Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ce mai caldura! Si ce ne mai asteapta

Noi sambata am fost la cumparaturi la Piata Sudului ca am auzit ca r fi lucrusoare pentru copii mai ieftine. Ei, nu a fost chiar asa! In schimb, am lasat-o pe Ilinca la ai mei (pe care ii vede cam rar). Dupa o ora juma de joaca, ras, plimbat prin casa a venit momentul somnului. Cand si-a dat seama ca nu e mami si nici nu e acasa. Si s-a pus fata mea pe un plans, de nu o impacai cu nimic! Pe maica-mea nici nu voia s-o vada, urla cand se apropia de ea. Pe tata l-a lasat s-o mangaie pe spate pana a adormit. Cand am ajuns eu la ei Ilincutza suspina de zor in somn. Mama, ce fata mamoasa am Ce m-oi face cand plec la serviciu?

Ieri m-am intalnit la un suc/bere cu Ilenutza. Fiecare a venit in dotare cu sot+copil. Atat Ilincutza cat si Victoras erau morti de somn, dar nu voiau sa doarma. Trageau de toate cele de pe masa. Deci adio terase cu bebeu! Parc scrie pe noi! Victoras se face tot mai dragutzel, seamna LEIT cu mami si e bronzat foarte frumos.
Iar Ilenutza e si mai bronzata.

Corap noi am trecut la MyKids (scutecele alea ieftine italienesti). Sunt ok, in sensul ca nu a iesit pisu pe langa si nici nu a provocat iritatii. Am inceput deja al doilea pachet.
Bianca bravo! Ai trecut si peste asta!
Si eu vreau sa-i iau olita. Mi-a zis o mamica din parc ca cea mai indicata e cea cu ghidon din Cora, deoarece are spatar mai inalt (deoarece bebelacii nu stau chiar f.bine in fundic).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata ne-am intors....ufff cald e nene, am fost pana la piata si inapoi si-s lac de transpiratie.... Noroc ca programasem AC si era racorica in casa.

Bianca
Corap bine ca v-ati revenit cu papa, felicitari!!!! Noi acum am trecut la Pampers din aia chilotei si mi se par super ok. Chiar mai absorbanti decat ceilalti. Si culmea n-am mai avut probleme cu iesitul pipi pe langa. Poate nu i-ai pus bine, s-a intamplat in mod frecvent?
Feli sa stii ca si eu vroiam olita din aia cu ghidon, dar la cat e fimea de zapacita nu ma mira sa se agate cu mainile de el si sa stea in picioare. Deci....gandeste-te cum e si Ilincutza. Eu i-am luat din aia de la Disney, si are spatele la fel de inalt, poti sa le compari si tu la magazin, tot din Cora e.

Poate ma lamureste si pe mine cineva cu ficatzeii pana la pranz, ca-s in mare dilema. Plizzzzzzz

Pupici la toti si toate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc tuturor pt urari!
Miha ma bucur ca ai avut o zi faina, si eu m-am relaxat ieri, a fost f bine.

Cu olita eu sunt in mod clar contra, pana la 2 ani, 2 jumate. Are sens sa incep cu olita atunci cand Nati va fi in stare sa-mi spuna dinainte ca vrea sa faca si sa se abtina pana cand aduc eu olita (daca suntem acasa) sau caut un WC (daca suntem in oras). Eu o vad cand se screme si as putea sa o pun repede pe olita, dar ce am castigat? Economie la un scutec si in schimb o olita murdara.

Pana la 2 ani-2 jumate are o gramada de alte chestii de invatat si alt mod de a-si petrece timpul decat sa stea, de ex dimineata pe olita asteptand sa-i vina pishi. La varsta asta inca nu are capacitatea de a anticipa, a anunta si a amana eliberarea de pp si kk.

Toate cartile pe care le-am citit spun asa, in afara de Mama si copilul by Capraru Editie veche in care apare olita de la x luni.

Sunt chiar curioasa daca vreuna din voi va reusi pana la 2 ani sa scape total de pampersi in timpul zilei.

corap eu am folosit cu succes la Silvia Libero Up&Go, n-am avut nemultumiri, dar ce-i drept ea e fetita si are alta anatomie

Feli asa am patit si noi cu Nati si taica-meu cand cu nuntile, e "perioada instrainarii" de la 7-11 luni, n-avem ce face.

Madau ficatul trebuie fiert cat mai putin (pana nu mai iese sange daca-l intepi cu furculita) fara sare ca daca pui sare se intareste. Drita mea zice prin Mami sa-l pui la cuptor in hartie pergament(ca sa nu i se duca vitaminele in apa la fiert; e bogat in vit A si D) dar eu am incercat si a iesit cam tare si s-a copt cam incet.
Apoi il tai marunt (f pielite) si il amesteci cu piureul de legume.

S-ar putea sa n-am net cateva zile, asa ca va !

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetelor , va multumim ptr raspunsuri!
Simon, cred ca a scapat de diaree, dar oricum ii reintroduc fructele usor-usor!De tuse nu inca, din nasuc nu-i curge nimik dar se aud in piept secretiile!(orcaie ca toate alea)Acum ii dau niste picaturi Antitusiv si vedem ce se mai intimpla in 2 zile, daca nu , cred ca iar o sa-l puna pe antibiotic.
Corap, ce bine ca Ardeiasului i-a revenit pofta de mincare!Eu cu supa de casa nu prea mai am sanse, si cred ca ii voi cumpara borcanase cu legume si carne,...poate ii plac mai mult alea! N-am incotro, decit sa moara copilul de foame!
Miha , is geloasa pe tine ca ai vazutt-o pe nora-mea Rianna!Daca o mai vezi, te rog dai un pupic luuuunnnnggggggg din partea lui Simon Bolnaviorul!

Cind omul nu are ce face, isi face probleme: Simon al meu doarme cam mult(adunat, 5 ore)!Ai vostri cam cite reprize de somn baga in decursul unei zile?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ioana 77, xandra nu e suparata, multumesc ca ti-ai amintit de noi... cum as putea sa ma supar pe voi???
in schimb, w/e trecut am fost la munte doar eu si sotul, apoi de duminica pana duminica la cta cu cupil cu tot, si-am intrat doar sa cites, n-am mai avut timp de postat. la mare a fost super, piticul e innebunit dupa apa!
va pup si fug sa citesc din urma!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

miha 2006, pupici si tie!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ma duc acum sa-i fac ficatei lu puiu. am intrat doar sa zic ca s-ar parea ca stau mult mai bine pampersii pe fetite si ca tocmai l-am ratat pe bb2 - n-a iesit decat o liniuta ...
fug, ca foamea-i mare

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Eu tocmai m-am intors de la mare, cu chef de vorba, mai ales ca mai am cateva zile de CO, deci o sa tot fiu pe aici.
La mare, am fost in Venus, ai dreptate Ilenutza, cred ca a devenit statiunea parintilor, am vazut anul acesta atatia copii, parca se sarbatorea festivalul fertilitatii. In rest, e super ok, consider ca e cea mai poptrivita locatie pt mers cu copii pe litoral, plaja e super, curata si fara scoici, marea are o linie lina si digul face ca parte din mare sa fie linistita, chiar si in conditii neprielnice pentru scaldat, cum a fost duminica de ex.
Am fost foarte uimita sa constat pentru prima data pe litoralul romanesc aparitia sistemului calitatii, la categorii mai putin "instelate"; din motive fara legatura cu sfera financiara am nimerit intr-un hotel de 2 stele - n-am avut feon in camera, nici telefon, insa camera a fost la standarde mai mult decat acceptabile, am ramas de-a dreptul stupefiata - concuram zdravan cu Bulgaria si se pare ca pierd si ei, usor usor din teren ( apropo, jumatate din statiune vorbea o pasareasca cu iz rusesc, sa aflu in ultima zi ca e vorba de un val urias de turisti bulgari, ma miram de ce pana si la gogosi scria denumirea si in ruseste...).
Ca preturi, pentru cei interesati, camera cu 2 paturi, televizor, frigider, etc. a fost 70 lei pe noapte, dupa 20 se facuse 85 lei; mancarea super buna intr-un restaurant tip autoservire de 2 stele ( e un fel de Spring Time cu mancare ca acasa + fast food ) ne costa in jur de 30-35 lei o masa ( 3 portii fara sucuri ), cu toata chinuiala mea ( am batut bazarele in disperare dar n-am avut pe ce sa arunc banii... hi! hi! poate citeste si sotul meu ) ne-a dus cu totul, 8 zile, 7 nopti+ benzina la 1050 lei ( ma asteptam la vreo 2000 ), cu jucarii, inghetata, suc, etc. etc, in fiecare zi. Suntem asa de incantati incat planuim sa mai mergem o data, cateva zile in august; desi ma gandesc ca ne-au ramas ceva bani sa zugravim.

In alta ordine de idei, am citit dimineata tot ce ati scris; nu sunt de acord cu faptul ca forumul a inceput sa fie mai mult umlutura, sau s-a diluat, sau cum vreti voi sa ii spuneti; si nu spun asta referitor la atacul personal pe care l-a lansat Lavi; are dreptate, nu prea se mai da nimeni peste cap dupa pareri "avizate", poate pentru ca intre timp mamicile au devenit experimentate si nu mai e acelasi lucru sa primesti "de-a gata" o parere cand ai un cocolos de cateva zile caruia nu stii ce sa ii faci, acum cand ati trecut deja prin multe, si ati prins curajul propriilor pareri. E adevarat ca nu mai sunt noutati la fiecare postare, cu siguranta ca cei mici va tin in priza tot timpul.

O sa revin cu poze ( desi poze e un fel de a zice, am facut vreo 3-4 cu telefonul, restul sunt poze normale, mie imi plac mai mult asa ) si cu parerea mea despre ultimul subiect lansat la apa: olita.

Va pup !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!
Mei, io nu am mai intrat ca au venit ai mei la noi si nu am avut cand si cum. Maica-mea bucatareste de cand a venit, ce ma bucurasem eu de inca 2 kg date jos, ca le-am pus repejor inapoi.

Corapule, nu dispera, nu iese intotdeauna la liniute, poate-i acolo si nu vrea sa spuna, inca . de incurajari.
Poate tratez si eu cu husband in concediu, sa vedem daca ne apucam de treaba. Dar parca as mai lasa o luna, doua, sa faca Maria un an, mai vedem noi.

Lavi, merci, am bagat si eu la cap cu ficatul; singura data cand i-am dat l-am fiert de l-am zapacit si nu a iesit prea bun, acum o sa-l las mai putin. Madau, eu il fierb in lapte.

Pisi, sa-ti fie de bine marea. Super v-ati scos la bani!

Maria mea mai are mucisori, dar nu in nas, se-aud undeva in gat. Cum scap eu de ei? Ma gandeam sa o pun diseara la niste aburi, aveti idee daca functioneaza si la bb?

a, si LMA pt cei 28 de ani ai fetelor, suuuuper varsta!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ne bagam si noi un pic pe-aici...

1. olitza... nici gand, am vazut la andrei ca e munca in zadar. si la iris nici macar de economisit un pampers nu se poate, ca nu da zgatia nici un semn cand face. doar dupa ce a facut, sta exagerat de cuminte si-mi dau seama!

2. ficatei. eu ii fierbeam in lapte, ca se mai indulceau. jumate apa, jumate lapte. curatati bine de pielite si urme de fiere si ieseau deliciosi. ii puneam apoi in piure, pilaf sau orice combinatie de legume.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput