stilist bun !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

daca vreti sa va tunda Cristi Pascu personal, pe el il gasiti in general la salonul lui din str. Ankara; merge si la celelate doua saloane ale lui din Stefan ce Mare si Unirii, dar in principal el sta la cel amintit.

Eu merg la el de mai bine de zece ani; il recomand din inima - este foarte talentat si se poarta foarte frumos cu toata lumea. Si chiar daca nu va tunde el, din experienta mea, toti cei care lucreaza pentru el sunt niste profesionisti.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Gabi ,zi-mi te rog, cam cat costa un tuns +coafat ptr par mediu la salonul lui Cristi Pascu?
As fi tentata sa merg si eu acolo.
Mersi mult de info!

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eve44
O sa iti raspund eu. Il cunosc bine pe Cristi, este un tip de nota 20, se poarta foarte frumos cu toti clientii salonului. Chiar daca nu se ocupa personal, tot isi face timp si trece pe la fiecare in parte sa se asigure ca totul este ok. Pe mine n-a vrut sa ma tunda ultima data cand am fost la el, abia ma vopsise. Dar a fost sora mea si la un par mediu tuns, spalat, uscat aproximativ 120 lei. Coafatul a fost din partea casei, ea era prima data la el. Dar nu s-a ocupat Cristi de ea ci Mircea, un tip super.
Poti merge cu incredere in saloanele lui, oricare, el nu sta decat in Ankara 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia01 spune:

imi spuneti si mie va rog adresa completa a salonului streetline si un numar de telefon...k siteul lor nu imi deschide pagina...ms

Mergi la inceput

Buna Lucia!
Cum sa nu mearga site-ul ala? Ca am muncit la el de mi-au sarit ochii :p
www.cristipascu.ro
Acolo la Salon Locations vei gasi toate datele de contact ale celor 4 saloane.
As fi vrut sa stiu care te avantajeaza ca si locatie sa iti pot da informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisac spune:

M-am tuns si eu la Cristi Pascu. Tuns (par mediu), spalat si coafat au costat 240 sau 250 Ron (nu imi mai amintesc exact)Tunsul intr-adevar a fost facut de Cristi Pascu, dar de coafat nu a mai avut chef si a rugat pe altcineva din salon sa vina in locul lui. El a mai aparut la final. Precizez ca nu mi-a scimbat linia fata de ce aveam inainte si mi-a taiat doar varfurile tocite. Am fost f.nemultumita. Dar cu privire la acest aspect am mai postat in urma cu ceva timp. Nu il recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

fetelor, am si eu o intrebare, daca ma duc la Streetline pe St. cel Mare, ma costa mai putin decat daca ma duc in Ankara si m tude, cofeaza etc. personal Cisti Pascu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Vreau sa ma vopsesc si sa-mi fac o culoare saten deschis sau ceva de genul .
Am vazut o emisiune la tv o data ceva ...suvitze si fitze parca si era acolo un tip Massimiliano si tot il laudau ca e regele vopsitului ( madam Zina si C.Pascu ) Stie cineva despre ce vorbesc ?
Ma intereseaza unde are salon sau daca stiti o adresa de site ceva .

Mergi la inceput

Denisac, scuza-ma ca intervin peste nemultumirea ta. Daca nu te-ar fi tuns Cristi si te-ar fi tuns altcineva? Oare nu ai fi fost la fel de nemultumita? Scuza-ma dar si eu merg la Cristi. Mai ales daca esti pentru prima data la el in salon te ia te aseaza pe canapea si sta de vorba cu tine. Poate nu i-ai explicat nici tu foarte bine ce vrei de la tunsoarea aia. Pe mine de exemplu, nu ma tunde decat la varfuri. S-a uitat la linia tunsorii de la inceput a spus ca este buna, si il lasam sa creasca.
Cristi nu s-a plictisit, el niciodata nu sta sa usuce parul. Si scuza-ma acum, dar eu il inteleg perfect. Acum imagineaza-ti ca asa cum tu vrei sa se ocupe el de tine mai are si alte cliente in salon care vor acelasi lucru. Este un salon foarte aglomerat si nu are timp. Nici mie nu sta el sa imi puna vopseaua in cap si nu m-am suparat niciodata. Vine se uita la parul meu, stam de vorba, o cheama pe Gabi, tipa care se ocupa de mine, ii spune ce sa imi faca si pleaca. Mai vine din cand in cand cu alte indicatii.
Ultima data cand am fost acolo era Ioana Basescu. A tratat-o la fel. Si este clienta fidela salonului lui. La fel ca multe alte vedete.
Nu inteleg de unde nemultumirea. Ca nu te-a uscat Cristi personal la par?
Martie, daca mergi la Stefan cel Mare, preturile sunt mult mai mici. Dar pe Cristi nu il gasesti decat in Ankara. Pot sa iti spun insa ca toti angajatii lui sunt instruiti de el si nu ii lasa sa se ocupe de cliente decat duapa foarte multa vreme. Toti sunt scoliti pe afara. Mergi cu incredere.
L-am vazut si eu pe Massimiliano, dar nu stiu nimic despre el. Eu trebuie sa ajung pe la Cristi zilele astea si am sa il intreb daca are tipul un salon deschis pe aici prin Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Carrye, ca de obicei, esti o draguta, iti multumesc pentru raspuns.

Vreau sa-ti spun ca e am un blond destul de deschis (natural) si totdeauna mi.am facut doar cateva suvite, pt. luminozitate. Ultima oara, din lipsa de timp, am fost intr.un salon de cartier, de parter de bloc mai bine zis, am dat de o tipa tanara, foarte amabila, draguta si... MI-A DISTRUS PARUL, mi-a pus decolorant (tot pt. suvite)si mi l-a ars. Crede-ma ca am avut la viata mea chiar si permanent peste par decolorat, dar asa par distrus ca acum n-am avut niciodata.
Plus de asta nu se vede ca au fost suvite, tot parul e uniform ca si culoare, toate prietenele m-au intrebat: de ce te-ai vopsit? Nuuuu m-am vopsit, mi-am facut suvite (!!!!). Acum mai am si radacini, ca parul mi l-a deschis fff mult si se vad si radacinile acum.

Sa ma duc la Streetline?

Mergi la inceput