Azoospermie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 23
miki-miki spune:
Avalon problema e ca nu avem ce pune in mediile de cultura. Neavand gigei .... ce embrioni sa punem? Ce bine ar fi dc la Szeged s-ar face si cu celule precursoare ! Si vezi tu... sotul meu tb sa faca o biopsie testiculara la FIV (care la Giulesti nu se plateste dc faci si FIV) si dc nu se gaseste nimic acolo tb sa apelez la banca de sperma. Oare ungurii sunt dispusi sa-mi dea si mie ceva gigei de-ai lor? Si dc da asta inseamna alti banuti. Eu nu cred ca sunt de acord sa-si dea materialul lor.
Pisix nu mai zici nimic? Ai gasit vre-o clinica care face fiv cu celule precursoare? Pe mine m-ar interesa una din Europa.
Miki
Avalon spune:
Miki, stiu ca nu aveti gigei. Dar este clar ca la voi se va face punctie testiculara si atunci sunt 2 posibilitati: in urma punctiei rezulta gigei si atunci se va face ICSI si embrioni sau nu rezulta gigei si atunci apelati la donator si iar vor fi embrioni. Partea asta cu mediile de cultura si faza de dezvoltare in care sunt introdusi embrionii este o parte foarte importanta, vitala. Eu nu stiu daca la Szeged exista banca de sperma si cat costa sa apelezi la ea, dar eu zic ca merita sa va informati si sa comparati. Pasul acesta nu-l veti face in fiecare zi, deci este esential sa alegeti varianta cea mai buna pentru voi.
pisix spune:
Of-of, cam apatica lumea pe aici ... O fi din cauza vremii ?
Eu am o dispozitie de zile mari si mi-ar placea sa vi-o transmit !
Maine se va duce sotul la o eco Doppler si poimaine o noua spermograma (nu mai stie de ce, dar cred ca data asta va fi la centrifuga).
Miki nu am gasit nimic :-(
Faza e ca si eu am avut calc. crapat in perioada asta si mi-am cumparat unul nou, deci multe chestii din pacate le-am pierdut.
Posibil ca si lista cu link-urile care mi s-au parut mie utile sa fi fost tot pe calculatorul ala ...
Sa stiti ca Maca chiar are efecte asupra barbii lui barbata-miu si sper ca nu numai !
PisiX
miki-miki spune:
Pisixpoate reusesti sa mai salvezi ceva din calculator. Eu nu am putut intra zilele astea prea des pt ca am multa treaba acasa cu renovarea .
Eu nu l-am cautat pe al meu sa vad dc are fire de par in plus dar efect ceva are pt ca nu tb sa-l bat prea rau la cap sa le ia. Ii mai aduc eu aminte ca e cam uituc si nu comenteaza deloc ca tb sa le ia. Deci un efect cred ca are .
Pisix, dc tu stii engleza bine nu te incumeti sa-i scrii dr Zadori de la Szeged? Intreaba-l de FIV cu celule precursoare dc fac acolo si dc avem acces la banca de sperma a lor in cazul in care nu iese nimic la biopsia testiculara facuta odata cu punctia noastra.
Miki
nechitaela spune:
buna tuturor
sotul 33 de ani
rezultatele au fost:
02.02 06- 1ml. azoo
25.04 06- 0,6ml. azoo
29.05 06- 0,4ml. azoo
centrifuga nu s-au evidentiat spermatozoizi
testosteron 5,50
lh 4,16
prolactina 12,09
fsh 1,97
dr. anca moisa care ne-a dat verdict DONATOR
miki-miki spune:
Mirelus, pui sa fie, nu conteaza de ce e . Dar sa stii ca mie ungurii nu-mi plac si nu ma tenteaza sa iau din zestrea lor genetica dar dc e blond merge
Miki
pisix spune:
Miki cand am adus calc. nou sotul meu impreuna cu un tip care se pricepe la salvat a luat de acolo documentele business dar erau multe, procedura f complicata si nici eu nu mai tineam minte care pe unde le-am salvat si ce mai puteam sa am si nu avea cum sa vada altfel
I-am scris dr de la Szeged mai demult si i-am pus mai multe intrebari inclusiv asta cu celule precursoare si mi-a zis ca nu face
Ii scriu atunci sa-l intreb si de banca de sperma
Las' ca si ungurii sunt de treaba :-)
PisiX
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by nechitaela
buna tuturor
sotul 33 de ani
rezultatele au fost:
02.02 06- 1ml. azoo
25.04 06- 0,6ml. azoo
29.05 06- 0,4ml. azoo
centrifuga nu s-au evidentiat spermatozoizi
testosteron 5,50
lh 4,16
prolactina 12,09
fsh 1,97
dr. anca moisa care ne-a dat verdict DONATOR
Nechitaela Te rog sa dai si intervalul de valori normale la analizele hormonale. Schimbati dr pt ca am auzit ca dr Moisa te trimite la donator chiar dc ai ceva gigei in traista. De ex dr Matei am auzit ca e dr f buna si va poate spune si ce alte investigatii tb sa faceti. De ex examinare urinei (dupa act sexual)pt a vedea dc e ejaculare retrograda.
Miki