mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
mexxa spune:
Buna fetelor....imi cer scuze ca nu am mai scris de mult insa timpul nu mi-a permis.
A venit mama, de maine merg sa vad pe la spital un medic bun sa isi faca analizele si tot tacamul pentru a afla ce are exact.
Ma simt destul de obosita...cred ca de la stres...si ma mai confrunt si cu o insomnie de zile mari, nu stiu ce am dar adorm tare greu.
Cami imi pare rau pentru pierderea suferita.
Ralu foarte frumoasa burtica.
Va pup si merg in pat ca maine va fi o zi foarte obositoare.
_
29+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Cami condoleante.
Stef ai grija cu scarile. Bafta maine la doctor si sper sa fie totul in regula.
Eu sufar de o insomnie crunta si nu stiu ce sa mai fac. Cand reusesc totusi sa adorm, bebelina ma impunge cu nu stiu ce pe partile laterale ale abdomenului daca sunt culcata pe o parte. Pe spate nu pot dormi, simt ca nu pot respira cum trebuie. In restul zilei simt miscarile ei chiar la linia pubiana. Simt ca se misca mai putin si diferit de la o vreme incoace. Oricum e mai rau ca o caracatita.
Sephora s-ar putea sa fie si de la aerul conditionat (daca folosesti acasa). Mie imi curgea sange din nas (sangerare minora) si ma trezeam cu nasul infundat in fiecare dimineata in Oman. Aerul conditionat mergea 24 din 24, iar in timpul noptii era setat pe 20 de grade. Nu am pus nici o picatura in nas.
Am observat ca de cand am venit in Romania nu ma mai trezesc cu nasul infundat si nici sange nu imi mai curge. Folosesc mult mai putin aerul conditionat aici (il folosesc in timpul noptii si foarte putin ziua).
Mexxa bine ai revenit si multa sanatate mamei tale.
mini_me
29+
poze
inni spune:
After.... Midnight Caller ![]()
Caldura mare mon cher...
Liduta multumim ca ne-ai transmis datele.Eu am patut din lemn.Sarcina usoara si sa treci cu bine peste caldurile astea.Te asteptam sa ne mai spui despre tine.
Floricika am modificat listuta.Despre anestezic intreaba la farmacia 2NA. Eu nu am la mine la farmacie, n-am avut niciodata dar acolo au mereu si truse si substantele anestezice. Insa poate e nevoie doar de trusa. L-ai intrebat pe Suciu ? Ca mie mi-a zis Badiu sa cumpar numai trusa ca anestezicul il primesc de la spital.Si daca intr-adevar tr sa cumperi tot tu si substanta atunci ai grija ca sunt mai multe tipuri. Poate iti spune medicul de care "prefera"...pe care-l stie ca e bun...
Monique..frumoasa mai esti..pacat ca nu sunt barbat ![]()
![]()
..eu analiza pt. streptococ o fac in sapt 37. Ideal e sa fie facuta cat mai aproape de nastere pt. ca intre timp, chiar daca iti iese OK...,pana nasti poti sa te captusesti cu el.
Sofimic sa folosesti deodorante cu miros cat mai putin puternic. De preferinta stick-urile...si sa te stabilesti la unul singur ..ca daca il schimbi..sa nu se supere bb ![]()
![]()
MamiLili daca taci si nu comentezi, mai ales cand ai dreptate si esti in masura sa iti ceri un drept...tot asa o sa se poarte mitocanii. Tacerea e de aur, dar nu intotdeauna.Io le-as fi facut observatie. Nici eu nu sunt certareata si nu-mi place scandalul si nu inseamna ca as fi fost catalogata astfel pt. o observatie.Astia..peste care ai dat tu in magazin sunt ca aia din trafic..e codalaul de masini de nu-i mai vezi capatul, dar se gasesc nesimtitii sa o ia pe aratura sau pe contrasens sa se bage in fatza ca ei nu au rabdare si vezi doamne nu vor sa stea la rand cu "prostii". Ei sunt mult mai destepti.Parerea mea 
Gety...eu am auzit numai grozavii despre salteaua din iarba de mare. O prietena de-a mea a cumparat si dupa un timp s-a trezit ca a facut salteaua viermi. Si a mai zis cineva aici pe forum ca o alta saltea asemanatoare a facut gandacei...cand am aflat astea am gugalit pe net si am mai gasit cazuri asemanatoare. Poate tu ai noroc si nu se intampla nimic.Eu am luat saltea din fibra de cocos (1.700.000)
Acai am auzit si eu de Filantropia ca ar intra in renovare incepand cu 1 sept.
Stef..ntz, ntz, ntz...sa fii cuminte si mai atenta 
Cami condoleante pt. pierderile suferite...asta-i viata ..ce sa faci!!! Daca ma duceam acum 4 ani la mare, nu cred ca mai apucam sa scriu aici. Stabilisem cu niste prieteni sa mergem pe litoral si in ziua dinainte ne-am razgandit. Ei au plecat, au avut accident de masina (le-a explodat cauciucul avand 180km/h) si au intrat cam cu 120km/h intr-un pom. Erau 4 in masina. A murit doar ocupantul din dreapta soferului, adica prietena celui care conducea. Avea 28 de ani.Restul... s-au trezit pe camp... proiectati..acum sunt bine.
Ileana..haioasa faza cu "caprioara". Auzi..dar Luca stie cum arata o caprioara ? ![]()
![]()
Sa nu confunde cu alt animal...Hai ca sunt sadica 
Lyana eu cred ca bebele tau e cu capul in jos dupa cum descrii tu loviturile.
Sephora eu stiu ca ultima eco obligatorie se face in sapt. 31-33
Mirabela pai durerile de la cezariana sunt mult diminuate fata de nasterea normala. Ca sa ajungi la epidurala te lasa sa te dilati pana la valoarea de 5-6. Pe cand la cezariana...pana la 2 maxim. Iar durerile de dupa se pot calma cu...analgezice.
Mexxa multa sanatate mamei tale si ai grija si de tine.
Sa comentez si eu putin marea nunta..nu de alta dar nu pot sa ma abtin ![]()
![]()
.In primul rand va spun ca acea d-ra care tot vorbea de astrologie si tot lauda astrogramele alea a fost dama de companie cam de la varsta de 15-16 ani.Ea are acum 30. O cunosc super bine, dar nu vreau sa ma spun mai multe ca nu-i frumos. In orice caz..e cam de teapa Monicai, cu ochii in 7 dupa bani indiferent de varsta respectivului.Asa ca nu avea cum sa spuna pe invers despre insuratei.
Mi s-a parut si mie aberanta toata tevatura indiferent care va fi destinatia banilor stransi.
Ce mi s-a parut ciudat a fost ca au trebuit sa indure caldura aia in biserica. Adica..Columbeanu atata s-a pregatit cu toate..ca nu i-a dat prin cap sa se duca acolo sa zica (stiind la acea ora ca nevasta-sa e gravida) "bai parinte hai ca-ti donez eu 2-3 aparate de AC ca Monicai i se face rau de la zapuseala".
Nici eu nu cred in iubirea 18-50 ani, dar ma rog, oi fi eu depasita.Si sunt convinsa ca peste 5-7-10 ani...totul va fi legenda.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
33+ cu
....
inni spune:
Vorbeati de gabarit.
Eu astazi am fost tare deprimata si am ajuns la concluzia ca sarcina (mea) dincolo de miscarile bebelinei care ma bucura de fiecare data si le astept mereu..nu mi s-a parut asa grozava.Nu pot sa spun ca m-am bucurat de ea. Si cu atat mai mult acum cand vad ca imi e din ce in ce mai greu ma apuca bazdacii..cand vad cat de mare m-am facut, cand mai descopar cateva vene plesnite, celulita..la greu...vergeturi..putine deocamdata dar mai au timp sa apara.Paru' nu mi-a cazut, dar am auzit ca dupa nastere va cadea mult.'
Nu sunt narcisista, insa imi dau seama ca pana la urma...oricate s-ar spune..o sarcina te strica, nu mai vorbesc de a 2-a..Niciodata nu o sa mai fii cum erai inainte.Cu siguranta ca aparitia in carne si oase a bebelui ma va face sa uit de toate astea, dar cand o sa ma privesc in oglinda o sa-mi amintesc de fiecare data.
Si parca nu e drept.Adica tot tu, femeie, te chinui, si tot tu te rablagesti...si cine stie...poate peste 20-30 de ani te trezesti ca te intreaba copilu' "ce-ai facut tu mama pt. mine?"
Abia pot sa ma intorc de pe o parte pe alta in pat, abia mai pot sa ma ridic din pat..ma intreb ce putere o sa am cand nasc...
E nasol...ce sa mai...
Sunt suparata.![]()
![]()
![]()
Probabil ca o sa sariti toate pe mine ca "faci o minune, faci un bb si nimic nu se compara" Poate ca asa e, poate ca dupa ce o sa nasc voi gandi altfel insa acum...nu pot.
Ma simt grasa, urata si ineficienta.
De maine ma apuc de curatenie generala asa ca probabil ca voi fi prezenta mai rar.Vreau sa termin in 2 sapt cu toate..curatenie, bagaj spital, spalat lucrusoare bb..
Va pupic pe toate si aveti grija de burtici.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
adameasca spune:
'neatza!
Inni, nu te mai necaji cu aspectul de gravida. Ca tot nu poti sa mai faci mare lucru acum.
Mie prima sarcina mi s-a parut mai frumoasa, asta e clar. Acum m-am luat cu altele, cu tensiunea care mi-a dat batai de cap, cu copilu', si parca n-am mai avut timp sa ma rasfatz ca prima oara.
Si ca sa pun paie pe foc sa-ti spun ca am vaut la mare in concediu o mamica de 2 copii pana in 5 ani care arata beton. Fara celulita, fara vergeturi, supla, fara burtica. Soztul meu a declarat-o "mamica" statiunii.
Oare cum o fi s-o fi pastrat asa bine?
PS: Stie fi-miu cum arata caprioara, normal, ca ne-a tocat la cap cu desenele animate. 
Dorm din ce in ce mai prost, si asta-i doar inceputul. Ma puca nervii de pe acuma.
Pup si o saptaman frumoasa
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Lyana spune:
mini me am aceleasi probleme ca si tine, nu pot sa dor me nici o parte decat cu fata in sus (adica sa nu dorm). Daca inainte bb imi "permitea" sa dorm pe dreapta (cu o perna sub burta) acum nu ma mai lasa pe nici o parte, parca face shpagatul la mine in burta, loveste in acelasi timp in ambele parti si daca o "ignor" da si mai tare pana ma scoala din somn.
Cred ca si-a schimbat pozitita si nu prea mai are loc, de aceea nu vrea sa "cedeze" nici un centimetru din "teritoriul" ei.
Am aceeasi senzatie, ca s-ar fi mutat mai jos, spre linia pubiana, iar cand ma duc la toaleta da cu "tote cele", maini, picioare de parca ar vrea sa iasa.
Ma simt "invadata" de ea si parca nu mai am nici dreptul la toaleta
Gety- despre saltea, a sunat sotul meu la baby confort, la magazinul lor, si i-au spus ca se gasesc saltelute pe dimensiunile 120 cu 60 (parca) din cocos (fire de cocos) la 3 grosimi, iar cea mai subtire este de 7 cm si costa 1 milion, asta pentru ca e magazinul lor.
Au program si sambata (daca tati e la serv si nu poate sa vina) de la 10 la 14 dar trebuie sunat inainte.
Am fost si in carfour si nu mi-au placut saltelutele cum erau facute.
Inni cred ca toate ne simtim asa in perioada asta, si eu de cateva zile cam zac in casa si ma apuca depresia.
Ieri mi-am cumparat chiloti XL si nu imi venea sa cred ca "parasutele" alea abea imi veneau, eu care purtam masura S inainte la orice.
Ma uit si acum la ei si mi se pare ca sunt IMENSI.

Pufy am vazut dermalin la sensiblu dar nu am apucat sa intru ca a si inchis, sa vad cat costa.
Am vazut si un detergent pt bebe sub forma de fulgi.
Cam cat te tine o cutiuta de dermalin? Poate mai stii si cat costa?
27+
Teodora
adameasca spune:
Ca tot vad ca se poarta curateniile pe aici, intreb si eu: in ce culori ati zugravit camerele ptr bebelushi?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Crisnemes spune:
Buna dimineata tuturor burticutzelor!
Sper ca sunteti bine cu toate.
Noi in we am fost la tara si ne-am intors aseara tarziu. Am citit cate ceva din ce s-a scris dar cum ma stiti pe mine mai puturoasa nu am apucat sa citesc tot.
Lyana - multumesc mult de raspuns.Bunica mea a preat ore de pian si ca urmare am mostenit pianul ei si de aceea eram curioasa cam care e varsta potrivita. Cu mine nu a avut sanse din pacate eu sunt afoana total si total netalentata.
Tasia multumesc mult pentru aprecierile facute. Dragos e un mare smecher si foarte iubit.
Eloise din cate stiu eu moarte subita la bb nu apare din cauza ca bb doarme in pat cu mama ci daca doarme pe burtica.
Cami condoleante pentru pierderile suferite!
Inni multa bafta la curatenie si ai grija sa nu te agiti prea mult asta in cazul in care nu vrei sa nasti mai repede.
Aseara bb cred ca-mi statea in stomac - dupa ce ca nu am mancat mai nimic toata ziua simteam ca sunt asa de plina incat o sa-mi explodeze burta.
O saptamana buna si plina de bucurii tuturor
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Lyana spune:
Fetelor m-am gandit sa organizez o petrecere pentru bebe, cum se obisnuieste prin alte tari, baby shower.
La noi se prea "poarta" dar cred ca e dragut sa iti inviti prietenele si sa primesti tot felul de cadouri,lucrusoare de bb. Am inteles ca se face inainte ca bb sa se nasca.
Sunt tot felul de invitatii dragute pe net.
Ar fi mai bine inainte pentru ca dupa nu prea vreau sa imi umplu casa de musafiri, cel putin in prima luna.
Ce parere aveti?
Noi planuim sa vopsim in camera un galben pal, e mai odihnitor pentru bb, camerele roz imi fac greata 
27+
Teodora
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Eu m-am simtit tare rau azi noapte. Ma durea burta rau de tot sus in capul pieptului (crampe) iar restul burtii mi se contracta la intervale neregulate, dar nu ma durea. Ma durea constant doar acolo in capul pieptului de nu stiam cum sa mai stau si nu puteam adormi de durere. Acum ma simt bine, dar sper ca restul de 52 de zile cate mi-au mai ramas pana la termen sa nu le petrec tot asa ca noaptea trecuta...
Inni, te inteleg perfect si eu ma simt tot asa ca tine, grasa, urata si neputincioasa. Si cum nici inainte nu eram o frumusete, iti inchipui cum ma simt acum. Saracu' Cristi nu stie ce sa-mi mai zica si cum sa ma mai imbuneze, ca pe mine ma apuca depresiile rau de tot cand ma uit in oglinda. Am inceput sa evit obiectul asta, ba chiar m-am trezit intr-o zi ca-l injuram printre dinti pe ala care a inventat oglinda. ![]()
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png