Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 19
impreuna spune:
Neatza si de la mine.
Am vazut poze ieri, da n-am apucat sa scriu 2 cuvinte:)
Miha ce burtica faina are Robert, barbatel :)
Ati rezolvat cu mutatul?
Io o astept pe Bianca aici, a disparut atata vreme si acum nu ne spune nimic
Danelutza, Mirela am crezut ca ati luat si voi pauza zilele astea:)
Nush, da parca ii asa o stare de plictis general..., eu una n-am chef de nimic, adica ma apuc de cate un lucru si n-am chef sa-l termin. Oi fi defecta sau e de la caldura?:)
No fug ca suna tel
Fla (sotie si mamica fericita)
lunna27 spune:
Noi am tras o tura pe afara,am facut niste cumparaturi si abia acum am reusit sa servesc cafeaua ,oricum multam Danelutza
Ai dreptate Flavia ,si eu am aceeasi senzatie dar eu stiu cauza la mine:astept sa plecam in vacanta!
Andora plimbare placuta!
la toate!
Dana
maria2mami spune:
oki...am revenit si eu cu noutatile...
-Maria zice primele ei 3 cuv in engleza cat, dog si senc iu si ne-a zapacit le combina si le ameteste de ne-a facut caput cat casa
-ieri am spart o solnita pliiiiiina ochi cu sare
-colegu sa inscris la fac (de fapt a reluat-o) la EFS
- eu m-am hot pt spiru haret id, management financiar contabil...si o sa merg sa ma inscriu dupa ce venim din concediu.
-azi mergem la mama sa facem
Just..... Maria
georgi75 spune:
Am revenit si eu.
Acum vorbesc mai mult ca dimineatza eram pe fuga si oricum nu erati prin zona.
I-am facut mamei transferul de la cardiologie la dr ei de diabet.Are glicemia mare si se pare ca pe la rinichi e o problema .Vreau sa spun ca dr nu se uitase pe fisa ei.Am mituit o asistenta si mi-a dat fisa cu care am mers in partea cealalta si mi-a citit-o dr.Mi-e sila mai fetelor de spitalele astea si de sistem.Imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar asta e parerea mea...
In rest... cald, cald si iar cald.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andora spune:
Danelutzo v-am dat de baut dimineata halcool, n-ai vazut "cheers"-ul ala? Ca am vezut ca nimeni nimik nu zicea de cafei.... Pupa sefa!
Georgi da Doamne sa fie buni rinichii... ha, eu cu fisele alea am o problema, si cand s-a opeat socrella nu am nteles deloc de ce sareau cat colo cand vroiam sa vad fisa.... nu e dreptul bolnavului???? Plus al familiei lui?! Adik operezi omul de ceva si nu ti-e permis sa pricepi de ce pe fisa scrie ca motivul e altul decat zice doctorul... hai ca m-am enervat, am luat-o pe langa, dar mi-am adus aminte de fisa aia.... Bine ca ti-a citit-o dr, sanatate si sa ne dai vesi bune!!! Macar e racoare in spital?
Miha, felicitari englezoaicei! Si bafta tie si lui tati la facoltati!
Mmiha mare Copoul.. ai ramas la tei la racoare? Se mai aduna studentii in foisorul ala de langa tei? Barbatu-meu auzi facea ore d romana acolo si chiulea mereu, in locul lui as fi apreciat fiecare frunza cazuta.... ah Eminescu....
Flavia si Lunna si io am o lene maxima in mine Aseara nu m-am putut urni sa fac nici 10 genoflexiuni, da; las ca-miiau eu revansa
Mai voi ati avut vreodata gandaci zburatori in casa? Ca de cateva zile am vazut cativa, si mor de frica, a=si acum am gasit un subiect la generale despre asta
Mai nu am gasit deloc in Cora cana din aia cu pai gros pt pitici.. doar din alea cu tuturoi.... hai ca raman in zona, va pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
Iote ca am mai aparut un pic.
Andreea lasa mama genoflexiunile, ca eu am bagat o placinta cu brinzica facuta de je, de mama-mama, o sa ma rastorn cind merg la mare . Gindaci zburatori negri, aveam si eu la casutza din Romanica, da-s uritzi rau, daca or fi din aia. Ce era rau, ca zburau noaptea si se pocneau ca proshtii de peretzi, iar eu ma trezeam
Flavia mai intru cite un pic, am cam luat si eu vacantza de pe DC, nu de tot, dar cred ca activitatea intensa la scris si cetit e iarna, ca vara cu caldurile astea
Maria2mami succes la facultate daca asha itzi doreshti. Solnitza arunc-o, ca cioburile nu-s bune in casa, iar sarea e buna cit mai multa pe jos, ca cica nu te certzi, des
Lunna cred ca se racise cafeaua de la mine, dar dupa tzuica data de Mirela si Andreea, era buna si asha
Mai fetelor, pe aici, lume tinara, batrina, cade pe strada de cald. Noaptea ma foiesc de innebunesc, geamuri deschise, parul ud pe cap, ce mai, jaaaaaleeeeeee, si mai stau si la munte , de aia n-am avut niciodata nevoie de arie conditzionata, dar acum... hmmm, am sa instalez lustra cu ventilator, ca tot am dus_o in podul casei
Georgi sanatate mamei, si a mea are probleme cu inima si diabetul , la cite pastile ii dau medicii sa manince, nu-i ajunge pensia nici sa cumpere apa ca sa le inghita. Noroc ca aflu de la prietene, ca ea nu-mi spune nimic, saracutza.
Mirela nici aici nu te potzi manifesta in natura , doar in natura proprietate personala
Dana ce mai faci ? Tot n-ai bagat bozza cu costumul nud pentru mare Cami, ce mai face, ca parca mai tzineatzi legatura.
Anculina dar pe la noi nici un semn, nemicccccc
Ioana, Bianca, Dana ch mey mamici unde atzi disparut ?
Cred ca atunci cind o sa revin din concediu, gasesc inchis la mamici casnice
Cuscra ce-ai gasit in tirgul Copoului ? iarba verde de acasa ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Porumbel30 spune:
Bine v-am regasit , dragelor !
Am aparut si eu intre doua jocuri pe culcutor ale juniorului :) si doua reprize de plans ale mezinului (din cauza dintisorilor care nu au de gand sa iasa odata ! )
Asa ca va dati seama ce fresh sunt !
Nu mai stiu ce e aia noapte dormita cap-coada de...nici nu mai stiu de cand !
Si aici e f. cald , si a trebuit sa ma duc azi prin oras , dar ma bucur ca am rezolvat cateva chestii...Cand ne-am intors , i-am bagat pe copii la dus , am dat drumul la AC (asa , cat sa se mai racoresca putin ) si parca e mai bine !
Ma duc sa le fac copiilor niste gris sau orez cu lapte si cu dulceata (o sa-i pun pe ei sa aleaga) .
Sper sa intru mai tarziu din nou...Pana atunci va pup cu drag !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
georgi75 spune:
Buna fetele.
Am fost din nou la mama la spital.Acum e internata la diabetici.Dr a venit imediat la ea a consultat-o i-a luat tensiunea si a si bagat-o pe antibiotic.Abia maine urmeaza examenul la rinichi.Sper sa iasa bine.
Andreea sa-ti zic faza cu fisa mamei.
La internare a avut tensiunea 12 cu 7.De luni nu i-a mai luat nimeni tensiunea, insa am vazut fisa azi si ce crezi? I-au trecut tensiunea 16 cu 8 si luni si marti si azi.Ce draq sa mai zici? Mai sunt cuvinte?
Bine ca acum e in partea cealalta si vedem ce-o fi.
Mmiha felicitari pentru alegere.Si spor la invatat.
Si nu mai stiu ce ati spus fiecare ca e mesajul inceput de juma' de ora.Intre timp m-a sunat tata si am vb cu el o gramada.E si el agitat plus ca lui nu i-am spus de aventurile noastre prin spital.In seara asta trag o fuga si pe la el.Una e cand vorbesti la telefon, alta fata in fata.De fiecare data cand a fost mama in spital, mi-am dat seama cat de mult o iubeste.E terminat si la propriu si la figurat.
Pup tot grupul si ne mai auzim
P.S.Imi cer scuze ca am intrat pe la voi doar sa ma vaiet, dar aici ma mai descarc si eu.Sper ca nu v-am plicisit sau suparat cu povestea mea.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
CRISMIR spune:
Fetelor la toate...sunt pe fuga acum,iar...intru mai pe seara la mine,voi dormiti din pacate dar va povestesc atunci mai multe.
Acum am pus ceva poze din weekend-ul asta aici: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
in penultimul album sunt cele noi.
la toata lumea,pe mai tarziu!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)