mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Dragele mele baimarence, am reusit sa ma uit la pozele copilasilor din noul nostru grup

Fineas e un cavaler mare deja iar Andrei e atat de dragut si miiic… doamne ce repede mai cresc bebelusii astia, parca mai ieri era si Andrew al meu doar un botz de om

Dana doamne ce copil frumos ai! Si pozele cu Iris sunt absolut superbe, cine le-a facut? M-am uitat cu foarte mare placere la fiecare poza cu pinky girl.

Sumar de Baia Mare: Pana acum doar Ali, Danette, Camelia si foarte pe scurt Allisi. Mai e vreo baimareanca pe forum? Haideti si pe la noi la un pahar de vorba
Pupici la gasca

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

FETELOR MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU?????????URAA.DACA TOT SANT DE PE AICI.VAM VAZUT COPILASI SANT SUPER DRAGUTII,IAR PE MICUTA IARINA O CUNOSC E O ADEVARATA PAPUSICA,MAI VB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

allisi bun venit nasico
danast dar pe tine unde te-ai lasat de pe lista?

Fetele v-am pe toate si sper sa invadeze baimarenii pe aici.

somnic usor.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Ce mai faceti dragelor? Ce mai e nou prin Baia Mare?
Cateva cuvinte despre mine, sa spargem putin gheata: nascuta, crescuta si scolita in Baia Mare, m-am casatorit cu un brasovean dupa care ne-am luat catrafusele in spinare si am venit in Canada unde locuim de 5 ani. De 6 luni avem si noi un ingeras care ne lumineaza zilele si ne tine treji noaptea
Am fost anul trecut in tara in vacanta, dar pentru ca a trebuit sa ne impartim intre Baia Mare si Brasov timpul a trecut mult prea repede decat as fi vrut.
Acum sunt in concediu de maternitate timp in care incerc sa mai si invat cate ceva pentru un curs.
Va pup si astept vesti si de la voi, si sper sa ajungem sa ne cunoastem mai bine

www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

danast pai cand ai tu planificat sa vii acasa? dar in baia mare ca putem aranja o intalneala undeva candva ar fi .

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Pai daca ai inceput cu asa prezentare hai sa fac si eu una scurta.
-nascuta in Baia Mare,
-scolita in Baia Mare,
-casatorita in Baia Mare,
-acum locuiesc tot in Baia Mare.
Eu numai tot in Baia Mare.
Si eu am o fetita de aproape 6 luni(acusica le implineste) si e tare frumusica si cuminte.(e papusa mea...nu?)
Dana poate ne incuscrim ce zici?

pupicei dragi baimarence.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Mey DANA ce-ti veni sa iti iei sot chiar din Brasov?. Da' pe la bebeii de ian- feb cam tragi chiulul...pe unde umbli?

Multa sanatate la toata lumea si va pe toate ca plec si eu la culcarica , mi-a venit un somn de nu mai pot.

pupici la voi gagici si bineinteles si la pitici
noapte buna.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna fetele, slaba acivitate la noi. Hai sa fac si eu putina istorie:
Nascuta in 1975 - Baia Mare
Scoala generala nr.11
Liceul Sanitar
Si un inceput de facultate pe care am abandona=o ulterior din motive obiective.
Casatorita din 2000
Copil nr1 in 2001
Copil nr2 in 2006
Cam asta ar fi inventarul......

Ce vreme nasoala e acuma.....temperatuta imi place f mult,dar pacat ca ploua.
Ne mai "auzim".

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Am sa imi cer scuze dinainte in cazul in care scriu incoerent, dar parca nu mai pot gandi… Am avut-o pe mama la mine 6 luni si s-a intors ieri in tara, iar acum parca sunt legata de maini si de picioare, nici nu stiu pe ce sa pun mana in casa. A fost atat de bine cu ea aici, m-a ajutat atat de mult; acum parca nici nu mai sunt eu de cand a plecat… Acu' chiar nu stiu cum ma voi imparti intre invatat, curatenie, mancare, copil, sot, (alea-alea vorba unei prietene)

Ali in primul rand vreau sa iti multumesc ca ai deschis acest subiect, imi prinde foarte bine sa vorbesc cu cineva “de acasa”, asa ca oricand aveti ceva de spus legat de Baia Mare va rog sa nu fa sfiiti, am sa citesc cu mare placere.
In tara am fost anul trecut asa ca repede nu vom mai merge (decat nevoiti), incercam sa ne facem concediile pe aici; asa ca draga Ali va trebui sa ne rezumam doar la corespondenta scrisa.

Merg sa si daca mai am timp revin, daca nu ne auzim sapta viitoare.
V-am

Mergi la inceput

BTW Camelia suntem nascute din acelasi an

Mergi la inceput