Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 21
mariussimiuc spune:
Cafea,cafea...!!!
Mai somnoroaselor da ce faceti?Pe unde umblati?Nu pot sa cred ca sunteti atat de ne-vorbarete.
Flavia,o fi vazut el sotul ce-a vazut dar alta data nu se mai intampla. Eu sunt o "leidi sh'-o cucoana" nu Da,si noi am fost cu cortul,dar am dormit in masina.
Noi o luam din loc,asa mai pe racoare.Sper cand ma intorc sa am cu cine vorbi,daaa?
Va pup
lunna27 spune:
'neata!!!
Eu sunt acum intr-o pauza de la gatit noi cred ca iesim mai tarziu ...
Si am vazut ca ati vorbit de pampers,eu sunt mandra ca a mea nu mai face nici noaptea in el dar totusi i-l pun ca nu se stie,numai ca aseara am uitat si a dormit fara,ce sa mai...am fetita mare Ea cand vrea sa faca ceva imi zice,numai ca si la pisu zice tot caca,nu ma deranjeaza e bine ca zice si asa...
Fetelor,as face ceva dar nu stiu ce,nu gatit sau plimbat copilul ...altceva...dupa ce imi beau cafeaua sunt plina de energie cred ca vremea e de vina de starea asta a noastra
Mai revin...pupici!
Dana
Danelutza spune:
Buna dimineatza ...
Lunna si eu vreau altceva dar n-am, asha ca ma duc sa spal trotuarele de linga casa
Cuscra itzi place cum arat dupa lupta cu Andreea ?
Andreea ma duc in bucatarie sa prepar borcanele cu magiun sa le expediez la tine, de care vrei cu nuca sau fara, ca am de amindoua ?
Flavia multzumesc de cafea. Eu insist cu fara pampers, toata ziua cind sta in curte, o las in chilotzei, mai face minuni dar asta e. Aveam eu o obsesie ca totzi copiii merg un pic cracanatzi de la chestiunea dintre picioare, asha ca acum merge fata mea dreapta si are si racoare intre picioare
Mirela a mea spune iccciccci, dar in momentul cind deja iese pe conducta Lucram intens si o sa reushim, n-o chinui fara pampers, ei ii face placere ca-i mai libera cu caldurile astea.
Ioana a aparut dintzishorul sau nu ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
lunna27 spune:
E bine ca ai ce spala Danelutza ,eu ce naiba sa spal...trotuarele de pe langa bloc??Dar poate ca o sa am si io casa
Dana
maria2mami spune:
beyyyyyyyyyyyy neataaaaaa'
Am vesti importante....din pdv financiar mi-au aprobat card-ul la finnans avantaj da sa mor de ciuda ca nu au vrut sa-mi zica cati bani mi-au bagat pe el
Turbez pana maine.......sambata ii spargem pe toti, mergem la cumparaturi
Bey....ia ziceti si voi...fr meu , care lucr la o ag de turism, sa trezit cu noaptea'n cap sa se duca la sediul central electrica sa duca un bilet pt tenerifeeeeee 10 zile unui director
.....am plecat si io' in tanerife....ca la neptun nu-mi mai place
Just..... Maria
diadaniela spune:
neata!
Danelutza,eram bagata adanc in google ieri.
cautam materiale despre silicoane ,ca asta fac de-o saptamana.
Miha,spor la spart bani!
Mirela,tare-i simpatic ,mititelul ,cum sta pe WC.
Sadicuti,mai da un semn de viata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
... rushine, pe pagina doi ?
Eu am anuntzat ca spal trotuarele acasa, dar s-a ars cablul de la mashina de spalat, asha ca... soatza o sa-l repare si o sa trebaluiesc dupa amiaza.
Dana eu am crezut ca glumeshti cu silicoanele . Daca-tzi doreshti asha mult, lasa sa-tzi ajute DD. Cred ca la cit suge ficamea o sa ma intereseze si pe mine cit de curind subiectul
Gata, dispar ca-mi vine soatza la masa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Salutari pe ziua de azi.
N-am trecut pe la voi din cauza de leneeee...
Si acum mi-e lene dar tre sa fac mancare.
Mama e binisor.Am fost la ea dimineatza si mai dau o fuga pe seara.E la dieta drastica asa ca nici nu stiu ce sa-i duc de papa.O sa vad ce a zis dr azi ca mai are voie sa manance.
Dada banana esti curajoasa rau...Si io am nevoie de ceva prelungiri da mi-e frica raaau .Asa ca ma las pagubasa.Ce model ti-ai luat?Tipa din avatarul de pe mess?
Maria2mami spor la cheltuieli.Beeey...abia astept sa cumpar apartament si sa plec si io la cumparaturi...Lustre, covoare si alte cele.Mai e putin.Pana una alta, salivez la voi.
Hai pupi ca nu mai stiu ce sa mai zic si mi-e si lene
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andora spune:
Scumpelor trecui in graba sa va pup, am vazut ca Danelutza mi-a pregatit magiunul, cu nuca prefer desigur dar mai la iarna sa mai scap si eu de 10-15 kle....
Va pup pe toate, felictari pentru tentativele si reusitele cu scutecele si silicoanele.... azi noapte pe la 2-3 a plans fii-mea o ora din cauza unu dobitoc c-o motocicleta, acum nu vrea sa adoarma si e la mine in brate aba scriu....Va puuuuuuuuup, o zi buna tuturor!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Brava,cuscra draga.Ce harnicuta esti!
Dana,din sefa bananelor vrei sa te faci sefa tatoaselor? Bravo,ca ai curaj!Io n-as avea si deocamdata ma multumesc cu ce am.
Va pup