mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

danast noutati nu prea sunt la Baia Mare doar ca s-a renovat centrul vechi dar cred ca ai vazut daca zici ca ai fost anul trecut acasa. Cand o sa ajung pe acolo si nu uit sa iau aparatul foto cu mine fac niste poze si le pun sa le vezi cum e acum.

baimarencelor

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Gagici de Baia Mare pe unde sunteti de nu mai dati nici un semn de viata?
Poftiti la semnat condica

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Eu nu prea am timp ca mi-am cautat ceva de lucru, si am fost cam ocupata, dar am reusit sa va citesc.
Mai fetelor, tare as vrea sa vand garsoniera sau sa o schimb cu alta in Cluj.
Poate stiti pe cineva in situatie si imi spuneti si mie.
In rest va doresc o duminica frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

olim si eu vreau sa imi vand garsoniera dar sa imi cumpar apartament, chiar azi mi-a venit de la o agentie cu o clienta si tare a fost impresionata de gars. cum arata (ca e super aranjata) asa ca astept pana luni ca acum e hotarata 99%si pentru ala 1%stau pana luni .Apropo unde ai garsoniera? In ce zona?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

EU am garsoniera pe Independentei.E ste la etajul 2.Tu cat ceri pe ea?
Pe minem-ar interesa cu schimb de garsoniera la Cluj plus diferenta.

Mergi la inceput

Eu am pe Tepes langa piata Salajanca nu stiu daca sti unde vine asta dar de Tepes sti sigur, si cer 18500 Euro.(atat mi s-a oferit , ca as fi vrut eu mai mult dar... de unde?)

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Dar tu cat vrei sa ceri pe a ta?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Eu cer 25.000 , stiu ca e cam mult, dar nu vreau sa o dau nici de pomana, ca am bagat o gramada de bani in ea.Am primit 23.800.Poate ca o dau cu 24.000 dar fara comision.
Eu sunt din Ulmeni, dar am facut liceul la Eminescu si am stat in Baia Mare de la 14 ani.

Mergi la inceput

Dar ai ceva modificari in ea? ceva mobila?ce confort e? Nu stiu ce sa zic dar cred ca ceri cam mult. DA DOAMNE SA O POTI DA CU 25000.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Am gresie, faianta, tot gletuit si lavabil, balcon inchis cu termopan cu garantie de 10 ani, au mai ramas 9, sanitare noi, centrala noua, bucatarie mobilata, frigider si aragaz nou, usa metalica, interfon, cablu,izolat tot balconul.
Eu stiu ca nu e putin, dar la noi s-a vandut la etajul 7 cu 25.000 si nu arata mai bine decat a mea.

Mergi la inceput