Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 4
impreuna spune:
Alinutzo, caldure mare mon cher:) Si asta parca atrage plictiseala...:)
Noi prin wk umblam hai-hui prin munti si in timpul saptamanii ne tragem sufletul
Mai o zi plina cu musafiri, ba inca una unde suntem noi musafiri toata ziua si tot asa...
Hai k ma aberez, da acuma m-am trezit din somn
Sara e cam amarata, ieri am fost in parc si s-a lovit la botic, e toata umflata (ea zice ca s-a ingrasat:)
Am citit zilele trecute o chestie faina, a scris Anculina in jurnal (chiar vreau sa o felicit) si cam asta simt si eu in ultima vreme, mi-am neglijat mult relatiile reale in favoarea celor virtuale si incerc sa echilibrez balanta
Lucia sorry ca vestile despre sanatate nu sunt foarte bune, sa speram ca se gaseste tratamentul potrivit si scapi.
Adriana cand pleci la tara?
Scuze pt ieri, eram cu musafirii aici si n-am mai apucat sa iti raspund, da stiu ca tu esti fata buna si nu te superi:)
Mirela superbe pozele din parc (si parcul, si voi:)
Danelutzo bag seama ca si la voi e cald, cred ca te-ai retras la umbra si te balacesti:)
Ioana cum e cu razboiul? Sunteti ok?
Si una din mamicile casnice se afla in Liban (elena_ooana), citisem la generale ca e ingrijorata, apoi n-a mai dat nici un semn de viata...
Fla (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Flavia, nu ma supar ca nu am de ce:)
Si eu am citit ce a scris Anculina la ea in jurnal si sunt de acord cu ea... Are dreptate!!!
Pa, va pup, revin:), acum tre s afug sa caut niste borcane:)
Andrei si Adriana
andora spune:
Am aparut.
Danuto bey sa-ti traiasca mosafira, ma sa stii sa si socrellal me mi-0a facut cadou ultima oara o pijama, desigur din aia cu pantaloni decenta de numa', roz cu flori mov ... Maieul rosu il rezolvaram, am imbracat papusa cu el cica e rusine dezbracata si asa a ramas acasa.
Alina multam de urare dar am plecat doar cu 300mii ca aveam nevoie doar de servetele de sters popoul princiar, luaram unele de 46mii carepar misto si de restul mami bluza, spray gandaci si alte prostioare ca doar nu era sa ne intoarcem cu banii acasa. Si ne-am ales si cu o cutie din aia de Joe cu 3 pisici inauntru. Adoarme acum cu ele in brate.
Flavia mama ce frumos, mergeti in we la munte.... hehe, aveti voi dreptate cu netul asta, eu am avut o ,kunga peioada cand nu mai eram in stare sa raspund personal fiecaruia pe net efetiv din lipsa timpului, parca simt ca se apropie alta.... cand va incepe cresa si serviciul... Si problema ca am damblaua sa-mi si fac multi prieteni prin toata lumea ca nebuna.... dar vorba aia, timpul cerne....
Miha hai mai nene ce vorbesti asa vorba Alinutei,.. Hai ca mai e un pic si gata, visatul e gratis mai ales cand e perfect realist
Adinellu' pui castraveti? Cum ii pui? Sau zicea altcineva si te confund?
Danelutza pai la multi ani si fugi? Ce face Isabella? Dar olita?
M-a apucat acum un cap... nasol.. am si rusii-n vizita Abia acum a adormit mandruleana, hai ca va pup !
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
lunna27 spune:
fetele!
LA MULTI ANI! Andra!!!!
Azi sunt suparata rau,mi-a plecat sotul in delegatie la Constanta si ce m-a deranjat pe mine e ca a plecat cu masina noastra ,nu a fabricii ceea ce nu-mi convine deloc!
Eu i-am luat azi lui soacra-mea o rochie de plaja f colorata,is curioasa sa vad daca-i place Cred ca ma duc azi pe la ea,la tara sa sarbatorim ca intre femei sf Ilie(nu e nimeni ilie la noi dar asa vrea ea),a zis ca da o sampanie si la cati draci am in mine cred ca ma si glumesc...treb sa fiu lucida ca am totusi un copilash de fapt doi,dar Paul ramane in continuare la tara
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
diadaniela spune:
Luna ,dar de ce esti suparata ca a plecat cu masinuta voastra?
te-a lasat fara masina?
cat sta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Am intrat ieri si v-am citit dar nu am avut chef de scris...pasa proasta cred,plus ca simt si eu ca si FLAVIA,neglijez copilul asta cu netul...asa ca mai rarut ca-i mai dragut!
FLAVIA multumesc de aprecieri!
DANIELA si tie si puiutei!..fain sarbatoarea orasului...si balaceala super
ANDREEA si imi place ca esti rebela,las ca stim ca tot mama buna esti chiar daca iti place la nudisti
MIHA bafta la cumparat canapea
ALINA si multa sanatate!
IOANA speram si noi ca totul e ok cu voi,sa dea Domnul sa se termine razboiul asta!
Gata fug ca plange domnul
la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
malla spune:
Andora, mama i-a pus eu pe langa ea cu alte treburi :) Nu poci sta ca ma fugareste barbatul de la calculator:)
Cred ca maine plec:) Poate mai pot intra sa va salut:)
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
I-am facut azi poze pentru pashaport si... rezultatul... aici... a urlat, n-a vrut sa stea deloc.
Va pupicesc, intru mai acushica, ma duc sa confectionez o pizza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
light spune:
quote:TA-RE! Saracuta, zici ca ai turnat apa pe ea.
Originally posted by Danelutza
I-am facut azi poze pentru pashaport si... rezultatul... aici... a urlat, n-a vrut sa stea deloc. Va pupicesc, intru mai acushica, ma duc sa confectionez o pizzaDaniela si capsunica lu'mamiIngerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishorwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
fara drept de semnatura
georgi75 spune:
Salutari.
Hop si eu la ora asta...da' ce treaba am...Maimutica e la tara.Suntem doar noi acasa.De fapt abia am venit din oras.Nu va ganditi la prostii... ca si pe mine m-au cotropit rusii ieri.
Dana m-ai terminat cu soacra ta.Auzi... manichiura, pedichiura...vopsit...O admir pentru asta sa stii.
Nu mai stiu care ce a scris.Mi-a ramas in cap doar soacra Danei. Va pe toate si fug sa cetesc pe-aci.
Aaaaa...despre examen...Nu-s stresata.Asta e.Mai dau o data in august daca n-o fi cu noroc acu'.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE