Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

La mine PLOUAAAA
E SUPEEEER.
Pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helaaauuu!!!

Mai Andreea nu stiu daca se mai aduna studentii in foisor ca noi mergem oleak mai la deal in Parcul Expozitiei langa Vanatorul. S-a facut un parc foarte fain pentru pitici,iar fii-miu e innebunit de-a dreptul dupa topogan.Asa ca nici iarba n-am catat.

Miha,bafta multa si felicitari pentru alegere.Si eu am vrut sa ma inscriu la faculta,la ISE,dar dupa spusele cuiva cica se fac inscrierile in toamna si cand colo s-au facut acum.Asta e! Poate la anul!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ioana mamica voinica, astea sa fie toate problemele voastre, caldura, copiii si treburile casnice:)
Cu razboiul cum e, liniste pe la voi?

Mirelush frumoase poze, mi se face dor de o balaceala...

Georgi fata, sper sa se rezolve cu bine problemele, oricum sanatatea e cea mai importanta.

Miha di la ieshi, te intrebai si io ceva, ia fa-te ca ma bagi in zeama

Danelutza bag seama ca tu esti cea mai constiincioasa pe aici, mereu cu temele facute
Sper ca la rece sa ne revenim:)

Andreea si lunna stiti melodia aia "am o lene de ma doare"? Am niste dureri acuma...:)

mmiha sa va puneti cu burta pe carte:)

Eu ma plicti rau, al meu a trebuit sa iasa cu sefii in orash, da maine e randul meu sa ma distrez:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana pupici la mezin, sa-i iasa dintzishorii mai repede.
Mirela vazut pozele, pescuit, mare, soare, cel mai mult imi plac alea unde sta pe colacul de la wc.
Cuscra dar nu mai zici nimic ? Te-ai dat cu Andreea, ca a spus ca viziteaza Iashul, stai atenta ce faci cu generele meu ca altfel ma supar rau...
Georgi si mama tot cu inimioara, tot cu diabetul, m-a sunat azi si plingea ca iar i-au dat o sacosha de medicamente
Maria2mami am vazut berea, tzigarile, cada de la mami tau, dar cu avionul unde pleci, ca n-ai anuntzat ?
Flavia mai scriu si eu cind ma lasa ploada si treburile sa respir.
Bianca te-am vazut, ai scris la altele sobiecte, dar la cuscrele de aici, nici un zimbet nimic
Dana te-am vazut online, cica n-aveai treaba, dar de ce nu tzi-ai gasit pe la noi ceva de facut ?
Geani cum se mai simte Dariutza ?

Mai fetelor, am pus-o azi dupa amiaza, am lasat motzata ca de obicei sa doarma fara pampers la prinz, dar in loc de chilotzei i-am pus o pereche de pantalonashi scurtzi. In celelalte zile n-a facut nimic, nici macar pipi, cu toate ca are o chestie sub cearshaf care absoarbe si trebuie s-o spal. Asha, s-a trezit mindra plingind, pentru ca stia ca a greshit, a facut kk, se uita la mine cu okii mari, ca si cum mi-ar fi spus ca nu-i vina ei. Si de fapt nici nu era, era vina lu'mamasa , asha ca am pus-o de spalat, toate asternuturile din patutz... Iote, asha, de miine ii pun pampers, sa faca in el
Gata, va las, ca vorbesc iar singura pe aici.
Noapte bunaaaaa copiii, somn ushor si vise placute.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bon soir dragelor...
Hai ca scriu cu tastatura-n mana ca sa nu aprind lumina, repejor.
Porumbelu' hihi gris sau orez? Nu stiu de ce mi-am aminti acum cand ai nascut juniorul nu stiu cione, cred Flavia , a zis :Porumbel a nascut", eu habar nu aveam cine esti dar asa frumos suna. cat are acum are aproape juma' de an..zboara timpul
Miha eu nu stiu unde e expozitia, dar Vanatorul ala un e un restaurant? Cand vin sa-mi trimiti o harta sa gasesc toboganul ala, leagane ceva pt gogoasa Cu ISR lasa ca te inscrii rund urmatoare, bafta! Ati vazut ca a urit proful acela... saracul era un om bun, Dumnezeu sa=l ierte!
Danelutza am lasat si abdomene;e ca mor de cald si de lene.... vorba Flaviei ma doareeeeeeeeeee Cu gandacii mda, sper sa scap rapid..azi n-am vazut dar cum simt vreun fir d epar pe mine ma sperii ca prostu'./
Georgi... mai au bagat astia tensiune mare din burta????? bai ce fazaa... fara comentarii, sanatate!
Miha ai ma tu crezi astea cu sarea? Io vars de multe ori dar nu cred ca ma cert de atatea
Mireluto mama.. cu gandul la nenea Croco prietenosu am ramas.si la sepcalia smecherica a lui rRonert...si la boscuta prinsa de tati...si mai ales la pestii panditi de mamicuta sadicuta pescuitoare . Super poze!
A propos de sadicuta, pe Alinuta no vazurati? Ca de Cami tot intrebam sinimeni nu stie nik....
Ma scuzati dar eu inchei acilea ca tre sa-i zic ingerasul meu maimutei, va pup si somn usopr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

bai daneluzo acum vazui ce apucatur criminale ai, pai sa-mi bati tu pretenul iesan? ha in lupta dreapta te provoc, care castiga ia o portie de magiun din ala bun.
Isa f bine ca i-ai facut-o lui mami, merita
Plec gata pa somn usor!

Mergi la inceput

Cuscra,parol ca suntem cuminti,dar ne mai facem si noi niste pretene...Hai nu fi suparata ca tot pe Isa o iubim mai tare. Da' si Gogo e mumoasa foc!

Andreea,da,vanatorul este un restaurant.Si e vestit,nu pot sa cred ca n-ai auzit de el! Ntz,ntz...Cand vii la Iasi lasam copiii in parc si noi mergem alaturea la o bere!

Flavia, n-a fost cu intentie sa nu te bag in seama! Da,am terminat cu mutatul.Mai sunt de facut niste mici retusuri si aranjamente,dar o sa le fac atunci cand mi-o trece...durerea! Am "hait" singura mese,scaune,paturi,dulap,calculatoare...A dat pe spate sotul cand a vazut ce Hercule are in casa,dar eram satula de harababura...De asta voiam zilele trecute niste aplauze de la voi si nu mi le-a dat decat Georgi.

Am reusit sa pun si pozele de la pescuit.Incepand de aici

Va pup si am plecat la culcare,ca ma asteapta sotul.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am vazut fotomodel de exceptie Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FLAVIA,ANDREEA,DANIELA,MIHA(Iasi) sunteti tare scumpe,deci v-a placut smecherul meu...bei nu stiu de unde a inceput cu din astea dar sa-l vedeti cum sta la poza,hahaha,e criminal...sa vedeti ce pozitii ia...sper sa-i treaca ca nu vreau sa ma doara capul mai tarziu de smecheriile lui,cand o creste,va d-ati seama?!

FLAVIA si eu am o lene,la noi e super cald si enervant de umed...asta face ca temperaturile sa fie simtite mai nasol...dar inca o luna 2 maxim si gata,vine vreme ceva mai buna

DANIELA mama,da de ce chinui tu fata asa de mica cu fundul gol?!..meriti o....no ca ti-a facut-o mititica

ANDREEA pe Gogo,si deci la Iasi vreti sa mergeti,hmmmmmm,si eu din pacate as fi vrut sa merg,rusine sa-mi fie dar e singura zona din tara care nu am vazut-o...insa nu e timpul pierdut,nu?!

MIHA felicitari ca ti-ai terminat casa...bafta in continuare!!!

IOANA pt mamica eroina,si pt mititei tai...cum e cu razboiul ala,la voi in zona e ok?...ce porcarie cu razboaiele astea

Fetelor sa stiti ca Robert face la wc caca,dar nu tot timpul,uneori uita sa-mi zica,de ce oare?!...iar cu pipi dupa o zi am renuntat ca facea pe unde apuca si eu curatam,el fara nici o problema,asa ca mai asteptam

Gata casnicutelor, la toata lumea si ne auzim maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Inca un rand:)
Uf, demult nu m-am mai trezit asa de dimineatza, astept sa se trezeasca Sara si sa mergem pe racoare in parc, apoi dupa somnul de pranz ne facem musafire:) la niste prieteni care stau la casa si au racoare

Miha daca a vazut barbatul ca esti voinica sa vezi ce se bazeaza pe tine de acum incolo:)
Super fain cred ca v-ati distrat la pescuit, ati fost si voi cu cortul? Vad ca ii place feciorului la volan:)

Mirela fotomodelul, mare smecher ai:) Sa mai pui pozulici.
Ieri vorbeam cu o prietena din Michigan si ei au probleme cu furtunile, la fel mi-a zis ca asteapta sa mai treaca 2 luni sa se linisteasca.
Trebuie sa aiba si ei un motiv pt care sa ii para rau ca au plecat din ro:)

Danelutzo lasa ca asa se invata domnisoara fara scutec, mai sunt si accidente. Eu m-am lasat pagubasha, spre rusinea mea si am trecut inapoi la pempi :(

Andreea trimite gandacii la vecini, cadou:)

Fug ca s-a trezit Sara

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput