Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 5
Dana_ch spune:
multumesc din suflet pentru urari nu numai eu ci si don-soara Andra,va pup pe toate si pun o poza sa vedeti ce fata mare am.
http://s35.photobucket.com/albums/d178/Legally-blonde/?action=view¤t=P7070279.jpg&refPage=40&imgAnch=imgAnch54
Poze cu Lucas
poze noi
CRISMIR spune:
DANA sa-ti traiasca fata,chiar ca e mare..si frumoasa
DANIELA,scumpa foc pitica...lasa ca e ok poza pt pasaport...acum ce vrei si tu,chinui fata... la toata familia!
Eu acum am timp de scris ca am culcat copilul atomic...azi in parc iar a capacit o fetita,culmea mai mare ca el,si plangea mititica...uffffff...mare golan am...ma chinui sa-l dezvat de acest obicei,dar vad ca dureaza...ca deja avem luni bune asa violent...noroc ca mamica e super de treaba,brazilianca,femeia a inteles ca e mic si m-a vazut ca ma ratoi la el sa nu dea,dar degeaba.
fetelor,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Neata fetelor... ma eu am scris si ii un mesaj dar vad ca nu apare, ori am capacitati paranormale si am visat ce ati scris
Sa nu uit.... sa va sculati ami repede!
Lunna, n-ai mai intrat, te-a imbatat soacra? A plecat la plaja cu rochia sa faca furori? Masina pe la mare ce-ti face>?
Mireluta hai ma ca nu-s rebela dar atmosfera aia ar vraji pe oricine ced..las' ca ne zice Miha cand vine.... anul trecut si fii-mea si-a gsit pereche in vama Veche...un golanas din acelasi cartier cu noi... ce vremuri... haha pupa batausul mic!
Adinell drumbuuuuuun!
Danelutza mama, o scumpica si jumatate isa, dar se vede ca a chinuit-o nenea fotografu'..e toata transpirata hihihi saracuta
Dana wowww ce dsoara mar e Andra.... si frumoasa..... mi-ai amintit de adolescenta, mama ce aveam si eu pe pereti..ce muzica ii place? Ca am imbatranit rau
Georgi asa-mi placi
Noi ieri ne-am haladuit singura toata seara prn parc ca tati a venit tarziu... arefii-mea niste aere, fara palarie si poseta cu barbie nu iese afara. Si arata tuturor pe strada e pantofiori frumosi si ce rochita are Si un copil a invatat-o ieri sa rupa flori din parc dupa ce eu o invatasem sa le faca doar mai-mai.....
hai ca va pup, revin
PS: Mai individul ala de langa cafea e somnoros sau de ce e asa uratel?!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Neatza.
Cine mai vine la cafelutza?
Io sunt sechestrata la domiciliu.Am uitat sa platim factura de gaze si mi-au sigilat domnii de la Distrigaz gazometrul.Asta se intampla ieri, cand am fost la tara.Aseara cand am venit, nu aveam gazeeee .
Azi dimineatza a fost soatza si a platit factura plus inca 3.000 000 taxa pentru desigilare si cica vin intr-o ora si ceva.Asa ca nu pot pleca inca la tara.
Vedeti ce vesti bune am io la prima ora?
Pana una alta, o sa fac putina ordine pe-aci.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
malla spune:
Andora, merci mult de urare:) Nu stiu cum voi razbi cu Andrei la un asa drum lung, o zi intreaga facem:(
Fetelor, noi peste doua ore mergem , sa aveti grija de voi si de beblusii vostrii si sa fiti cumintele:)
Va pup si o sa imi fie dor de voi.
Andrei si Adriana
andora spune:
Adinell dar unde mergeti? Cu trenul?
Georgi fara avertisment fara nimic? Uffff.... 3 miloane taxa de desigilare????? Wowwwwwww
Mihaaaa scuze am uitat sa-ti zic de mobila, daca nu ai gasit nimic, aici vis-a-vis de Plaza ai incercat? E un depozit mititel cu 2 etaje, poate vezi ceva dragut.... de la Plaza traversezi linia lui 41 si mergi 20m... cand vii sa zici sa ne vedemca eu stau aici hihi..... In Ghencea ai fost la toate magazinele de-acolo? haha, acolo eram eu in ziua dinaintea nasterii, bantuiam cautand canapea dar am si gasit una rezistenta si care nu m-a dezamagit deloc cu toate topaielile Ucai pe ea
Pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Da Andora
Cica te pun sa platesti in avans 100 mc de gaz , ceva de genul asta.Un fel de garantie, nu stiu.Sa vedem ce se intampla cand ma mut.Imi dau banii inapoi sau ce?
Asta e, neatentia si neglijenta se platesc.
Culmea e ca ieri dimineatza cand plecam la tara, ne-am intalnit pe scara cu aia care veneau la sigilare.Si l-am intrebat pe-al meu coleg daca noi am platit factura(ca el se ocupa cu astea).Si-mi zice Daaaaaa.
Si aseara...surprizaaaaaa
Imi venea sa-i sparg capatana.
Bine ca am lasat-o pe Stef la tara ca n-as fi avut pe ce sa-i fac laptele.
Acum am draci ca nu stiu cand vin domnii.Parca vad ca nu sunt la fel de punctuali.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
andora spune:
quote:
Originally posted by georgi75
, ne-am intalnit pe scara cu aia care veneau la sigilare.
Traiasca colegu'
lunna27 spune:
'neata!
Andora nu m-a imbatat nici o soacra nimic as fi vrut eu,si de intrat aici am intrat dar doar v-am citit ,in legatura cu masina...nu stiu cui i-ar place sa o foloseasca in interes de serviciu,mai ales ca noi inca mai avem de achitat rate la ea ,nu stiu daca ma intelegeti,i-o fi platind lui benzina dar uzura ei...ca de la p neamt pana la constanta nu faci o ora... plus ca in aug treb sa plecam noi la mare ,de asta m-am suparat nu ca as fi avut nevoie de ea acasa...
Georgi mult ati mai platit mai taxa aia de desigilare ,nasol
Adinell drum bun!!Ai sa vezi ca te descurci,o sa fie un pic cam greu dar...asta e
Crismir imi si inchipui scena cu capacitul ,si a mea face la fel numai ca eu cam evit sa o duc prin parc
A mea are nasul 'aranjat',are o belituraaa,de acum vreo 2 zile...e a doua din ultima perioada deci se vede ce fata cuminte am
As vrea sa o tund scurt scurt dar nu sunt inca hotarata,sotul nu cred ca va vrea nu stiu cum sa fac.
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
georgi75 spune:
Traiasca si colegu' si Distrigaz Sud
Lunaaaa dupa ce o tunzi pe-a ta, vino si la a mea.Ca iar i-a crescut pleata.