Azoospermie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

O noua tehnica FIV cu rata de succes 70% e in teste (tot aici e o lista cu clinici de fertilizare din lume):
http://www.ivf.net/content/page-o2275.html

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti dc ati gasit vre-o clinica care face FIV cu celule precursoare in caz de azoospermie. Trimiteti si mie un link va rog. Sau dc gasiti vre-un articol despre ac procedura sa mi-l dati si mie.
Pisix te felicit pt subiectul cu fundatia. Este super.
toate azoogirls.

Miki

Mergi la inceput

Miki - stiu ca gasisem pe undeva dar desi am scotocit azi toate link-urile pe care le salvasem, nu am gasit nimic. Insa mai caut...
Voiam sa va spun despre Multi Maca: am observat un efect la sotul meu - i s-a indesit barba. Vorbesc serios, pur si simplu am remarcat amandoi asta si e singura explicatie.Sper sa aiba si alte efecte benefice, stiti la ce ma refer...
Am citit despre Andreea Marin ca vrea sa faca FIV si mi s-a rupt sufletul. Si Mihaela Radulescu si Teo se pare ca sunt in aceeasi situatie...Sunt parca din ce in ce mai multi oameni cu probleme de acest gen.
Eu astazi am copiat toate testele facute de sotul meu in vreo 3 exemplare, am numerotat paginile si am conceput un Cuprins ca prima pagina pentru a gasi totul mai usor si am pus toate astea in cate un dosar. Am facut astfel 4 dosare pe care sunt pregatita sa le dau medicilor pe la care ne vom perinda(v-am spus ca am facut listuta)
Miki - cred ca intr-adevar dr Matei nu a facut spermograma la centrifuga. Dar nu e tipmul pierdut. Azi nu a mai venit la Sabyc deci sper sa ne vedem maine cu ea (va tin la curent)
Va pup pe toate !
Stiti cand revine copilutzu ?

Mergi la inceput

Pisix de la 15 pastile i s-a indesit barba? E prea curand. Cate ia pe zi? Eu i-am spus sotului sa ia primele 10 zile cate 3 apoi sa ia cate 2/zi. Si le ia singur, nu tb sa ma rog de el. Cred ca ii place efectul .
Pisi, te rog muuuuuult, dc gasesti un articol despre FIV cu celule precursoare sa mi-l dai si mie pt ca vreau sa ma duc cu el la dr. I-am vb de ac procedura si mi-a spus ca nu stie de ea si sa-i duc si ei un articol. Eu nu-l am decat pe cel de pe DC cu interviul lui Virgil Ancar dar vreau ceva mai bun.
Spuneti-i dr Matei sa se uite cu microscolul de la ICSI si poate vede ceva.
Andra te faci unguroaica? Nu stii dc la Szeged fac FIV cu celule precursoare?
Copiluz te asteptam ! Sper ca ti-ai luat o camashutza la tine.
Mickey D, americanca noastra, tu cunosti o clinica care face FIV cu celule precursoare in caz de azoospermie?
toate fetele.

Miki

Mergi la inceput

Miki - ia numai doua/zi dar nu mi se pare mare chestie; eu chiar cred ca asta e
In fine, acum mi-am dat seama ca tu zici de articolul dr ancar dar cred ca nu ai recitit materialul pe care l-ai pus chiar tu pe prima pagina, cel in franceza pe care l-am descoperit; uita-te la Azoospermie Non Obstructive-Direction Futures si apoi la Direction Futures: Transplantion de Cellules Germinales
Oricum, asta e destul de general... Poate retin gresit dar parca gasisem undeva concret:ori ca se face la o clinica, ori descrierea procedurii; la Szeged nu au asa ceva, i-am intrebat eu la inceput cand nu stiam ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

interesant site-ul despre noua metoda de FIV..deobicei daca asa ceva da rezultate...pana se aproba..dureaza pana la 10 ani..

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

diciu - draga mea, nu ma dezumfla :-)
De altfel, sincer eu cred ca in domeniul asta se misca lucrurile mult mai repede, si siti de ce ? Pt ca e vorba de bani, multi bani, cu cat implementeaza mai repede proceduri de succes, cu atat mai repede vor veni si mai multi clienti; ia ganditi-va: daca ai sti ca dai, sa zicem 8ooo eur pe o procedura care sunt sanse mari sa mearga, nu te-ai imprumuta ? Sunt convinsa ca daca o sa iasa bine testele in max 2 ani ajunge si in Rom.
Fetelor mai tarziu va scriu exact ce l-a mai pus dr Matei sa faca pe sotul meu (ma refer la teste)
O zi frumoasa (nu uitati ca e vineri!)

Mergi la inceput

Pisix nu am putut sa revizualizez art de pe prima pag pt ca am reinstalat windows-ul si imi lipseste programul care il citeste.
Si eu cred ca v-a dura ceva ani pana sa ajunga la noi ac procedura si mai cred ca v-a ajunge la zeci de mii de euro. Operatiile cu transplant de celule stem la coloana vertebrala care se fac in China costa 30000 eur. Bineanteles ca e vb de alte celule stem dar operatia nu cred ca e mai complicata decat un ICSI.

Fetelor, mi-am dat seama ca dr mea stie de ac procedura numai ca eu am intrebat-o de celule precursoare si ea imi zicea ca nu cumva celule stem? Eu i-am zis ca stiu ca le zice celule precursoare si tot cautand pe net mi-am dat seama ca e vorba de aceleasi celule.
Ia cititi aici: www.ivf.net/content/page-o2153.html si dati si o cautare in google pt Karim Nayernia (cel care a descoperit ac procedura) si veti gasi multe articole. Eu stau f prost cu engleza si imi ia mult timp sa traduc dar dc vre-una dintre voi se incumeta sa traduca ar fi super.
Astept parerile voastre.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, dar la Medsana nu se face FIV cu celule precursoare?
Am spus ca in functie de rezultatele de peste trei luni, ma orientez spre Ungaria.Dar sa am cu ce.
Va pupi si sunt cu ochii pe voi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Imi cer scuze ca intervin in discutie, dar trebuie... nu se face FIV cu nicio celula precursoare la Medsana, mai bine orientati-va acolo unde se face ET-ul cu embrioni cat mai avansati ca stadiu de dezvoltare, la 3-4-5 zile (la Szeged am inteles ca se face). La Medsana se face ET-ul la 48 ore ca mediile de cultura sunt mai ieftine asa.

Mergi la inceput