stilist bun !
Raspunsuri - Pagina 8
Carrye spune:
Da! :))
Dar cand ajungi acolo sa ii explici celui care se va ocupa de tine ce ai patit si ceea ce iti doresti de la parul tau.
Eu in mare parte ii cunosc personalul lui Cristi si stiu sigur ca sunt bine pregatiti. Din pacate, Cristi nu are timp sa stea si in celelalte saloane. De asta se si cheama cele 3 Streetline iar cel din Ankara Cristi Pascu Exclusive.
Eu luni seara sau marti dimineata merg la el si daca vrei ii zic sa imi recomande pe cineva din Stefan cel Mare daca nu e prea tarziu pentru tine.
martie spune:
Vaaai Carrye,
, ar fi minunat, raman datoare!!
Timp am, ca de frica, nu ma mai duc nicaieri, cine stie peste ce fata "draguta" mai dau. Nu stiu de ce dar am impresia ca o sa-mi recomande ca unic "tratamet" foarfeca.
diotima spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Vreau sa ma vopsesc si sa-mi fac o culoare saten deschis sau ceva de genul .
Am vazut o emisiune la tv o data ceva ...suvitze si fitze parca si era acolo un tip Massimiliano si tot il laudau ca e regele vopsitului ( madam Zina si C.Pascu ) Stie cineva despre ce vorbesc ?
Ma intereseaza unde are salon sau daca stiti o adresa de site ceva .
Pe Massimiliano il gasesti la Miko beauty center de pe N. Iorga.dar o sa te cam coste. Pe mine ma tunde un tip ce 1 an jumate, sunt extrem de multumita de el, nici n-as mai lasa pe altcineva sa se ocupe de parul meu, are o multime de idei, te tunde numai asa cum stie ca te avantajeaza, cu premii la concursuri, etc. Eu l-am lasat sa experimenteze pe parul meu (timp de 8 ani l-am avut pana la umeri, drept, si ma cam plictisisem), atat ca tunsoare, cat si culori, si nu mi-a parut rau. Daca va intereseaza, dati-mi de stire. Salonul este in centru, pe langa pta romana.
denisac spune:
Carrye: 1) Oricine m-ar fi tuns daca mi-ar fi facut ce mi-a facut Cristi Pascu as fi fost la fel de nemultumita. 2)Eu i-am spus ce nemultumiri am fata de parul meu, si l-am lasat pe el sa aleaga cea mai buna varianta ca sa arate bine. Dar din pacate rezultatul nu a fost cel dorit. 3)Eu consider ca este o diferenta intre un uscat de par si un coafat. Iar eu am platit tuns si coafat la Cristi Pascu, si am primit doar tuns. Tin sa precizez ca eu nu vroiam coafat de genul intins parul cu peria, pt. ca parul meu se lasa, eu vroiam sa-l onduleze. Te rog sa ma crezi ca a incercat o angajata de-a lui un ondulat cu peria, dar nu i-a reusit. la final eu eram nervoasa de ce mi-a facut, si a venit si Cristi Pascu spunandu-mi "ma lasi sa te mai ciufulesc si eu putin?". Sau poate aici a avut dreptate, eu vroiam par ondulat, iar ei au reusit doar un ciufulit.4) Eu m-am dus la salon la ora 7.30 dimineata. In salon mai era doar o singura clienta care era coafata de altcineva, iar Cristi Pascu nu a avut chef sa ma coafeze si a preferat sa vorbeasca la telefon. 5) Criteriile dupa care eu apreciez un stilist bun sunt altele decat daca are ca si cliente pe Ioana Basescu sau Elena Udrea. Ma impresioneaza mult prea putin aceste asa -zise vedete. 6) Din fericire castig suficient incat imi permit sa merg prin saloane scumpe, dar tocmai pt. ca stiu cat muncesc ca sa imi permit acest lucru nu imi place si ma deranjeaza cand platesc renumele Cristi Pascu, iar calitatea este cea a unor saloane obisnuite.
Oana_B spune:
Va rog, continuati discutiile aici este un subiect mai nou.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!