Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citesc ca tot mai multe mamici gatesc ficat. Din care: de pui sau de vita? Daca de pui, luati ficatei congelati?
Voi dati branza (cu fructe) in fiecare zi? Sau doar fructe mixate+cereale? Ati incercat branza cu rosii (crude)?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Feli, ca de obicei, o dragutza!sa stii ca mie mi-a placut chiar daca am fost in pericol sa trantim tot de pe masa, chlenerul era naspa, muzica tare iar copii plangaciosi!trebuie sa ii obisnuim cu distractia!

Corap, ce faci? vrei sa mi-o iei inainte cu bb2????????

Xandra, bine ai revenit pe meleaguri capitaliste!tre sa ne vdm neparat!

Noi in weekend plecam iar la mare, mergem la o nunta iar eu o sa raman cu Vic o sapt. Sau doua la mareCorap, daca mai mergeti la mare in perioada aia, poate ne vdm la plaja!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna fetelor!
Iata am mai aparut si eu pe aici. Nu am mai scris pentru ca m-am intors la serviciu si ca un facut, in perioada de concedii eu am o tona de lucru. In schimb am reusit sa va citesc in fiecare zi.
Noi suntem bine, sau mai bine zis eram. De vineri Mihai este ca si Simon al lui Buluci. Face kk de vreo 4 ori pe zi moale si tot cu acelasi miros acrisor. Nu reusesc de nici un fel sa il fac sa manace de regim,si mai mult sta nemancat. De aseara am reusit sa ii dau lapte fara lactoza de la Nan ca dela Humana si Milupa nu a vrut nici mort. Nici saruri de reidratare nu por sa il pacalesc sa bea, dacat noapte cand se trezeste de sete. Deci suntem cam nasol.
Sper sa treaca.
Daca mai aveti ceva idei ce sa ii dau sa pape astept cu interes.
In rest nu avem nici dinti, spunem tata, spre "nemultumirea" mea, vrea in picioare desi singur nu se ridica decat in genunghi si cam atat.
Pana acum aveam 9.900, acum astept diseara sa il cantaresc ca am impresia ca a slabit dupa greva de foame.
Va pup pe toate si pe bebeii vostrii.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pisi, acolo am fost si noi anul trecut si am mancat,e super autoservirea aia.si la venus e super apa marii, dar noi facem cam o ora din cta pana acolo asa ca mergem mai rar.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Citesc ca tot mai multe mamici gatesc ficat. Din care: de pui sau de vita? Daca de pui, luati ficatei congelati?

i-am dat numai de pui, si mereu proaspeti.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:Posted - 24/07/2006 : 15:49:36
--------------------------------------------------------------------------------
ne bagam si noi un pic pe-aici...

1. olitza... nici gand, am vazut la andrei ca e munca in zadar. si la iris nici macar de economisit un pampers nu se poate, ca nu da zgatia nici un semn cand face. doar dupa ce a facut, sta exagerat de cuminte si-mi dau seama!

Andrei si Iris
Nazdravani de august-septembrie 2003
ioana -----------------------------------------------------------

tu vorbesti de olitza si nici macar n-ai inceput diversificarea!

Mihaelutza, noi am dat dintr-una in alta, acum Simon e constipat , de la Smecta si numai ceai de menta+ niste tablete LINEX pentru refacerea florei intestinale!Slava Domnului, azi a papat ceva orez cu morcov si mi-a acceptat Humana HN.Problema diareei e rezolvata(zic eu), acum avem mucisori in git (ca si Maria Ioanei)si-om vedea noi cum scapam!Banuiesc ca o sa-i inghita si-i elimina prin scaun!Sunt multumita ca-i revine cit de cit pofta de mincare!

Multa sanatate la puiutzii bolnaviori!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

corap, , nu-i bai ca ti-a iesit o liniutza...lasa ca si luna viitoare tot una o sa iasa dar in septembrie cu sigurantza vor fi 2 ...si asa vei intra la mamici de mai - iunie 2007 . Stii tu la ce ma refer .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,

hop si io, un pic, de la servici, ca e tare rau si stresant ce fac io aici....

vad ca ziceti de olita. sint de acord cu lavi02, n-are rost pina pe la 2.5 ANI. lia (azi face 2ani si 3 luni:), sarbatoresc si io ce pot:))) inca nu da semne mature ca ar vrea sa faca treaba buna cu oala. mereu ma anunta DUPA ce a facut. zice "mama, caca". zic "hai la olita". zice "caca diaper, mama" cu tristetze in ochi. eu ma distrez si n-am dubii ca odata si-odata va fi si fata mea antrenata pentru wc-u'. cum nu?:)
cit despre pustachii nostri de 7, 8 si 9 luni, hai, mai, e muuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea devreme. asta numai daca mamicile au timp berechet de distrat, vorba laviniei, scutec curat si oala murdara, da-i si curata...

si maya e o indaratnica cind vine vremea sa-i schimb scutecul. se razvrateste de zici c-o iau s-o bat. si are asa o putereeeeeeeeeeee...

corap, succes la bebe2 asa am conceput-o noi pe maya, cind lia avea 9 luni. tzin sa spun ca-i tare greu cu doi asa mici!!! mai bine mai trec citeva luni. io va tzin pumnii sa se-mplineasca, asa cum vreti voi. o surioara sau un fratior pentru ardeiasu' vostru

mai citesc din urma, cum pot.
pupici!

e cald la voi? aveti aere conditionate? sau nu? io-s ramasa-n urma rau, ultima oara am vizitat oradeain 2000. tre' sa mergem la anu' neaparat!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

rog frumos pe cine are acces la listutza noastra sa ajusteze si la mine ca o am si pe LIA nascuta la 24/04/2004, la Pittsburgh
multumesc.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristina baku, ai si tu dreptatea ta
io parca am mai povestit, da' repet...
avea andrei 6 luni si i-am luat cadou olita. ca deh, asa zicea tot poporul, ca trebuie invatat copilul sa faca la oala. frumoasa, comoda, statea ca pe scaunel. andrei facea kk la ore fixe, si se scremea destul pana il baga pe teava, asa ca aveam timp berechet sa economisesc un pampers. si era chiar distractiv, ne amuzam amandoi.
deja credeam ca va merge figura, pana la un an si-o luna cand s-a pricopsit cu enteroviroza si n-a mai vrut sa stea pe oala. dar n-a mai vrut in asa hal ca nici nu suporta s-o vada.
sa nu-si inchipuie careva ca cerea la olita... nu, stiam eu dupa fata lui cand urma sa faca si-l puneam! si numai pt kk, la pipi nu era nici o schitare.
anul trecut prin mai am inceput renuntarea la scutec. adica stat fara, cu pantalonasi. chinul dupa lume, spunea fix in momentul in care ii dadea drumul. si prima data cand a cerut pipi la olita a fost prin septembrie, iar kk prin octombrie...
asa ca acum nu ma mai stresez. pana la un an jumate o las in pace. daca vede la andrei si vrea si ea, scap usor. daca nu, asta e...
de-asta spun ca e o munca inutila, de care eu pur si simplu nu am chef.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput