Aha asa cu toate utilitatile nu e scumpica (zic eu). Banuiesc ca e confort 1 aporit nu?
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
Amea e confort 1, G+F baie si bucatarie , gresie pe hol, termopan, marita camera(adica spart balconul), debara(intr-un colt unde a fost balconul), parchet stratificat, mob. in bucatarie si pe hol, sanitarele noi , aer conditionat si usa metalica, cam atat ...cred(ca acum nu prea am cfef sa gandesc )
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
Si la mine e spart balconul si facut sufragerie ce comunica cu bucatarie, iar pe un colt al balconului debaraua.Eu sper sa o putem vinde, mai ales ca acum nu avem nevoie urgenta de bani, si poate mai cresc preturile
.
Mie imi place cel mai mult privelistea care o are.
Ce mai e nou la Baia Mare?
Uneori mie atat de dor, mai ales de biscuitii din kAUFLAND![]()
Pai ai fost cuma recent acasa de sti de KAUFLAND? Despre ce sa iti zic noutati ca nu prea sunt.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
DA, AM STAT ACASA APROAPE DOUA LUNI.
M-am intors pe 10 iulie in Spania, deci m-am indopat bine de biscuiti
.
Am avut si intalnirea de 10 ani , asa ca nu puteam rata mersul acasa.
Si zici ca a fost bine acasa nu? la mama !!!Dar ia zi-mi bebelus ai?
Si v-ati distrat la chef?

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
A fost destul de bineacasa.Nu , nu la mama din pacate.Mama mea a murit in 2000, am pe tatal meu si o sora de 17 ani.E destul de greu, mai ales ca mama mea cand a murit a fost un soc pentru toata lumea, iar sora mea avea doar 11 ani.
Dar viata merge mai departe.
La chef nu am fost ca trebuia sa ma duc la Cluj sa sustin un proiect, dar am fost la ora de dirigentie care a durat de la 10 pana la 18.A fost tare fain.