stilist bun !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

crinuta, si eu care vroiam sa iti propun sa mergem impreuna sa testam un hair stylist in Bucuresti!
Dati-mi si mie pe e-mail, va rog, variantele pe care le-ati prezentat aici pana acum!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adema, s-a facut, daca ma astepti sa ma intorc. Daca te grabesti du-te fara mine si apoi mai mergem o data.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

pana acum au fost urmatoarele variante:
str.nerva traian un dl stilist
carf orhideea
carf baneasa(salon evidence e si in mag.unirea)
personal nu am incredere in nici unul.
eu mergeam la un salon cu adevarati stilisti,unde un tuns e doar 20 lei.
mai astept propuneri cat mai repede.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Dati-mi va rog si mie datele tipului recomandat de anda!
Crinuta, cand vii in Ro?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza08 spune:

zicea cineva mai devreme de salonul de la sala palatului Blondi si de razvan. va recomand salonul. intr-adevar acu ceva timp lucrau profesionisti acolo, sunt stilisti care predau la Studio Wella(unde vin din toata tara coafeze sa invete noile tendinte). mai era acolo si o tipa Alina (blonda), super buna si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Ma intereseaza si pe mine cineva sa ma scoata din anonimat Am fost acum 3-4 ani(nu mai stiu exact) la un salon vis-a-vis de sala palatului,m-a dus o cunostinta,cica supermeseriasi s.a.m.d.........ce sa zic ....mare tzeapa.Mi l-a filat putin ,mi-a facut cateva suvite roscate care se vedeau doar daca faceai asa niste ochi si neaparat la lumina soarelui ca la bec nici nu-ti dadeai seama ca am suvite,plus indreptat cu placa si pentru toata treaba asta am dat 1 milion fara spaga
Vreau si eu mai multe detalii despre stilistul Andei141 si ceva preturi daca se poate.Saru'mana

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florenit spune:

Trimiteti-mi si mie datele pe PM va rog! Si promit sa pun poze dupa ce vin de-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Va rog sa imi recomandati si mie un stilyst bun.

Am citit aici despre un barbat recomandat de Anda. Ccele care ati fost la el si ati fost multumite spuneti-mi si mie datele de contact.

Orice imi poate recomanda pe cineva care se pricepe va rog sa o faceti, indiferent pe unde are salonul.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

cristi22na,
eu am fost la inceputul lunii la salonul lui Cristi Pascu (Streetline). Un spalat, tuns si coafoat cu peria 570.000 lei.
Tipul care m-a tuns mi s-a parut destul de priceput. Nu stiu daca era Cristi Pascu in persoana(nu-l cunosc personal).
Cert este ca am iesit de acolo f. multumita, in conditiile in care in alte saloane de fite de prin Dorobanti, acelasi lucru ma costa cel putin 1 mil de lei.
La salon, se folosesc produse din gama Joico.
Cu tipul care m-a tuns am stat de vorba inainte sa inceapa sa taie parul. Mi-a pus intrebari de genul: Cum imi port parul zi de zi? ce nu imi place la actuala mea coafura? Cum il ingrijesc? etc....
CAnd am vrut breton (imi place la nebunie) mi-a spus clar ca la parul ondulat nu se face breton.
Eu am parul ondulat si de lungime medie si foarte greu se incumeta vreun stilist sa-mi faca o transformare majora.

Merita incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna eu am fost la cristi pascu la cel de pe sos stefan cel mare.mi-a placut si mie

Mergi la inceput