stilist bun !
Raspunsuri - Pagina 5
Guguluff spune:
Eu am fost, de capul meu, la salonul din Carrefour Feeria si am nimerit bine. Au preturi de salon nu de coafor dar merita. Plus ca m-a si coafat, pe gratis... E drept ca m-a intrebat ce sa-mi faca dar mi-a aratat un catalog cu frizuri si s-a apucat de treaba. Nu i-a placut cum iesea in fata si l-a retusat de 3 ori. Nu mai zic ca m-a spalat pe cap de ma
lua somnul. Mi-a aplicat si un ser impotriva caderii parului. Am mai fost multumita si la Maria Callas, pe Calea Mosilor dar acum vreo 2 ani. Deci se poate si fara programare si sa pleci multumita.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
genusa spune:
Si eu am fost astazi la stilistul andei141 si sunt super multumita.Chiar este mai bun decat ma asteptam.Il recomand cu toata increderea.
Multumesc mult anda141.
cristi22na spune:
buna,genusa,poti sa pui si o poza cu noua ta tunsoare?unde lucreaza acest stilist si cat cere pt un tuns?mc
annablue spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Eu am fost, de capul meu, la salonul din Carrefour Feeria si am nimerit bine. Au preturi de salon nu de coafor dar merita. Plus ca m-a si coafat, pe gratis... E drept ca m-a intrebat ce sa-mi faca dar mi-a aratat un catalog cu frizuri si s-a apucat de treaba. Nu i-a placut cum iesea in fata si l-a retusat de 3 ori. Nu mai zic ca m-a spalat pe cap de malua somnul. Mi-a aplicat si un ser impotriva caderii parului. Am mai fost multumita si la Maria Callas, pe Calea Mosilor dar acum vreo 2 ani. Deci se poate si fara programare si sa pleci multumita.
Si pe mine ma batea gandul sa incerc acolo... Ce ti-ai facut exact si cat te-a costat ?
Ti-ai facut programare ? Cu cat timp in urma ?
Eu sambata ma duc la o nunta si parul meu arata groaznic...
Help !!!!
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
Guguluff spune:
Cred ca te referi la salonul de la Carrefour, nu? Am mers fara programare si am intrebat cat costa tratamentul pt caderea parului. Ma rog, cu tot cu spalat, taratament, tuns si uscat, m-a costat 680.000lei. Si m-a coafat pe gratis... Ma rog, oricum i-am lasat ceva in plus. Mi-a mai zis ca un vopsit la par mediu cu L'Oreal costa 800.000. Nu mai stiu preturile din alte parti dar stiu ca acum 2 ani tot la salon bun am dat pe tuns cu suvite 1.2 mil, deci cam asta e. Dar nu se compara cu coaforul de cartier. Daca ceri si coafat si esti un pic machiata arati ca in reviste
. Deci dai un ban dar stai in fata. Poate-ti mai spun si fetele cat dau ele pt ca vad ca sunt cam secretoase. Cred ca ar trebui sa scrieti direct unde mergeti si cam cat costa sa ne facem o idee si sa nu luam tzepe.
annablue spune:
Multumesc mult pt. raspuns Guguluff!
Exact asta vroiam sa stiu. Daca te uiti la poza din josul semnaturii vezi ce vreau eu sa-mi fac. Si daca tot dau o caruta de bani (poti vedea in album cum arat acum) vreau sa fiu sigura ca a iesit ceva ca lumea si merita banii.
Eu am primit un pont despre un alt salon (langa Plaza, unde stau eu) si ma duc sa "dau cu nasul de preturi, etc) dupa care va spun ce parere mi-au facut.
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
crinuta spune:
Eu am fost dezamagita de Carrefour Orhideea. Oi fi nimerit eu prost, cert e ca din partea unei " stiliste" ma asteptam sa vina cu initiative, cand colo ma intreba mereu ce sa imi faca si ce vreau.
Am fost foarte dezamagita si a doua oara nu mai calc acolo.
Crinuta si
Rayan
Adema spune:
Ati "picat" la fix cu subiectul asta! Si eu sunt in cautare de stylist si incepusem o oarece documentare.Auzisem de salonul Wella, dar nu am nici un nume de acolo...
Anda, da-mi si mie te rog un PM cu datele de contact ale persoanei de care spui!
crinutza, in final la cine ai fost? Imi place cum iti sta cu breton!
Adema&Codrut
cristi22na spune:
buna,daca vrei nr de la wella ti-l pot da eu,la ei am inteles ca te pot face gratuit cum cred ei ca iti sta mai bine.eu inca nu m-am tuns pt ca ma mai documentez,as vrea la salonul lui cristi pascu tunsul e 15 lei.
crinuta spune:
Adema, nu sunt in tara asa ca mai aman cautarea, desi am auzit ca in Bahrein sunt stlisti super din Liban, si cum e la o ora de noi, poate as incerca.
Eu nu ma omor dupa breton, am zile cand il prind, altele cand il las doar pe jumatate de frunte. Nu sunt deloc fan breton.
Crinuta si
Rayan