Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_77 spune:
I'm home alone!!!!!!!!!
Adica fara ai mei, i-am pus azi la autobuz, bye bye.
Dimineata stateam in sufragerie cu tv-ul inchis, vine George si ma intreaba ce fac: "savurez linistea".
Iaca au dat caldurile cele naprasnice peste noi,am inteles ca august va fi terorizant cu canicula. Na, asta e, ne-om adapta, ne plimbam noaptea si dormim ziua :)
Ieri aparusera pe mainile Mariei niste pete suspecte, aratau de parca se oparise, m-au cam pus pe ganduri, dar acum au trecut, ma gandeam la vreo intoxicatie, dar nu avea de unde.
De cateva zile Maria e vorbareata rau de toooooot. Tipa, silabiseste, imi vine sa o mananc.
I-am zis maica-mii ca mai vreau sa fac un bb: "n-ai sa te descurci cu doi". Pai am sa stau in cap sa ma descurc, prea is frumosi, iar eu nu ii dau de-acasa la crescut.
Bakule, bravos ca v-ati dres la burtica.
Mihaelutat, spor la treaba.
Ile, ferice de tine cu statul la mare.
Sa va povestesc faza comica. Aseara suna la usa doua tantitze - cu recensamantul pt parohia locala. Noi ne pregateam sa facem baie Mariei, le spun ca nu e momentul cel mai potrivit, cea tanara scurteaza povestea: "pai vroiam sa va intreb daca vreti sa contribuiti la biserica, bla, bla". Scot 100.000 lei, ii dau si continua: "de-acum in fiecare luna o sa vina cineva dupa contributie, sa ne spuneti pe ce data". Nu mi-a venit sa-mi cred urechilor si le-am spus scurt: "pai nu cred ca o sa fim dispusi sa contribuim in fiecare luna". Au facut niste fetze... Mi easta mi se pare nesimtire de-acum, nu-s eu prietena cu biserica si preotii, am credinta mea, dar cred ca am dreptul sa mi-o "gestionez" singura.
Hai, pup la voi!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Noi suntem suuuuperok. Ne prieste la munte si o sa mai venim ca e taaaare bine sa stam 12 ore afara in curte, sa ne jucan cu catzei, pisici,boschetzi. E super!!!
ANUNTZ::: Ne-a iesit al treilea dintzisor, adica se zareste si se simte la manutza. Primii 2 dintzi tot la BV ne-au iesit deci...cred ca e ceva la mijloc.
Si altecva nu tocmai imbucurator: am luat o a 2 a tranta dar cu premergatorul cu care merge in spate,sau in laterel. Adica el merge cu fatza dar cu premergatorul pozitzionat lateral sau in spate. asa ca a cazut cu fatza de a luat o gura de pamant si s-a julit pe nas si pe buza de zici ca e betziv. Asta e! Trece pane s-o insura!!!
Acuma...parerea mea despre olitza e undeva la mijloc. Nici pus de acuma ca oricum nu intzelege el care e treaba dar...nici la 2.5 ani ca deja e cam mare zic eu. Eu il voi pune la olitza cam pe la 1 an si 3-6 luni cand va sti exact ce presupune ca sa inceapa sa ceara la olitza.
Acum va pup ca ma duc sa scot copilul la aer curat de sub Tampa.!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ilenutza spune:
Dordia, felicitari pt dintishor!la mai multi!
Ai dreptate e tare bine la curte!si noi o sa stam cand mergem la mama la curte si ii prieste lui Vic super bine!mai vede un caine, mai o pisica, mai vine un copil sa il distreze, e super!Am vrea si noi la munte da' nu am timp ca merg la mare!
am fost noi o singura data in iunie la Cheia dar nu a fost vremea asa buna si am stat putin.
MOnet, ce bine ca te-ai hot sa intri pe la noi!Vedeti ca asa se intampla: unele fete nu mai aloca timp sa scrie, altele revin cu postarile!

Ioana, lasa ca o sa mergeti si voi la mare!
A sunat si ieri la mine cineva dupa bani, un gunoier, ca sa se obisnuieste la capitala
.de fapt m-am intalnit cu el cand sa intru in ap.Ma scotocesc eu de bani si scot portofelul cu monezi, va dati seama ca nu aveam de gand sa ii dau bani.Si ii spun, " Domle, am 5 mii de lei, ii vrei?"i-a luat normal , asta dupa ce aberase ca vecinii au dat si o suta de mii!
Cu olitza, nu ma stresez, am citit in toate cartile ca dupa 2 ani are sens!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ilenutza spune:
Corap, vroiam sa spun "bine ai venit in clubul copiilor care nu mai stau la schimbat, imbracat", etc!Deocamdata s-a inscris Sarah ( Noki), Vic ( al meu) si Lia ( Monet)![]()
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Mihaelutat spune:
Buna dimineata mamicilor si bebicilor.
Nu prea se inghesuie lumea la birou cu munca in dimineata asta asa ca am putin timp sa scriu.
Cum va spuneam ieri avem probleme cu burtica. Ieri a facut doar de 2 ori dar tot moale, iar de dimineata o data dar la fel. Nu este chiar apa, dar oricum. Deja nu mai stiu ce sa ii mai dau, ca mancare de regim nu prea mananca,am luat de dimineata un medicamant, Enterol, sper sa il fac sa il inghita. Incep sa ma ingrijorez ca nu ii mai trece. Sper sa nu ajunga la antibiotic....
Toata lumea zice ca este de la caldura sau dinti, ca daca nu are febra si este vesel nu poate fi ceva grav, dar eu incep sa ma indoiesc. Doctorita mea mi-a spus sa ii dau numai regim, dar eu am avut probleme cu doctorii astia pediatrii asa ca increderea mea in opiniile ei si a altor cativa doctori celebrii, este aproape 0.
In concluzie continuam cu regimul si mai vedem. Ma mai gandesc sa ma duc la Gr. Alexandrescu, dar nu prea imi convine sa ma duc in spital,mai ales acum.
In speranta unei zile mai bune, ca mai racoroasa nu poate fi vorba, va pup pe toti,
Mihaela
cristinamh spune:
mihaelutat, enterol ti-a dat doctorul??
ca am avut si eu probleme cu andrei, era mai maricel... vreo 2 ani... si mi-a dat smecta si enterol... si indicatiile erau, daca nu trece cu smecta, sa-i dau si enterol, ca e mai puternic...
intreb si io... ca bb e mic...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisi-si-boscu spune:
Daca tot vorbiti de smecta, enterol si alte remedii antidiareice, am sa va reamintesc ( desi nu sunt pusa la punct cu ultimile tendinte in "moda" medicamentoasa la bbi ) de banalul furazolidon... Noi n-am agreat deloc smecta ( mi-o voma la 1 min dupa administarre, DACA reuseam sa ii dau macar o gura ) si atunci zdrobeam o pastila sau jumatate de pastiluta in lingurita si amestecata cu un pic de apa...a fost cel mai valabil remediu; chiar si acum, cand se mai intampla, cu furazolidon, o singura doza !!! si ii trece imediat; ( nu-l pot feri de inghetata de la dozator ca mama parca e dusa cu pluta la capitolul asta, sau de felia de paine cu sunca tinuta de bunica-mea 6-7 ore pe masa la 35 de grade... ).
Ma rog, nu bag nimanui medicamentul pe gat, mai ales ca sunt altele cu mai multa reclama la televizor; vorba pediatrei mele: ia si niste .... ca ai vazut ce de reclama ii face, tot paracetamol e, dar poate ca are alt gust, mai bun...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Morgano spune:
De ce nu dati produse naturiste din afine pt diaree? Cel putin Eridiarom (am vazut aici pe site la publicitate de vanzare si pt. Bucuresti) este un produs exceptional si perfect natural. Eu zic ca merita macar incercat inainte de a lua si testa medicamente alopate. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
corap spune:
neata, fete-cucuiete si bebei-dragutei
nici eu nu-s de acord cu olita asa devreme, si nu e ca economisesc pampers, ci pentru ca e foarte des constipat, si pe olita i-ar fi mai comod in cazurile astea. ca in pampers nici n-are loc...
da o sa inceapa sa mearga si sa stea ca lumea in picioare si atunci se mai rezolva din probleme.
monet, daca nu-l fac acum pe bb2, cat am curaj, dup-aia... stiu ca o sa fie greu, da macar acum sunt in forma la pus pampersi. si dak tot stau acasa..
ile, pai io de mult zic ca-l vreau pe bb2... inca de la odisee, eram in concurs cu ina
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005
xandra28 spune:
ile, pai nici noi nu mai stam de muuult la schimbat pampersi... in cel mai bun caz ne rasucim intr-o parte dupa vreo jucarie, caz in care se linisteste, dar de cele mai multe ori urla si se ridica-n fund, de unde se-agata sa se ridice in picioare...
mai, eu cu bb2, mai stau vreun an pana sa-l concep, mi se pare cam rapid pt mine, desi ar fi frumos, dar... mai stau...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut