Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelutat spune:
Dragele mele multumesc pentru sfaturi. Ripley o sa incerc si cu ce ai sugerat tu. In ceea ce priveste smecta nu o ia sub nici un fel de forma. Daca reusec sa o dau o scuipa imediat ce scot lingurita sau biberonul din gura. Ceea ce ma crizeaza cel mai mult este lipsa apetitului. De fapt el deschide gura dar cand sesizeaza ca este orez sau morcov sau banana nu mai vreasa mamance nimic. Mihai era un mare mancacios si starea actuala efectiv ma aduce la disperare.
Acum sper sa se indrepte
Va pupicesc
Mihaela
felicia74 spune:
Hi, hi, Ripley bine ai revenit!
Noki ce faceti voi? Nu v-ati intors de la mare?
Ile nici noi nu stam la schimbat pampers, dar ii dau o jucarie sau ii cant si o pacalesc![]()
Mihaelut pentru linistea ta poti face o copro, dar zic eu daca mai dureaza diareea. Cu mancarea de regim trebuie sa se obisnuiasca, ca de asta va avea parte o vreme. Votez pentru Enterol (si noua ne-a facut f.bine. In schimb Furazolidon eu n-as da fara sa intreb doctorul. Noi l-am luat dupa ce a indicat antibiograma ca e eficient. De Eridiarom nu am auzit, asa ca nu ma bag.
Corapule curajoaso! Mult succes!
Dordia sa aveti parte de o vacanta fara ploaie! Ce bine de voi ca stati la racorica! Bravo ptr ginerica dintos
(singurul smiley cu dinti).
Noi aseara am luat 2 trante (iar) dar tot nu se lasa. Placerea de a sta in picioare e prea mare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Repede ca-s ca de obicei in mare graba...am o mie de drumuri de facut, cand vad ce caldura e afara...ma apuca depresia..si nici masina nu am ca e la tati. Dar sa revenim..
Corap mai ce sa-ti zic..bafta la bb2, sa fie cu noroc data viitoare sau mai bine zis "cu ochisori" ca asa ziceam in perioada de preconceptie.
Eu una mai astept sa faca Miruna macar 1.5 ani si apoi ne apucam de treaba. Nu de alta dar pe mine ma cam paste inca un cerclaj, si nu se prea impaca caratul Mirunei in brate cu cerclajul meu.
Plus ca vb lui Noki, tre sa "amortizam" Mirena, ca doar de aia am dat un car de bani pe el![]()
![]()
![]()
Poate pana atunci s-o remedia si treaba cu anestezistii la Elias..cunoscatoarele stiu ![]()
![]()
Dordia felicitari si lui Stefanel, mai bogat cu un dintoshel (na ca ma apucai si de versuri acu')

Ile daca e de facut recensamant cu bebelusii care nu mai stau la schimbat, atunci trece-ne si pe noi pe un loc fruntas, ca de vreo 2 luni numai nazbatii facem la capitolul asta. De aia am si trecut la Pampers chilotei.
La capitolul NOUTATZI noi azi ne laudam cu :demontarea patutului
, mai precis a arcadei pe care stau atarnate jucariile, nu stiam de ce e asa liniste in casa mai devreme. Cand colo Miruna, foarte cuminte in patut, cu arcada in maini, tragea de ea din toate partile, foarte fericita ca a facut inca o traznaie

Pup fetele frumoase si bebelusii cuminti
, si ne reauzim mai pe seara.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pisi-si-boscu spune:
Revin cu informatii daca tot m-a mancat in fund de furazolidon; "Antiseptic intestinal activ faţă de numeroase tulpini de colibacili patogeni, salmonele, shigelle, enterococi, stafilococi, ca şi faţă de Trichomonas, Giardia şi Entamoeba." cam asa se prezinta medicamentul, binenteles ca il administram la indicatia doctorului care e de parere ca nu apare diaree fara un picior de bacil acolo, macar asa, de o durere de burtica...
Adica, sa ma explic, eu inteleg sa elimin cauza, nu efectul, deci daca il indop cu smecta in speranta ca ii trece o diaree, mor cu speranta... Asta daca vorbim de diaree, ceva prelungit cu cauze microbiologice, nu un kk moale de la cine stie ce combinatie alimentara i-am "administrat" copilului. Silvia, pe unde umbli?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ioana_77 spune:
Chiar, Noki, nu ai revenit de la mare si soare?
Ripley
!
Mai ,Maria mea nu se grabeste la miscare, dar roade tot ce prinde, saraca, ma gandesc ce-o fi in gingiile alea ca nu se vede nimic, dar tare o mai chinuie.
Dordia, sedere placuta la racoare, eu deja am inceput sa caut sa fac rezervare la munte pt concediul nostru. Am sunat un coleg care era in zona - la Durau si mi-a zis ca si-acolo e cald de mori, dar macar te poti duce in padure, sa stai sub un copac la iarba verde. Sunt convinsa ca daca e sa fie canicula e si-acolo, dar macar se racoreste seara si mai aerisesti plamanii.
pupam
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Iaca si noi pe aici dupa vreo sapt.
pt cele care au intrebat de noi. N-am mai scris din motive de lene, ca m-a toropit caldura asta.
Intr-o sapt Dragos a evoluat f mult. Merge ca o rama prin toata casa, isi numara degetele de la mama, adica si-l ia pe fiecare si pronunta abababa pe diferite tonalitati. E haios foc. Avem probleme cu somnul de la caldura, e un chin cand vine ora de somn.
In rest suntem bine, sanatosi, se ridica in picioare, face ca masina si cred ca mai face si altele dar nu-mi vin in minte acum.
Nici eu nu sunt de acord cu olita si am dispute cu mama pe tema asta. Atata vreme cat nu e in stare sa ma avertizeze ca face ceva nu vad de ce m-as chinui sa stau sa-l urmaresc cand da semne.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
camelia_daniela spune:
Hello everybody!
Mai mamici si bebici, de cand cu munca asta eu nu mai am timp nici macar cat aveam inainte! Abia mai tin pasul cu cititul, iar la scris nu mai fac fatza
Asa de rau imi pare !!!
Corap, bafta la bb2 !!!
Esti de admirat pentru curajul tau !
Mai m-am uitat si eu la pozele voastre si am constatat ca avem in gasca numai minunatzii, care de care mai frumos !
Ile, nici Dariuca mea nu prea sta la schimbat. 
Pupici,
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
bianca_mo spune:
RIPLEY, ma bucur ca ai revenit!si eu stiu de ERIDIAROM, am inteles ca e inventat de un clujean...
buna ziua, dragi bebici si mamici! nu mai stiu ce sa dau jos de pe Serban, e groaznic de cald!!! parca se innoreaza, sper sa ploua!
inca nu s-a apucat Serban de chestii grele, cum ar fi mersul in 4 labe, dar e mai mobil si cred ca nu mai are mult...dintii nu au iesit, e asa de umflata gingia, dar...nimic!
ma bucur de toate progresele copiilor, si le trimit
si mamicilor

sa aveti o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Mihaelutat spune:
Am vorbit cu Noki la telefon. Inca nu s-a intors; se va intorce azi sau maine. La mare se simt foarte bine, mai putin fundicul lui Sarah care inca este rosu, sau ma rog, mov de la violetul de gentiana
, si dureros, asta in ciuda expunerii in toata splendoarea sa la aer si soare.
Cam atat de raportat despre Noki.
se vede ca nu am de lucru ca am scris azi cat nu am scris in 8 luni
Va pup
Mihaela