Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

corap, io cred ca tu nu stii exact ce vrei. sfatul meu e sa mai astepti un pic... adica sa lasi vreo 2 ani macar intre copii. nu zic ca nu e frumos, dar n-ai idee cat e de greu! nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa fie andrei mai mic...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

Tocmai am primit telefon pentru a face AR.Vreau sa stiu daca majoritatea l-ati facut sau nu.Am citit atatea si nu stiu ce sa fac.
Nepoata mea era s-o sfarseasca rau de la el, cica era expirat, adus din Franta, (ea are acum 11 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mara eu nu l-am facut, pediatra mea a zis ca nu e obligatoriu, il face cine vrea, dar ca ea nu recomanda pana la 1 an macar. Atunci vom face Priorix-ul care le are pe toate. Adica si rubeola, si rujeola si oreion.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ma bate gandul sa plec cateva zile la munte. As vrea sa vad zona lacului Sf. Ana, Balvanyos. A fost cineva pe acolo in ultima vreme?

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara ce varsta avea nepoata ta cand a facut AR-ul?
Si ce a patit de la el, mai exact?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Avea 9 luni si dupa ce l-a facut a intrat intr-o stare de lesin, convulsii , incat au internat-o in spital.A existat si posibilitatea de a o pierde.
S-a spus la vremea aceea ca au fost vaccinuri expirate din Franta, dar asta din auzite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut fetelor.

maine ma duc si eu la vaccin cu luca; o sa-l facem, fiindca e in schema nationala si nu am cunostinte de specialitate sa fiu eu mai desteapta decat astia care au conceput sistemul la nivel national, si sa zic ca nu e bun. asa ca ... maine ne intepam.

am fost la mare week-end-ul trecut si luca a fost cel mai bun bebe; vorba lui dan, "nitel mai cuminte decat atata si il uitam prin vreo terasa."

vroiam sa intreb daca nu se mai organizeaza nici o intalnire ... sau a fost vre-una cat am lipsit noi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

a mai avut cineva probleme cu mess-ul de genul ca nu imi apare in fereastra nimic scris ? ca si cum scrisul ar fi cu alb, dar nu este in mod sigur ? am dezinstalat de 2 ori si l-am luat din nou de pe net, dar degeaba ... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Riplley, pt post!

Ok, deci si Xandra s-a anuntat in grup!Se mai inscrie cineva?Feli, notat.Si eu tot cu pacalit, cantat si dat jucarii reusesc!Am vazut ca si Mirunica motulica!sigur se face inginer ![-:)))]Am citit ca si Dariuca!

Corap, iti tinem pumnii pt liniutze!multe, 4 daca se poate![-:)))]

Noki miercuri seara se intoarce de la mare!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Nici Dragos nu mai sta la imbracat/pampersi de muuuuult tare. Mai nou isi deschide singur cutia de servetele si trage de acolo cat mai multe. Deci si noi tot in club suntem

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput