Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 7
maria2mami spune:
Heloo fetele , am ajuns la serv...e cuptor afara.
Ma dor genunchii ca am frecat podeaua de moloz ca maine punem parchett-ul...am cumparat canapeaaaaaaa, pe cea mai mare pe care am gasit-o....e frumoasa foc ...si i-am facut si proba....sa vedem daca e oki
Andora am cumparat-o de la depozit-ul de pe str Brasov ...langa statia de tr. 41.....pe unde ai zis tu...si am gasit si dormitor albastru pentru fratele meu...la super pret.
Revin
Danelutza eu nu o vad pe Isaaaaa.....nu se deschide pagina
Just..... Maria
alexa si mami spune:
bravos miha! si cum e? e rezistenta? credeam ca te dor genunchii din alte motive:))) mariuca cum mai e cu burtica?
stiti ce am facut papa? fripturica la cuptor cu cartofi, nik interesant, si mujdei de usturoi, prietenii stiu cum
alexa
diadaniela spune:
io-s de la prieteni si stiu cum!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Fetelor voi cum rezistati cu caldura asta, ma sperii ce arata astia pe la tivi...
Mie mi-e frig in casa, stau cu sosete in picioare:)
Fla (sotie si mamica fericita)
Dana_ch spune:
va multumesc pentru urari si aprecieri
da e mare si frumoasa fata va multumesc,muzica asculta cam de toate genurile si chiar ca m-am mirat ca-i place ce muzica anilor 80,maine vin musafirii,adica maine serbam ziua ca e sambata si toata lumea poate sa vina mai usor,dar pentru aia am avut aproape in fiecare zi musafiri(cei care nu ajungeau sambata,ca se pleaca in concediu)
sa stiti ca intru si eu in concediu pe DC,a venit sora mea din germania cu sot si nepotel de 6 luni si sta o luna si nu o sa am timp foarte mult,dar va promit ca am sa va citesc si am sa mai intru sa va salut chiar daca nu am sa va mai pot raspunde
pe toate
Poze cu Lucas
poze noi
Danelutza spune:
Adinella drum bun, cit lipsesti de la noi... sau e secret , pe mine ma mai gasesti pina pe 4-5 august, ca dupa ... la mare, la soare, cu tzitzele... goale... ca sigur ma lasa ploada pe plaja fara sutien
Georgi, buna faza cu colegul tau si cu factura de la gaz. Iote de asta, platesc eu facturile, ca al meu uita mereu, asha ca incasez banii de la el si merg eu la posta.
Dana ch mamaaaa, dar ce domnisoara mare ai, eu ziceam sa creasca maaaareeeee, dar ea e deja mare, okit poza, scumpa foc. Sa-ti traiasca
Flavia scrie, ca pe mine nu ma plictisesti, ba poate mai gasesc si eu niste idei, solutii
Mirela, Andreea, Dana banana, maria2mami va pupicesc pe toateeeee
Fetelor, va pupicesc pe toate, saraca fata mea, era trezita din somn, afara cald peste 36 de grade, umbla cu ea la o pravalie, la alta, ca aici nu gasesti fotografi ca la noi pe toate drumurile, asha ca atunci cind l-am gasit, era deja transpirata, speriata, se strimba la ala ca nu vrea poza, dar... avem pasaport ? avem
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
bey....deci am probat-ooooo
Pe Maria am tirat-o la soacra-mea in camera
Acum chiar nu imi este foame ca am papat file de merluci snitel cu mujdei
Just..... Maria
diadaniela spune:
Miha,bravo tie!
asa-i frumos!
Danelutza,
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Gataaaaa, am vazut o printesa speriata si frumoasa foc. Si noi avem pasaport, anul trecut l-a facut si era la fel de transpirata!
Iar comentati de Distrigaz???
Just..... Maria
Danelutza spune:
Maria2mami iote aici saraca mea kupila
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese