Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 6
lunna27 spune:
adica tu ai tuns-o o data?cu aparatu' sau cu ce?a stat?
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
malla spune:
Lunna, merci!
Andora "tara" noastra e in Oltenia, la Dragasani, Valcea:)
gata, nu mai intru, plec!!!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Io am tuns-o de muuulte ori.Nu am tuns-o cu masina.Cu foarfeca.Uneori sta, alteori nu.Deci trebuie rabdare.Mai nou o pun pe scaunul meu de la calculator ca moare de dragul lui si sta pe el.Dar nu-ti spun ca ne umplem de par.Si io, si ea si covorul...
Gataaaa...am gaze.L-am intrebat pe nenea ce se intampla cu banii astia ca noi trebuie sa ne mutam de aici.Si mi-a zis ca atunci cand ne mutam ne dau banii inapoi.
Dar acum am alta problema.Am sunat soatza sa vina sa ma ia si mi-a zis ca i s-a stricat masina. .A ramas fara frane si acum e cu ea in servis.Am sunat-o pe mama sa-i zic ca mai intarzii.Of of mai maiiiiiii
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
impreuna spune:
Neatza si de la mine.
Am vrut sa urez drum bun Adrianei, apoi revin mai tarziu:)
Adriana o sa-mi fie dor de tine, sa nu stati mult:)
Dc ai un nr de tel pe orange da-mi pe prv sa te mai sun sa vad ce faceti:)
Danelutzo ai o frumusete de fata si foooooarte expresiva (asta=i de bine, sa sti:)
Vazut si domnisoara Andra, e , cred ca umbla baietii dupa ea mama, mama Cum si-a petrecut ziua?
Andreea, Mirela asta ma macina si pe mine, vreau sa-mi aranjez prioritatile, daca aveti voi vre-o solutie practica poate imi spuneti si mie:) As scrie mult pe tema asta da nu vreau sa va plicti:)
am -it:)
Fla (sotie si mamica fericita)
light spune:
Dana ch sorry, am fost cam aiurita si abia acum am realizat ca a fost ziua Andrei.Asa ca ii uram si noi : LA MULTI ANI ANDRA, fericire si sanatate, sa ai parte de o viata lina si frumoasa!
fara drept de semnatura
georgi75 spune:
Eu i-am urat dar am uitat sa-ti zic ca am vazut poza si e frumusica foc.Sa-ti traiasca.Cu piticul cum se intelege?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
alexa si mami spune:
era sa cada sobescu' pe pagina 3!!! rusinica sa ne fie!!!
caldura maaare la noi! si mai merge si aragazu' cu tot cu ccc cuptor
alexa
diadaniela spune:
hello!
eu sunt la mama,fugita de acasa.
pana pleaca soacra
ma,da cine-i Adriana?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
banano, adriana=adinell esti indragostita?
iar ai lasat mosafira singura? pleaca azi?
alexa
diadaniela spune:
aaaaaa,asa o cheama?
credeam ca o cheama Adinela.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana