mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
Ignatica spune:
Haideti fetelor, capul sus, ce e cu deprimarea asta asa de dimineata din cauza aspectului? Pana acum ne plangeam de burti prea mici...Sa vedeti ce mamici frumoase si active vom fi dup-aia.
Lyana o cutie de Dermalin de 600g m-a costat 5,7 RON. Nu stiu cat o sa ma tina, nu prea mult ca e genul de cutie mica. Am luat-o tot de la Sensiblu. Aaa, tu stai bine, eu sunt XXL la chiloti
.
Lexi si eu m-am simtit ca naiba azi noapte, am facut o combinatie fatala de tot felul de mancaruri+fructe+porumb fiert ( ca sa mai combat din constipatii) si am dat in dia...(reeeeee). Incearca s adormi dupa-amiaza daca poti si te simti mai bine.
Ignatica
34+
mephala30 spune:
Salut!
S-au reintors caldurile! Pe mine asta ma ucide, caci, Slava Domnului inca ma simt bine: mananc ca hapsana si sunt inca 'sprintena'.
Inni, asa stau lucrurile, n-ai cum le schimba. Aceleasi ganduri ma incearca si pe mine...dar m-am opbisnuit cu ele.
Ne vom reveni dupa nastere...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Ignatica, si eu sunt XXl la haine si la chiloti. 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anangel_lexi spune:
Ignatica, problema e ca eu n-am prea mancat ieri decat niste chiftele, putina ciocolata si am baut limonada facuta de mine. Asa ca nu cred ca e vorba de diaree. Cat despre dormit dupa-masa, ieri am dormit dar acum, in timpul saptamanii sunt la servici. Lasa ca e ultima saptamana de munca...
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Crisnemes spune:
Fetelor nu va mai plangeti acum ca am vazut silueta Monicai haideti sa vedeti si balenuta de mine
. Pupici (Sa nu radeti prea tare)
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Vad ca sunteti toate in febra pregatirilor si va bazaie si pe voi bebe-i.
Noi suntem binisor, copii mei s-au mai cumintit, doar bb din burta a inceput sa faca figuri maxime, iar cateodata seara ma loveste asa de tare, ca ma gandesc ca ar vrea sa iasa. Si eu am simtit de cateva zile ca s-a mutat bebele, cred ca incepe sa-si ia pozitia pt. nastere, imi aduc aminte ca si Bogdan pe la 7 luni s-a mutat si asa a ramas pana la nastere.
Noi vrem sa ne apucam de renovat casa in interior de luna viitoare, nu mare lucru, iar daca aveti ceva poze cu camere de copii astept sa-mi trimite-ti. Pana acum m-am gandit ca le-as face camera in albastru, dar fiecare perete sa aiba alta nuanta, dar inca ma gandesc. Eu mai am saptamana asta de mers la servici, as mai putea veni, dar este tare cald aici si atunci mai bine renunt.
Ce ma supara cel mai tare este ca mi se umfla mainile si picioarele, dar am observat ca mai tare mi se umfla la lucru, unde stau tare mult pe scaun. Dar in rest imi este destul de bine, fac mancare, curatenie, vad ca mai reusesc sa mai spal si pe jos, sa stau aplecata, mai greu ca nu mai pot sa iau copii in brate si ei nu inteleg tot timpul. Dar asta este, cu toate ca acum incepe greul, mai sunt doar doua luni si ma scap.
Lyana sa sti ca si eu am auzit de astfel de petreceri, dar nu la noi, dar care sunt f. bine venite. Am inteles ca se cumpara inclusiv carucior, patut. Se strang mai multe prietene la un lucru mai mare.
Pt. cele care se simt grase si neatragatoare, stati linistite ca veti slabi dupa ce nasteti, dar sa stiti ca sarcina are frumusetea ei. Nici mie nu imi place ca sunt mare, cu toate ca acum am pus cel mai putin pe mine, dar eu mai port acum destul de mult lucruri normale, mulate, nu le mai suport pe cele largi, dar va zic eu ca bebe va va ajuta sa slabiti, mai ales daca nu va fi cuminte. Eu, dupa ce l-am nascut pe Bogdan, dupa 4 luni eram mai slaba decat inainte (m-a ajutat Bogdan, care a fost f. rau bb).
Pupici si numai bine!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
matahut spune:
Salutare!
E luni dimineata si nu pot spune ca sunt plina de viata. Se pare ca weekendul asta ne-a prins pe multe destul de deprimate. Eu cred (SPER) ca e in primul rand vina temperaturii…Eu nu mai pot de caldura, nu pot respira si asta imi da o senzatie de jale…Aseara cand am vazut prognoza meteo…unde au anuntat ca pana pe 27 iulie va fi canicula era sa ma buseasca plansul. Noroc ca noaptea e un pic mai bine, tinem geamurile deschise peste tot si e cat de cat respirabil, altfel nu stiu ce as fi facut. Noi abia pe 30 plecam la munte si parca vad ca atunci incep ploile….
N-am chef de NIMIC, as zace toata ziua si as boci… Din pacate nu imi pot permite, mai am cate ceva de rezolvat pentru serviciu – desi as putea intra in prenatal, lucrez la un proiect iar partea mea CICA nu o poate termina nimeni…asa ca, concediu, neconcediu, trebuie sa definitivez un raport. Si nu mai am nici o tragere de inima. In plus, Ana mea e din ce in ce mai obraznica, cand mergea la gradi parca era mai disciplinata. Abia astept 1 septembrie!!! Bine, ea a fost o revoltata de cand s-a nascut si ne-a dat tare de furca, dar acum mi-e din ce in ce mai greu sa o tin in frau. Am zile cand spun ca va trebui sa merg la psiholog (eu sau ea?!), ca nu ma mai pot descurca singura. Stiti, sunt (sau erau) pe TVR2 miercurea dimineata niste filmulete cu copii problema, cu parinti care nu se mai descurcau si care erau ajutati de niste dr. E, ma uit cu o placere la filmuletele alea…imi place sa vad ca exista copii mai mai decat Ana mea sau cel putin la fel. In fine, n-are rost sa intru in amanunte, probabil ca o fi si varsta (???), e o combinatie de tandrete excesiva cu agresivitate… Ideea e ca e foarte greu sa o convingi ca trebuie sa faca ceva asa cum spunem noi si nu cum vrea ea. Eu imi aduc aminte ca ma uitam la mama ca la Dumnezeu, aveam incredere oarba in ea, ce spunea ea era lege…E, Ana nici nu ne aude…De fapt, ne aude, retine, dar n-o intereseaza sa puna in practica. Teoretic stie exact cum trebuie sa se comporte in public, cu copiii, cu noi, ce trebuie si ce nu trebuie sa faca un copil cuminte etc etc. Dar in practica….aplica metoda FAC CE VREAU SI CUM VREAU FIINDCA SUNT MARE! In fine, sper sa ne descurcam …. Dar mai ales in starea mea de acum, cand nu pot alerga peste tot dupa ea, cand nu mai am forta sa gasesc tot felul de tertipuri pentru a o aduce dimineata la baie sa o spal la fundulet si pe dintisori etc etc ma simt cateodata pur si simplu depasita si ma bufneste plansul.
Ieri am avut o zi cam tampita, m-a apucat o diaree nasoala. Nu stiu de la ce. Probabil prea mult pepene…Desi stiam ca pepenele rosu nu da astfel de reactii. Chestia m-a indispus si pentru ca n-am mai putut manca fructe iar eu sunt innebunita dupa pepene si piersici. Am luat un pliculet de Smecta si o cana de ceai de menta si vad ca de aseara n-am mai avut nimic. Desi acum parca vad ca ma constip…Din lac in put!
La control merg abia miercuri….nu mai am rabdare, parca as merge la o petrecere nemaipomenita, asa astept ziua de miercuri. Nu am mai fost la control de la inceputul lui iunie si sunt foarte curioasa.
Acai24 (scuza-ma daca nu retin bine numarul de dupa Acai), intrebai de Filantropia! Joi la Scoala parintilor nu am reusit sa aflu cand anume va intra corpul B (cel cu saloanele si salile de operatie) in renovare. La un moment dat mi-au spus ca in august, apoi au dat-o cotita, de fapt, nu stiu nici ele inca sigur. Miercuri merg la dl dr si o sa il intreb mai clar. El trebuie sa site ceva (fiind si dl dir) si va voi tine la curent. Oricum, am inteles ca va functiona si maternitatea in corpul A (cel deja renovat care arata foarte bine) dupa intrarea in renovare a corpului B, dar ca vor fi mai putine locuri. Poate ca pentru pacientele urmarite de dr din spital va fi loc. Acolo, stii, vin multe doar sa nasca... unele care n-au fost niciodata la vreun control (intelegi despre cine vorbesc) si pe acelea le vor directiona cu siguranta spre alte spitale din zona (Polizu, Giulesti…).
Cam asta ar fi! A, dupa 3 saptamani de relaxare….iar ma bantuie candida…. Si am facut deja tratament cu Lomexin de 2 ori! Voi incerca si cu Gynozol (mi-a dat aceste doua variante). Acum mi-am facut si un ceiut de galbenele cu care sa ma spal, asta e viata!
Ca tot veni vorba de masuratori: eu am 109 cm la burtica, vreo 99 cm in talie (fiindca burtica mea isi are maximul mai jos de talie), 73 kg (plecand de la 62 kg) si 1.75 cm inaltime. La sarcina trecuta am avut maxim 115 cm la burtica, dar forma burticii era cu totul altfel, era mult mai sus si mai tuguiata. Evident, depinde de cum s-a asezat bebe.
Referitor la culturile de col…am inteles ca unii dr cer, altii nu, in functie de scoala facuta. Dr meu, de ex, nu solicita niciodata analiza asta. Nici la 3D nu m-a trimis la morfologia fetala, mi-a spus ca e arhisuficienta 2D (eu am suferit putin fiindca am inteles ca bebe se vede mult mai bine la 3 D sau la 4 D, dar mi-am revenit repede cand am auzit cat e de scumpa…).
Eu am acum 31 de sapr si jumatate si voi mai merge doar de 2 ori la dr – de fapt am 2 programari, acum , pe 26 iulie si inca una pe 6 sept (DNP 21 sept)! Sper sa nu am probleme intre datele astea, fiindca dl dr e in concediu….
Hai ca ma apuc de lucru,
Pupici,
Marina
31+
Maruca si Ana (3 ani)
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors de la mare; a fost un concediu usor plictisitor, dar nu am avut alternativa (cel putin anul acesta). Si asa a fost destul de obositor, dar cele cateva reprize de inot in mare au compensat acest aspect.
Sambata implinim si noi 30 de saptamani. Of, mult a fost, putin a ramas.
Sper ca si voi sunteti bine; voi incerca sa citesc din urma tot ce ati scris in ultima saptamana.
Adriana 29+
Pozici
Varsta bebe
beatrix spune:
salutare la burtici!
pufymic, scuze ca raspund cu intaziere! dimensiunile burtii le invidiezi! la tine macar kg-ele s-au pus pe burtica, pe cand ale mele cam pe langa!![]()
inni, nu esti singura pe care o apuca depresia cand se uita in oglinda! eu incep sa o evit! mai avem un pic apoi o sa ne inscriem in clubul dieta-sport si o sa ne revenim! spor la curatenie si ai grija sa nu faci efort prea mare!
Camisol, condoleantze pt pierderile suferite!
Mexxa, multa sanatate mamei tale si sa nu fie nimic grav!
Gety, mai intreaba totusi despre salteaua cu iarba de mare! se pare ca intradevar poti avea surprize neplacute cu ea!
Monica, am vazut si eu pozele! o mamica fotomodel!
noi suntem bine! facem fata cu greu caldurilor dar o s atreaca si asta! bebe cred ca simte si el caldura ca a devenit cam lenes!
va pup si o saptamana excelenta va doresc,
Beatrix
29+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe
acai24 spune:
Multumesc mult celor care mi-ati dat amanunte cu privire la Filantropia, eu o sa merg joi sau vineri la control si o sa o intreb pe doctorita...in rest ieri am alergat ca niste capiati...am fost in Obor si mi-am facut o groaza de nervi...nu am mai gasit masuta de infasat, cadita...de fapt nimic...asa ca am ajuns in Cora, de unde am luat si saltea...dar ca sa vezi smecheria...cand am ajuns acasa salteaua era mai mica cu cate 5 cm in fiecare parte( si la latime si la lungime) asa ca fa drum intors si cearta-te cu alea ca sa imi dea banii inapoi...in fine pana la urma am rezolvat...in rest toate bune....
Va
si sa auzim numai de bine!!!!
31+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png