuns la concluzia ca e mai bine sa ne paraseasca, e pacat sa ne ciondanim asa intre noi. Ii urez sarcina usoara si bebe sanatos.
Eli, sarumana ca ai intrebat de mine 

. Adevarul e ca am vazut iar discutii si ciondaneli si am preferat sa va citesc doar, dar am si redescoperit placerea de a ma juca pe calculator...si tot stau si ma joc (acum ceva cu pirati
).
Despre noi nu prea am noutati....BA DA, scuze. Dupa ce am venit de la mare am facut o vizita neanuntata dr nostru, ca mi-era dor de beelina si vroiam sa satu eu linistita ca stau bine si cu colul dupa efortul cu marea. BB este ffff bine, jucausa si ok in toate graficele posibile, are 1300g si 37cm, placenta f bine, cordon super ok, COL INCHIS. Am si o poza cu fatzuca ei la 28sapt, o atasez imediat. Despre mine, m-am cantarit sa vad cat m-am mai ingrasat (pt ca am avut o pofta de mancare la mare.....
) si concluzia este 5kg luate pana acum.
Va pup, am treaba cu un pepene adus acum de sotzul meu.
Sandra
28+
poze
varsta bebe
anangel_lexi spune:
Inni, ma bucur ca tie ti-a trecut tristetea, la mine s-a amplificat dupa ce am vazut burtica lakioanei, fara urma de vergetura. Numa' eu am burta de zici ca a trecut plugul pe ea.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
lakioana spune:
Cpetrut, Martha78,, multumesc ca m-ati scos din ceata...sper sa reusesc. Sunteti dragute. Pupici