mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 4
szaboali spune:
danast noutati nu prea sunt la Baia Mare doar ca s-a renovat centrul vechi dar cred ca ai vazut daca zici ca ai fost anul trecut acasa. Cand o sa ajung pe acolo si nu uit sa iau aparatul foto cu mine fac niste poze si le pun sa le vezi cum e acum.
baimarencelor
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
szaboali spune:
Gagici de Baia Mare pe unde sunteti de nu mai dati nici un semn de viata?
Poftiti la semnat condica ![]()
![]()
![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
Salutare.
Eu nu prea am timp ca mi-am cautat ceva de lucru, si am fost cam ocupata, dar am reusit sa va citesc.
Mai fetelor, tare as vrea sa vand garsoniera sau sa o schimb cu alta in Cluj.
Poate stiti pe cineva in situatie si imi spuneti si mie.
In rest va doresc o duminica frumoasa tuturor.

szaboali spune:
olim si eu vreau sa imi vand garsoniera dar sa imi cumpar apartament, chiar azi mi-a venit de la o agentie cu o clienta si tare a fost impresionata de gars. cum arata (ca e super aranjata) asa ca astept pana luni ca acum e hotarata 99%si pentru ala 1%stau pana luni .Apropo unde ai garsoniera? In ce zona? 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
EU am garsoniera pe Independentei.E ste la etajul 2.Tu cat ceri pe ea?
Pe minem-ar interesa cu schimb de garsoniera la Cluj plus diferenta.![]()
szaboali spune:
Eu am pe Tepes langa piata Salajanca nu stiu daca sti unde vine asta dar de Tepes sti sigur, si cer 18500 Euro.(atat mi s-a oferit , ca as fi vrut eu mai mult dar...
de unde?)
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
Eu cer 25.000 , stiu ca e cam mult, dar nu vreau sa o dau nici de pomana, ca am bagat o gramada de bani in ea.Am primit 23.800.Poate ca o dau cu 24.000 dar fara comision.
Eu sunt din Ulmeni, dar am facut liceul la Eminescu si am stat in Baia Mare de la 14 ani.
szaboali spune:
Dar ai ceva modificari in ea? ceva mobila?ce confort e? Nu stiu ce sa zic dar cred ca ceri cam mult. DA DOAMNE SA O POTI DA CU 25000.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
Am gresie, faianta, tot gletuit si lavabil, balcon inchis cu termopan cu garantie de 10 ani, au mai ramas 9
, sanitare noi, centrala noua, bucatarie mobilata, frigider si aragaz nou, usa metalica, interfon, cablu,izolat tot balconul.
Eu stiu ca nu e putin, dar la noi s-a vandut la etajul 7 cu 25.000 si nu arata mai bine decat a mea.