Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 8
light spune:
DA mai Danelutza, nu-i bai, important e ca aveti pasaport, oricum e tare haioasa in poza.Dana_ch, distractie placuta impreuna cu sora si rudele, sa auzim numai de bine!
fara drept de semnatura
light spune:
quote:...aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80618
Originally posted by impreuna
Danelor, aveti subiect dedicat, saritzi :))) Fla (sotie si mamica fericita)
fara drept de semnatura
diadaniela spune:
da,asta-mi mai lipsea.
sa scriu la subiectul cu Dane.
mai,eu doar aici la casnice mai scriu ,ca mi-e greu sa scriu constant la mai multe subiecte.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
bei am trecuy ieri pe langa un strand, pe linia lui 41...era fullllll, mama si ce se mai balaceau
Just..... Maria
alexa si mami spune:
sa nu uit iar, danelutza, scumpa rau isa, se vede ca era fortata sa stea poza. e ta'su intreaga, sau aproape
sunt de cit am mincat, acu' plecam la plimbare sa dam jos suncile
alexa
diadaniela spune:
termina ,bey,cu strandul ,ca se p..a toti taranii in apa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
termina ,bey,cu strandul ,ca se p..a toti taranii in apa.
Dana
p..a??? pupa? asta vrei sa spui?:)))))
alexa
diadaniela spune:
tu ce zici ,Alinuto?
ce-am vrut sa zic?
eu pot sa zic si pe sleau ,da' nu vreau sa ofensez cu limbajul meu
ordinar.
Dana
andora spune:
haha, bey io am venit acum 2 ore cu 41 pe la strandul ala si comenta un nene ca nu numai se PUPA in apa aia ci si altele ..... Asa Miha deci aici stau acum stii, pe diagonala fata de depozitul ala, daca mai teci pe aici si nu dai de veste te capacesc toata Si o probarati rau? Vrem poze!!!!! Cu canapeaua desigur
Adinellu' asa deci, drum bun, sper sa fi suportat bine Andrei caldura.
Dana macar din cand in cand zi-ne ca esti bine Ce fata de treaba daca-i place muica anilor '80....mai rar si frumoasa si cu gusturi "batranesti" hihihi... de depeche ce zice?
Alinuta iar facusi bunatati daaaa?
Danelutzo sa stapaniti sanatosi paaportul!!! Unde il folositi prima data?
Noi am fost la mama langa Podul Grant ca de-aia ziceam d strand si n-a vrut Gogo sa doarma acolo dloc.... asa ca am venit acasa si acum doarme, ma duc sa o scol.
Fetelor s-ar putea sa-mi iau telefon ca al sotului e ireparabil si a pus stapanire pe=al meu... si calculator in rate ca asta mai are putin si moare..
hai ca va pup, ma duc sa scol maimutica
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea